Clearly Besotted en....bijna 50 jaar!

Dit bericht blijft tot 01 april bovenaan staan. Scroll voor nieuwe berichten naar beneden!

Hoi!!

Het was alweer even geleden dat ik bij Clearly Besotted wat bestelde, maar deze keer zag ik zoveel leuke sets! Deze stak daar met kop en schouders boven uit, zó leuk!!
Zodra het binnenkwam ben ik lekker gaan kleuren, wat een feestje!


Als ik thuis kom uit mijn werk heb ik meestal niet veel zin meer om mijn hoek in te kruipen, wel zin, maar geen puf. Maar kleuren wel, dat is zo heerlijk ontspannend en dan kan ik daar later weer kaartjes mee maken! Met deze set heb ik Scraplings gemaakt, een tof maatje blijf ik dat vinden.


De snoepjes plank is ook zo'n leuke en je hebt daar zoveel passende teksten bij. Dit is weer een leuke om geld te geven, samen met iets lekkers te snoepen natuurlijk ;-)


Dit scheikundige tafereeltje vond ik ook super leuk. Deze tekst van een compleet andere set, vond ik er wel leuk bij.


De laatste iets anders als de andere. Ik had een 'oudere' set van Clearly Besotted en deze paste zo leuk bij deze stempel, dat ik deze op de achtergrond gebruikte. Iets minder druk door het gebruik Vellum.

Sommige van jullie hebben deze kaartjes al op Instagram gezien, maar ik vond het ook leuk om het nog even op mijn blog te plaatsen.

Daarnaast wil ik toch even iets gezelligs doen...
want volgende week zondag 08 maart word ik 50 jaar!! Waahhh...ja écht!


Een maand later bestaat mijn blog alweer 9 jaar, jeetje wat een tijd!

Nu lijkt het me super leuk om een kaartje van jou te mogen ontvangen. Dat hoeft niet voor volgende week, want dat is wel een beetje kort dag, maar tussen nu en 28 maart. Dan maak ik op 04 april bekend wie er binnenkort post van mij kan ontvangen!

Stuur een leuke kaart en ik zorg voor 3 leuke cadeautjes. Samen met Rob en Tim zoek ik de mooiste, leukste, liefste, origineelste kaarten uit en die stuur ik een leuk cadeautje op. Wat? Dat is een verrassing, want dat weet ik zelf nog niet eens haha!

Heb je mijn adres nog niet, stuur me dan een mail, dan geef ik je deze.
Vergeet ook zelf niet je blog en naam en adres op de kaart te vermelden!

Ben benieuwd! Ik kijk er nu al naar uit!

Fijne zondag!
Groetjes Cornelie

28 opmerkingen

Irene zei

Ze zijn allemaal zó super leuk, toffe kleurtjes en teksten er bij!
Yeah..bijna Sarah...nu ga je écht meetellen *lol*.
Ik beloof niks, beetje druk maar wie weet...
Fijne zondag XxIrene

mirjam zei

wat een super leuke kaartjes,......enne de kaart voor jouw verjaardag ligt klaar:)
groetjes Mirjam

Rhodé zei

Je kaartjes zijn echt geweldig! Begrijpelijk dat je voor deze set gevallen ben ( of zijn het meerdere sets?). Ook leuk hoe je gecombineerd hebt met een andere stempelset en dan het vellum gebruikt. Super!
En bijna 50: dat is zeker een kaartje waard! Ik ga mijn best doen!

Marjan zei

Superleuke kaartjes met mooi gekleurde afbeeldingen! Ja, het is ook heerlijk ontspannend, dat kleuren!
Een kaartje stuur ik je altijd al, dat staat klaar natuurlijk. Leuk idee om cadeautjes weg te geven i.v.m. je 50e! Ik word al 65 in april.... 😎

Nicole Parmentier zei

Jhee wordt jij 50 volgende week!! Dat wist ik helemaal niet, ik dacht echt dat je veel jonger was dan ik ha ha. Maar dat wordt vast een gezellig feestje met hopelijk heel veel kaartjes op de mat!
De 'plankjes' die je hierboven laat zien zijn geweldig leuk. Ze zijn allemaal toch weer heel anders met een andere boodschap. Echt super!

