Clearly Besotted en....bijna 50 jaar!

Dit bericht blijft tot 01 april bovenaan staan. Scroll voor nieuwe berichten naar beneden!

Hoi!!

Het was alweer even geleden dat ik bij Clearly Besotted wat bestelde, maar deze keer zag ik zoveel leuke sets! Deze stak daar met kop en schouders boven uit, zó leuk!!
Zodra het binnenkwam ben ik lekker gaan kleuren, wat een feestje!


Als ik thuis kom uit mijn werk heb ik meestal niet veel zin meer om mijn hoek in te kruipen, wel zin, maar geen puf. Maar kleuren wel, dat is zo heerlijk ontspannend en dan kan ik daar later weer kaartjes mee maken! Met deze set heb ik Scraplings gemaakt, een tof maatje blijf ik dat vinden.


De snoepjes plank is ook zo'n leuke en je hebt daar zoveel passende teksten bij. Dit is weer een leuke om geld te geven, samen met iets lekkers te snoepen natuurlijk ;-)


Dit scheikundige tafereeltje vond ik ook super leuk. Deze tekst van een compleet andere set, vond ik er wel leuk bij.


De laatste iets anders als de andere. Ik had een 'oudere' set van Clearly Besotted en deze paste zo leuk bij deze stempel, dat ik deze op de achtergrond gebruikte. Iets minder druk door het gebruik Vellum.

Sommige van jullie hebben deze kaartjes al op Instagram gezien, maar ik vond het ook leuk om het nog even op mijn blog te plaatsen.

Daarnaast wil ik toch even iets gezelligs doen...
want volgende week zondag 08 maart word ik 50 jaar!! Waahhh...ja écht!


Een maand later bestaat mijn blog alweer 9 jaar, jeetje wat een tijd!

Nu lijkt het me super leuk om een kaartje van jou te mogen ontvangen. Dat hoeft niet voor volgende week, want dat is wel een beetje kort dag, maar tussen nu en 28 maart. Dan maak ik op 04 april bekend wie er binnenkort post van mij kan ontvangen!

Stuur een leuke kaart en ik zorg voor 3 leuke cadeautjes. Samen met Rob en Tim zoek ik de mooiste, leukste, liefste, origineelste kaarten uit en die stuur ik een leuk cadeautje op. Wat? Dat is een verrassing, want dat weet ik zelf nog niet eens haha!

Heb je mijn adres nog niet, stuur me dan een mail, dan geef ik je deze.
Vergeet ook zelf niet je blog en naam en adres op de kaart te vermelden!

Ben benieuwd! Ik kijk er nu al naar uit!

Fijne zondag!
Groetjes Cornelie

21 opmerkingen

Irene zei

Ze zijn allemaal zó super leuk, toffe kleurtjes en teksten er bij!
Yeah..bijna Sarah...nu ga je écht meetellen *lol*.
Ik beloof niks, beetje druk maar wie weet...
Fijne zondag XxIrene

mirjam zei

wat een super leuke kaartjes,......enne de kaart voor jouw verjaardag ligt klaar:)
groetjes Mirjam

Rhodé zei

Je kaartjes zijn echt geweldig! Begrijpelijk dat je voor deze set gevallen ben ( of zijn het meerdere sets?). Ook leuk hoe je gecombineerd hebt met een andere stempelset en dan het vellum gebruikt. Super!
En bijna 50: dat is zeker een kaartje waard! Ik ga mijn best doen!

Marjan zei

Superleuke kaartjes met mooi gekleurde afbeeldingen! Ja, het is ook heerlijk ontspannend, dat kleuren!
Een kaartje stuur ik je altijd al, dat staat klaar natuurlijk. Leuk idee om cadeautjes weg te geven i.v.m. je 50e! Ik word al 65 in april.... 😎

Nicole Parmentier zei

Jhee wordt jij 50 volgende week!! Dat wist ik helemaal niet, ik dacht echt dat je veel jonger was dan ik ha ha. Maar dat wordt vast een gezellig feestje met hopelijk heel veel kaartjes op de mat!
De 'plankjes' die je hierboven laat zien zijn geweldig leuk. Ze zijn allemaal toch weer heel anders met een andere boodschap. Echt super!

