Ouderwetse scrapkaart!

Hoi!

Voor het eerst maak ik een bericht met mijn telefoon.  Wist helemaal niet af van de Blogger app. Dus gelijk even uitproberen...


Deze kaart maakte ik voor de vriendin van mijn neef. Het papier is van Heidi Swap wat ik een poosje terug van Nadine kreeg. Prachtige kleuren allemaal en ik moest gelijk aan Ewa denken.


Dit papier bracht mij ook weer bij het scrappen op een kaart. Jaren terug deed ik dat zoveel vaker. Erg leuk weer eens te doen!

Een verdeling gemaakt van diverse papiertjes. Op de achtergrond in de cirkel nog een stempel geplaatst met kleine, haast onleesbare tekst. Hoeft ook niet, gaat om het effect 
Nog een cirkeltekst uit vellum. Dat blijf ik mooi vinden. Zo subtiel. Paste mooi hij dit papier. De corsage was ik nog het langste mee bezig.  Het maakt of breekt je kaart. Als laatste nog wat bling.

Ben benieuwd hoe het op mijn blog eruit komt te zien.
Ik kan de tekst niet centreren,  wat ik altijd doe, dat vind ik mooi, net als de foto's.
Plannen heb ik ook nog niet ontdekt...

Kijken hoe het verder werkt.

Bedankt voor het langskomen!

Liefs Cornelie 

6 opmerkingen

GerJanne zei

Hey Cornelie,
Ik heb de app wel, maar ik heb tot nu toe geen berichtje geschreven op de telefoon. Ik zal vannacht eens kijken hoe het er op je blog uitziet. Dit typ ik ook op mij . Smartphone. Je kaart is trouwens weer gaaf. Ook met papier ben je altijd goed! Ik had net in mijn hoofd een kaart van jou te liften, hihihi...grappig. Fijne dag!

bolletjelucky.blogspot.com zei

Een hele mooie scrapkaart Cornelie. Mooie bloem op die leuke gelaagde cirkel.
Lieve groetjes Miranda

Cornelie zei

Er zijn veel minder functies vond ik op de app. Heb deze alweer verwijderd. Computer vind ik makkelijker. O, wat leuk, welke ga je liften? Benieuwd ;-) Werkze dan straks!

Rhodé zei

Prachtige kaart! Ik gebruik de app om mijn berichten te schrijven en op de computer plan ik ze in. Op de computer kan ik mijn tekst namelijk niet meer lezen. Het is rare computervaardigheden met allemaal rare tekens. Al met al ben ik eigenlijk een beetje klaar met Blogger. Het werkt echt niet lekker. Af en toe plaats ik wat, maar ik merk dat ik meer en meer naar Instagram trek. Dat werkt wel.

Colien zei

Wat een prachtige kaart, supermooie kleurtjes!
Ik heb de app, maar vind het onhandig, omdat inplannen me niet lukt en dat doe ik bijna altijd. Op de laptop zie ik ook meteen de lay-out en kan ik het lettertype aanpassen en veel makkelijker linkjes invoegen.
grtz Colien

nicolevb zei

Jeetje wat heb jij een hoge productieflow
Zo loop ik weer drie kaarten achter hahaha}

Maar ik vind ze geweldig vooral de shakerkaarten

Back to Top