Je@net zei

Wat een super leuke kaarten, Cornelie. Kan me helemaal voorstellen dat je deze leuke set moest hebben!

bolletjelucky.blogspot.com zei

Dat zijn zeker leuke kaarten die je gemaakt hebt met die leuke stempelsets Cornelie. Het zijn echte vrolijkerds en ik vind ook steeds die bijpassende teksten erbij zo tof.
Lieve groetjes Miranda

Marfien zei

Wat een leuke stempels zijn dit, je hebt er wel héééééle mooie kaartjes mee gemaakt. Volgens mij bestaat je blog al negen jaar . . .

Cornelie zei

Ja joh, je hebt gelijk. Wauw 9 jaar alweer ;-))

GerJanne zei

Hoi Cornelie,
jij hebt echt lekker zitten kleuren! En de kaartjes, scraplings lees ik, zijn allemaal tof!!
Ik had het kaartje voor je verjaardag al klaar liggen, maar nu ik lees dat je 50 wordt, moet ik er veen voor gaan zitten om een gepastere te maken, natuurlijk! Even tijd maken en dan komt hij eraan!

Danielle zei

Wat GerJanne zegt, ik had ook al een kaartje klaar voor jou, gelukkig nog niet geschreven ;-) Want 50, dat verdiend een ander kaartje! Wat is de serie die je hebt gemaakt toch leuk, extra leuk dat het stempels zijn die niet iedereen heeft. Dat is dan echt het voordeel van bestellen in Amerika!!

Martha zei

Hoi hoi Cornelie
Wat een mooie vrolijke kaarten heb je gemaakt!
Ik zal je msilen!
Liefs Martha

Stampin with Liz Design zei

Wat een ontzettend leuke kaartenserie Cornelie! Groetjes Linda

Jantine zei

Superleuke kaarten, Cornelie! Zo vrolijk en feestelijk!
Groetjes
Jantine

Colien zei

Hey, bijna Sarah... Leuk om dan veel kaartjes te ontvangen, ik wil je adres wel :)
Je kaartjes had ik al gespot op Insta, supergaaf zijn ze!
grtz Colien

martina's kaartjes zei

wat heb jij je lekker geamuseerd lijkt me ! mooie en toffe resultaten
grtjs,martina

Anonymous zei

Ben hier om te getuigen hoe deze krachtige spellcaster genaamd Dr. Ilekhojie me heeft geholpen mijn relatie te herstellen. ik was diepbedroefd toen mijn verloofde me vertelde dat hij niet langer geïnteresseerd is om met me te trouwen omdat hij een affaire had met de andere vrouw waar hij werkt. Ik huilde en snikte elke dag, totdat het zo erg werd dat ik contact opnam met internet voor hulp, dat was toen ik een recensie las over het geweldige werk van Dr. Ilekhojie, toen nam ik contact met hem op voor hulp om mijn geliefde terug te krijgen, hij hielp me een krachtige (verzoeningsliefde spreuk) uit te spreken en tot mijn grootste verrassing kwam mijn verloofde na 48 uur van de liefdesspreuk terug op zijn knieën en smeekte hem hem te vergeven. We zijn nu gelukkig getrouwd en alle dank gaat uit naar Dr. Ilekhojie voor het helpen van mij bewaar mijn relatie kunt u contact opnemen met Dr. Ilekhojie via zijn e-mailadres: (gethelp05@gmail.com) of WHATSAPP hem op +2348147400259

unknown zei

GROETEN AAN HET PUBLIEK !!!