Je@net zei

Wat een super leuke kaarten, Cornelie. Kan me helemaal voorstellen dat je deze leuke set moest hebben!

bolletjelucky.blogspot.com zei

Dat zijn zeker leuke kaarten die je gemaakt hebt met die leuke stempelsets Cornelie. Het zijn echte vrolijkerds en ik vind ook steeds die bijpassende teksten erbij zo tof.
Lieve groetjes Miranda

Marfien zei

Wat een leuke stempels zijn dit, je hebt er wel héééééle mooie kaartjes mee gemaakt. Volgens mij bestaat je blog al negen jaar . . .

Cornelie zei

Ja joh, je hebt gelijk. Wauw 9 jaar alweer ;-))

GerJanne zei

Hoi Cornelie,
jij hebt echt lekker zitten kleuren! En de kaartjes, scraplings lees ik, zijn allemaal tof!!
Ik had het kaartje voor je verjaardag al klaar liggen, maar nu ik lees dat je 50 wordt, moet ik er veen voor gaan zitten om een gepastere te maken, natuurlijk! Even tijd maken en dan komt hij eraan!

Danielle zei

Wat GerJanne zegt, ik had ook al een kaartje klaar voor jou, gelukkig nog niet geschreven ;-) Want 50, dat verdiend een ander kaartje! Wat is de serie die je hebt gemaakt toch leuk, extra leuk dat het stempels zijn die niet iedereen heeft. Dat is dan echt het voordeel van bestellen in Amerika!!

Martha zei

Hoi hoi Cornelie
Wat een mooie vrolijke kaarten heb je gemaakt!
Ik zal je msilen!
Liefs Martha

Stampin with Liz Design zei

Wat een ontzettend leuke kaartenserie Cornelie! Groetjes Linda

Jantine zei

Superleuke kaarten, Cornelie! Zo vrolijk en feestelijk!
Groetjes
Jantine

Colien zei

Hey, bijna Sarah... Leuk om dan veel kaartjes te ontvangen, ik wil je adres wel :)
Je kaartjes had ik al gespot op Insta, supergaaf zijn ze!
grtz Colien

martina's kaartjes zei

wat heb jij je lekker geamuseerd lijkt me ! mooie en toffe resultaten
grtjs,martina

Anonymous zei

Ben hier om te getuigen hoe deze krachtige spellcaster genaamd Dr. Ilekhojie me heeft geholpen mijn relatie te herstellen. ik was diepbedroefd toen mijn verloofde me vertelde dat hij niet langer geïnteresseerd is om met me te trouwen omdat hij een affaire had met de andere vrouw waar hij werkt. Ik huilde en snikte elke dag, totdat het zo erg werd dat ik contact opnam met internet voor hulp, dat was toen ik een recensie las over het geweldige werk van Dr. Ilekhojie, toen nam ik contact met hem op voor hulp om mijn geliefde terug te krijgen, hij hielp me een krachtige (verzoeningsliefde spreuk) uit te spreken en tot mijn grootste verrassing kwam mijn verloofde na 48 uur van de liefdesspreuk terug op zijn knieën en smeekte hem hem te vergeven. We zijn nu gelukkig getrouwd en alle dank gaat uit naar Dr. Ilekhojie voor het helpen van mij bewaar mijn relatie kunt u contact opnemen met Dr. Ilekhojie via zijn e-mailadres: (gethelp05@gmail.com) of WHATSAPP hem op +2348147400259

unknown zei

GROETEN AAN HET PUBLIEK !!!

