Make a Wish!

Hoi!

Alweer eventjes terug maakte ik dit kaartje. Op dat moment zat ik niet zo lekker in mijn vel en het kaartjes maken ging maar moeizaam. Deze kwam dan ook uit mijn tenen ;-) Maar uiteindelijk wel tevreden. Het is een set van Clearly Besotted.


Ik ben weer lekker gaan kleuren met mijn kleurpotloden. Deze pak ik zomaar vaak als ik stempels van Clearly gebruik... Het geheel met de hand uitgeknipt.
De achtergrond is een dessinpapiertje van MFT. Ik heb het randje eraf gehaald met de Notebook die-namic. Zo leuk vind ik die. De tekst is ook van MFT.


Als laatste de rode enamel dots opgeplakt. Meer vind ik dan niet nodig ;-)

Het weekend staat alweer voor de deur. Wat gaan jullie doen?
Voor mij een rustig weekend, heerlijk. Lekker genieten van mijn hobby!

Liefs Cornelie


Gebruikte materialen klik!

4 opmerkingen

Irene zei

Och neen, naweeën van de Corona?? Ik heb ook wat van deze scenes van CB maar jij maakt er weer iets heel gaafs mee met de notebook die en het frisse rood! Beterschap, lekker met de toet in de zon??
XxIrene

Marfien zei

al met al toch een leuke kaart. Je hebt gelijk, heb je wel ideeën maar wil het gewoon niet lukken. even wegleggen, komt later wel weer boven. Heb ook even een dipje, gewoon teveel dingen die ik nog wil . . .

Angélique zei

Ik vind de kaart heel gaaf, de stempel is zo mooi gekleurd en het rood geeft de nodige pit aan het geheel. Leuk dat multomap-blaadje.
Geniet van je creatieve weekend,mik denk dat het hier ook zoiets wordt.

Anoniem zei

Prachtige kaart maakte je hoor…het kwam uiteindelijk toch weer goed met je kaart!
Mooi gekleurd ook, toppie!
Groetjes Ellen
Ellen’s Greetingcards

Back to Top