U bent van harte welkom bij Dr Ajayi solution home waar alles mogelijk is, bent u gescheiden door uw man of vrouw en wilt u graag uw EX terug krijgen?
Werkt je relatie niet zoals het hoort en heb je een permanente oplossing nodig voor je relatie of een ander probleem?
Wil je met spreuk een rechtszaak winnen?
lot voor loterij- en gokwinsten?
Lijdt u aan een ziekte en heeft u een genezer of genezing nodig?
Ben je single en wil je een soulmate?
Spell om een groot contract te winnen?
HEB JE EEN GOEDE CHARME VAN GELUK NODIG?

Bel en Whatsapp + 2347084887094
viber: +2347084887094
E-mail: drajayi1990@gmail.com

Dr. Ajayi hielp me om me te verzoenen met mijn lieve vrouw na bijna 15 maanden van scheiding, ik dacht eerst dat het niet zou werken, maar vandaag ben ik een levend getuigenis van zijn grote macht en hij is een echte man.

unknown zei

GROETEN AAN HET PUBLIEK !!!

U bent van harte welkom bij Dr Ajayi solution home waar alles mogelijk is, bent u gescheiden door uw man of vrouw en wilt u graag uw EX terug krijgen?
Werkt je relatie niet zoals het hoort en heb je een permanente oplossing nodig voor je relatie of een ander probleem?
Wil je met spreuk een rechtszaak winnen?
lot voor loterij- en gokwinsten?
Lijdt u aan een ziekte en heeft u een genezer of genezing nodig?
Ben je single en wil je een soulmate?
Spell om een groot contract te winnen?
HEB JE EEN GOEDE CHARME VAN GELUK NODIG?

Bel en Whatsapp + 2347084887094
viber: +2347084887094
E-mail: drajayi1990@gmail.com

Dr. Ajayi hielp me om me te verzoenen met mijn lieve vrouw na bijna 15 maanden van scheiding, ik dacht eerst dat het niet zou werken, maar vandaag ben ik een levend getuigenis van zijn grote macht en hij is een echte man.

Deborah Goslings zei

I never thought that I would be a millionaire by winning a lottery but Lord Bubuza made it possible for me. This man is a God on Earth, I have played the lottery for years without winning so I spoke to my friend who won massively and he told how lord Bubuza gave him the winning number. I contacted lord Bubuza via WhatsApp: +1 984 240 7211 seeking help and he responded. He said a reading has to be done after which a spell will be casted and he will give me the lottery winning number. I did as he instructed and the spell was casted, lord Bubuza gave me some digits and told me when and where to play the lottery which I did and behold I won $562,600,000 Million. I am a millionaire today with the help of lord Bubuza spell and winning number. Let's eradicate poverty, I am making this testimony because Lord Bubuza is a great PSYCHICS. Contact him for help to win a lottery via WhatsApp/call/text: +1 984 240 7211 or email: lordbubuzamiraclework@hotmail.com

Anoniem zei

Mijn man verliet me voor een jongere vrouw en ik was er kapot van. Het was alsof ze hem onder een kwade betovering had, Collin keerde zich van de ene op de andere dag zonder enige waarschuwing tegen mij. Het gebeurde begin dit jaar, ik was wanhopig op zoek naar zijn terugkeer omdat we samen veel hadden opgebouwd en het zou de harten van de kinderen breken. Ik gebruikte elke website voor het casten van spreuken die ik kon vinden zonder resultaat. Toen zag ik een bepaalde getuigenis over Dr. Ilekhojie en het gaf me echt hoop omdat het vergelijkbaar was met mijn zaak. Ik nam contact met hem op en hij legde me alles uit wat ik moest doen. Hij begon in april met mij te werken en als resultaat van al zijn geweldige werk, is Collin hier nu naast mij, wat een droom is die uitkomt. Ik ben zo blij en bevoorrecht dat ik dr. Ilekhojie heb ontmoet. Voor hulp kunt u bij hem terecht. Whatsapp: +2348147400259

