doubledutch challenge !

Hoi !!


Gisteravond zitten goochelen met m'n blog. 't Is nog niet helemaal wat ik wil, máár het is al meer van mij. In ieder geval met "mijn kleurtjes". Het zal vast nog wel eens veranderen, maar nu is het even goed zo.


Ik heb een nieuw blog ontdekt en ze hadden een supermooie sketch vond ik! Dus doe ik voor de eerste keer mee op het blog doubledutchchallenges. Het viel me op dat ik alweer voor vlinders heb gekozen, maar ik vind dit dan ook prachtige beestjes !Dit is mijn uitwerking van de sketch...
De kaart een keer in het volle zonlicht genomen;en een keer in de schaduw. Het zonlicht laat de details beter zien. 
Het papier is van Graphics45, en de vlinder en de woordentekst zijn stempels van Aladine, en heb ik gestempeld met VersaMark en met embossingpoeder roest bewerkt. Ieder vierkantje met een ander embossingfolder bewerkt.Bloemetjes van Creatables,deze heb ik ook bestempeld met VersaMark en daarna dezelfde embossingpoeder gebruikt.De blaadjes zijn van een pons van EK. Verder bakerstwine en pearls gebruikt.Dat was h'm ! Heb h'm met heel veel plezier gemaakt en ben eigenlijk heel tevreden over het resultaat!
Geniet van het zonnetje ! Bedankt voor het langskomen en je eventuele reactie, dat waardeer ik heel erg !

Groetjes Cornelie6 opmerkingen

José zei

Prachtig Cornelie! Mooi met de tekst in de cirkel en de reeks bloemetjes erom en de vlinder. Het ge-emboste deel op de achtergrond is erg leuk.
Je blog ziet er mooi uit met deze kleuren!
Groetjes, Jose

Tinie zei

Heel mooi, Cornelie!! Je hebt een prachtige kaart gemaakt met de sketch! Ik gebruik ook graag kaarten met vlinders!
Groetjes Tinie

Tinie zei

Ik bedoel dat ik graag vlinders gebruik op mijn kaarten, haha!

Blankina zei

Wat een leuke kaart, ik hou ook van blauw tinten,ciao Blankina

Marijke zei

Woow Cornelia, wat is dit een mooie kaart, prachtige kleuren, mooi ook de tekst in de cirkel. Ik zie dat het je al goed lukt om je blog op te pimpen!
groetjes, Marijke en Chantal

Erica zei

Een mooi kaartje Cornelie! Ik hoop dat we je nog vaak terugzien bij Double Dutch :D

Groetjes,
Erica

Back to Top