Rood, wit, blauw...

Hoi !!

Met deze kaart wil ik graag meedoen met de uitdaging van Karens Doodles. De sketch vond ik leuk, maar ook de uitdaging om het in de kleuren rood, wit, blauw te maken. Kleuren die ik zelf niet snel zou kiezen. Aan de slag dus !




De stempel is van Karens Doodles, en heet Christmasmorning Boy, maar waarom geen Birthdayboy. Ik vond de kleuren heel toepasselijk voor zo'n kaart. Een tikkie oranje erbij, moet kunnen ! Was zelf best tevreden, ben benieuwd wat jullie ervan vinden.







Groetjes Cornelie

8 opmerkingen

José zei

Jeetje wat heb je dat mooi ingekleurd zeg! Ik vind hem hardstikke leuk. En ik zie stikwerk! Ik ben GEK op stikwerk maar dat had je nog niet door he hahaha.
Groetjes,
Jose

Tinie zei

Hoi Cornelie,
Wat leuk dat je mn volger ben geworden! Ik heb jouw kaarten ook bekeken en vind ze erg mooi! Deze kaart ook, erg leuk gedaan! Succes met de challenge!
Groetjes Tinie

Yvonne zei

Wat een prachtige kaart, erg mooi ingekleurd! Leuke charm ook en wat ik ook heel mooie vind is het rood wit blauw dat terugkomt aan je tekstlabel. Ook deze digi komt helemaal tot zijn recht op jouw prachtige kaartje!
Yvonne , Guestdesigner Karen's Doodles

greet zei

Wat een supermooie kaart! Mooie charm aan het stoere touw en erg leuk dat aan je tekstlabel ook rood wit en blauw zit.
Fijn dat je meedoet met Karen's Doodles Nl.

Groetjes Greet.

ps. ik ben ook je volger geworden hoor.

marion zei

Erg mooi geworden hoor, ik ben ook niet zo van rood wit blauw maar als je ermee aan de slag gaat is het toch wel heel leuk om te doen he? groetjes Marion

Renata van Miltenburg zei

Geweldige jongenskaart...de digi is ook uitermate geschikt voor een verjaardag ;) Mooi die zigzag steek, leuk die tekstlabel bevestigd met rood-wit-blauw lint en het bedeltje is ook top.

Liefs, Karen's Doodles NL!

Renata

anja zei

helemaal top hoor
leuk dat je mee doet
gr anja KDDT-nl

Angelique zei

wat een schitterende kaart heb je gemaakt, heerlijk in de hollandse kleuren! Bedankt voor je deelname aan de Karen doodles challenges!

Back to Top