U bent van harte welkom bij Dr Ajayi solution home waar alles mogelijk is, bent u gescheiden door uw man of vrouw en wilt u graag uw EX terug krijgen?
Werkt je relatie niet zoals het hoort en heb je een permanente oplossing nodig voor je relatie of een ander probleem?
Wil je met spreuk een rechtszaak winnen?
lot voor loterij- en gokwinsten?
Lijdt u aan een ziekte en heeft u een genezer of genezing nodig?
Ben je single en wil je een soulmate?
Spell om een groot contract te winnen?
HEB JE EEN GOEDE CHARME VAN GELUK NODIG?

Bel en Whatsapp + 2347084887094
viber: +2347084887094
E-mail: drajayi1990@gmail.com

Dr. Ajayi hielp me om me te verzoenen met mijn lieve vrouw na bijna 15 maanden van scheiding, ik dacht eerst dat het niet zou werken, maar vandaag ben ik een levend getuigenis van zijn grote macht en hij is een echte man.

unknown zei

GROETEN AAN HET PUBLIEK !!!

U bent van harte welkom bij Dr Ajayi solution home waar alles mogelijk is, bent u gescheiden door uw man of vrouw en wilt u graag uw EX terug krijgen?
Werkt je relatie niet zoals het hoort en heb je een permanente oplossing nodig voor je relatie of een ander probleem?
Wil je met spreuk een rechtszaak winnen?
lot voor loterij- en gokwinsten?
Lijdt u aan een ziekte en heeft u een genezer of genezing nodig?
Ben je single en wil je een soulmate?
Spell om een groot contract te winnen?
HEB JE EEN GOEDE CHARME VAN GELUK NODIG?

Bel en Whatsapp + 2347084887094
viber: +2347084887094
E-mail: drajayi1990@gmail.com

Dr. Ajayi hielp me om me te verzoenen met mijn lieve vrouw na bijna 15 maanden van scheiding, ik dacht eerst dat het niet zou werken, maar vandaag ben ik een levend getuigenis van zijn grote macht en hij is een echte man.

Deborah Goslings zei

I never thought that I would be a millionaire by winning a lottery but Lord Bubuza made it possible for me. This man is a God on Earth, I have played the lottery for years without winning so I spoke to my friend who won massively and he told how lord Bubuza gave him the winning number. I contacted lord Bubuza via WhatsApp: +1 984 240 7211 seeking help and he responded. He said a reading has to be done after which a spell will be casted and he will give me the lottery winning number. I did as he instructed and the spell was casted, lord Bubuza gave me some digits and told me when and where to play the lottery which I did and behold I won $562,600,000 Million. I am a millionaire today with the help of lord Bubuza spell and winning number. Let's eradicate poverty, I am making this testimony because Lord Bubuza is a great PSYCHICS. Contact him for help to win a lottery via WhatsApp/call/text: +1 984 240 7211 or email: lordbubuzamiraclework@hotmail.com

Anoniem zei

Mijn man verliet me voor een jongere vrouw en ik was er kapot van. Het was alsof ze hem onder een kwade betovering had, Collin keerde zich van de ene op de andere dag zonder enige waarschuwing tegen mij. Het gebeurde begin dit jaar, ik was wanhopig op zoek naar zijn terugkeer omdat we samen veel hadden opgebouwd en het zou de harten van de kinderen breken. Ik gebruikte elke website voor het casten van spreuken die ik kon vinden zonder resultaat. Toen zag ik een bepaalde getuigenis over Dr. Ilekhojie en het gaf me echt hoop omdat het vergelijkbaar was met mijn zaak. Ik nam contact met hem op en hij legde me alles uit wat ik moest doen. Hij begon in april met mij te werken en als resultaat van al zijn geweldige werk, is Collin hier nu naast mij, wat een droom is die uitkomt. Ik ben zo blij en bevoorrecht dat ik dr. Ilekhojie heb ontmoet. Voor hulp kunt u bij hem terecht. Whatsapp: +2348147400259

Back to Top