Anoniem zei

Mijn man is 4 maanden geleden van me gescheiden en ik was vervuld van tranen en frustratie, want ik wist niet wat ik moest doen om de problemen met hem op te lossen. Ik zocht op internet naar hulp over hoe ik hulp kon krijgen in mijn huwelijk en ik ontdekte geweldige getuigenissen over dr. Ilekhojie die vooruitstrevend is geweest met het verzoenen van paren. Ik nam contact met hem op, maar ik was sceptisch, maar ik had geen andere keuze dan met hem samen te werken vanwege alle goede recensies die ik van zoveel mensen zag en hoorde. Precies 3 dagen nadat ik alles had verstrekt wat dr. Ilekhojie vroeg, belde mijn man die me eerder blokkeerde me en vroeg naar de mogelijkheid om aan ons huwelijk te werken. Hij is nu weer thuis met zoveel liefde en zorgzaamheid en we bereiden ons voor om voor de tweede keer in een maand te trouwen. Als je een probleem hebt, neem dan contact op met Dr. Ilekhojie, ik geef je 100% garantie dat hij je zal helpen!! Bel hem +2348147400259 of e-mail: gethelp05@gmail.com

Anoniem zei

Mijn man heeft mij en mijn kinderen verlaten. Zijn moeder was ook tegen mijn huwelijk met hem. Ik hield zoveel van hem en had grote hoop dat we samen een mooie toekomst zullen opbouwen. Ik heb 6 maanden gewacht en hij is nooit meer bij mij teruggekomen. Dus moest ik contact opnemen met dr. Ilekhojie die er alles aan deed om ons te herenigen en de liefde en verbinding die we ooit deelden te herstellen. Hij keerde na 3 dagen terug naar huis, zoals dr. Ilekhojie me verzekerde en ik ben echt verbaasd over zijn geweldige daden. Ook jij kunt deze geweldige hulp krijgen en leven om hem dankbaar te zijn, want hij stelt nooit iemand teleur. Neem contact op met dr. Ilekhojie. E-mail: gethelp05@gmail.com Je kunt hem ook WhatsAppen op (+2348147400259

Anoniem zei

Ik en mijn man gingen scheiden na 7 jaar huwelijk. De scheiding stond voor de deur omdat het de laatste tijd niet goed met ons ging. Nadat ik de scheidingspapieren had ontvangen, brak het me en was ik mezelf een week niet. De man met wie ik alles had opgebouwd, heeft gevraagd om van me te scheiden. Ik heb zoveel berichten gestuurd om hem te overtuigen en hij wilde mij en onze 2 kinderen niet zien. Toen ik op een dag door het internet ging nadat ik in een depressie was geraakt, vond ik dr. Ilekhojie die me hielp om me te verzoenen met mijn man. Het is nu 2 maanden geleden dat hij de scheiding heeft geannuleerd en naar huis is teruggekeerd. Ik ben blij en vol opwinding met het delen van mijn ex-ervaring. Met dank aan dr. Ilekhojie en zijn voorouders die dit mogelijk hebben gemaakt. Ik ben hier om iedereen die problemen heeft in het huwelijk of relatie aan te bevelen contact op te nemen met Ilekhojie Whatsapp +2348147400259 of e-mail gethelp05@gmail.com

Anoniem zei

Het was heel zwaar voor me toen mijn verloofde me verliet voor een andere dame. Ik was er kapot van en kon mezelf niet terugkrijgen. Zijn vrienden en familie hebben er alles aan gedaan om ons te herenigen, maar het is mislukt. Ik was een paar maanden alleen en zag mezelf niet van een ander houden. Dus moest ik hulp zoeken bij dr. Ilekhojie, die me het voorrecht gaf om ervoor te zorgen dat mijn hartewensen werden vervuld. Hij herenigde ons en de liefde en het geluk waren volledig hersteld. Zijn woorden zijn aan hem gebonden en hij faalt nooit als hij iemand drie dagen belooft om de hereniging te krijgen, wat me verbaasde toen mijn eigen resultaat zich manifesteerde. Doe geen moeite om elders hulp te zoeken. Zijn e-mail: gethelp05@gmail.com of sms hem via WhatsApp: +2348147400259

Anoniem zei

Dit is het mooiste wat ik ooit in mijn leven heb meegemaakt. Ik had nooit gedacht dat ik nog een keer zou glimlachen, nadat mijn man me met twee kinderen had achtergelaten. Alle pogingen om hem terug te brengen mislukten en ik was wanhopig en dacht dat ik hem niet meer zou zien, totdat ik op sociale media een dame ontmoette die Henna heette. die mij vertelde over ene Dr. Ilekhojie. Ze gaf me zijn WhatsApp-nummer, ik nam contact met hem op en hij verzekerde me dat mijn man binnen 72 uur weer thuis zou komen. Hij vertelde me dat hij een ritueel gaat uitvoeren om ons te herenigen. In minder dan 72 uur belde mijn man, die al een maand geen woord tegen me heeft gezegd, en vroeg of hij naar huis mocht. Ik ben tot nu toe nog steeds verbaasd over dit wonder, omdat het gewoon te reëel is om waar te zijn. Ik weet dat er zoveel vrouwen hier zijn met hetzelfde probleem, maar ik breng de contactpersoon van Dr. Ilekhojie naar hem toe om hem om hulp te vragen.

E-mail gethelp05@gmail.com
WhatsApp +2348147400259

Anoniem zei

Bij mij werd 4 jaar geleden de diagnose fibroid en gecompliceerde endometriose gesteld. Mijn medische toestand was hartverscheurend omdat het menstruatiekrampen, een opgeblazen gevoel vóór de menstruatie en een lagere buikdruk veroorzaakte, wat resulteerde in zware menstruaties. Ik werd door mijn arts onderworpen aan verschillende medicijnen voor behandeling. Ondanks mijn bezoek aan verschillende artsen werd mijn gezondheid niet beter, want het enige wat ze konden zeggen en voorstellen was een operatie. Op het punt om het op te geven, ging ik naar internet om op zijn minst naar een behandeling te zoeken. Maar ik heb in plaats daarvan een geneesmiddel gevonden. Op internet las ik een getuigenis van een dame die fibroid had. Ze deelde een e-mailadres van dokter Ilekhojie die haar van kruiden en reinigingsproducten voorzag. Om een lang verhaal kort te maken: ik gebruik deze kruiden nu al drie weken en gelukkig leek alles in orde nadat ik het had ingenomen. Ik wou dat ik kon zeggen dat dit het einde is, want sindsdien heb ik geen symptomen meer gehad.
Stel uzelf niet bloot aan nog meer gevaar, gebruik een kruidengeneesmiddel specifiek van Dr. Ilekhojie. Neem bij interesse contact met hem op via e-mail (gethelp05@gmail.com) en Telegram of Whatsapp +2348147400259

Anoniem zei

Soms raak ik geschokt als artsen zeggen dat sommige ziekten niet te genezen zijn en ze doen geloven dat we ermee moeten sterven. Dat is waar, want die ziekten zijn niet gewoon en lichamelijk. Ik begon dit te begrijpen toen mijn vriend me meenam naar het westen Afrika om een bezoek te brengen aan deze kruidkundige, Dr. Ilekhojie genaamd, die een verbeterd kruidengeneesmiddel gaf dat mij volledig van HIV genas, zonder enige bijwerkingen. We denken dat het niet te genezen is, omdat onze artsen ons hebben verteld dat er geen remedie bestaat. Het is duidelijk dat sommige patiënten met herpes, vleesbomen, vertraagde voorproblemen verslaafd zijn aan de antivirale en andere aanvullende orthodoxe medicijnen, alleen maar om het virus te helpen onderdrukken en niet om het te genezen, omdat de doktoren ons hebben laten geloven dat het niet kan worden genezen en ik wel. Zeg stoutmoedig dat dit een leugen is, want er is een geneesmiddel en Dr. Ilekhojie kan u helpen met een geneesmiddel...

E-mail gethelp05@gmail.com
WhatsApp/Telegram +2348147400259

Back to Top