Jaaroverzicht 2016!

Hoi!!

Op de laatste dag van het jaar leek het me leuk nog even terug te blikken op het jaar wat inmiddels alweer bijna achter ons ligt. Voorbij gevlogen als je het mij vraagt!
Uit iedere maand heb ik 1 kaart gekozen, en in dit bericht nogmaals geplaatst.
Ik kan het iedereen aanraden. Echt leuk om terug te kijken naar wat je allemaal hebt gemaakt, en dan plaats ik láng niet alles op mijn blog!
Nou hier komt ie!

Januari

Februari

Maart

April

Mei

Juni


Juli

Augustus

September

Oktober

November


December

Inmiddels zit ik op bijna 900 berichten op dit blog! Jeetje! In 2017 ga ik mijn 6e blogjaar alweer in. Ik vind het nog steeds leuk om bij te houden, ook al merk ik de verschuiving naar Facebook en Instagram wel. De blogberichten zijn ook voor mezelf en soort van dagboek van mijn creaties. Erg leuk om terug te kijken en ook de veranderingen te zien in de jaren.
Ook heb ik dankzij mijn blog een heleboel nieuwe mensen ontmoet, de een zie ik wat vaker als de ander, maar ik blijf het heel bijzonder en ook dierbaar vinden dit met zoveel mensen te mogen delen.

 In ieder geval wil ik iedereen bedanken voor het langskomen iedere keer en ook de leuke reacties allemaal.  Ik wens jullie al het goeds en tot volgend jaar!

Lieve groetjes Cornelie


12 opmerkingen

Miranda V zei

Ja, leuk dat jij ook een jaaroverzicht hebt gemaakt! Super leuk voor jezelf en voor ons om nog even door jouw creatieve jaar heen te gaan. Je hebt er mooie kaarten uit gepikt, het laat goed zien wat je allemaal zo mooi kan! Ik ben blij dat je ook nog lekker blijft Bloggen. Facebook en Instagram is wat sneller en praktischer, maar toch vind ik Bloggen het meest gezellig. Wie weet treffen we elkaar komend jaar weer tijdens een workshop, lijkt mij leuk! Groetjes en een fijne jaarwisseling!

Mariken zei

Prachtig is je jaaroverzicht, zo leuk om te zien in vogelvlucht wat je gemaakt hebt! En inderdaad, bloggen blijft tof en heel persoonlijk. Dank je wel voor al je fijne reacties die je bij me achterliet. Vind ik erg fijn! En voor jou en je gezin een hele gezellige jaarwisseling en een goed, gezond en creatief 2017! Veel gr-x-jes Mariken

Linda Visser - van der Velden zei

Leuk hè, om je creatieve jaar samen te vatten in een jaaroverzicht. Mooie creaties om weer even naar terug te kijken! Fijne jaarwisseling en op naar een misschien nog wel creatiever 2017! Ik kom 14-1 samen met mijn moeder de workshop mannenkaarten bij je volgen! Heb er veel zin in! Groetjes, Linda. PS Ik heb mijn jaaroverzicht ook net geplaatst :).

Je@net zei

Leuk zo'n jaaroverzicht waarin zoveel mooie kaarten nog eens voorbij komen.
Jij ook een fijne jaarwisseling gewenst en alle goeds voor het nieuwe jaar!

Marfien zei

Leuk overzicht, geeft weer veel O, ja, momenten. Bloggen vind ik veel gezelliger en je kunt op je gemak nog eens dingen van voorgaande jaren terug bekijken en zie je je eigen ontwikkeling.
Veel plezier vandaag . . . en morgen

!neke zei

Wat een leuke blogpost !!!!!
En hoe leuk is hier te zien wat je lievelingskleuren zijn....

Fijne jaarwisseling en een goed 2017 !

Sarah zei

Mooi overzicht!

Sarah zei

Hey, reageren lukt vandaag wel weer! 😊
Dan schrijf ik een langer tekstje. Je blog is altijd fijn om naar te kijken. Jammer genoeg worden mijn reacties vaak als spam gezien en krijg ik ze niet gepubliceerd.
Ik wens jou een mooi 2017. Xxx

Aletta zei

Wat een prachtige jaaroverzicht Cornelie. Wens ik jou ook een hele fijne jaarswisseling en op naar een creatief 2017 in goede gezondheid.

Groetjes Aletta

ps... en wat leuk dat je een workshop bij mij wilt volgen, hahaha... denk dat ik jouw niet zoveel meer kan leren, volgens mij weet jij ook alles al wel, is gewoon een kwestie van combineren van diverse technieken maar je bent altijd welkom zowel in Klarenbeek bij Het ScrapbookAtelier als gezellig bij mij thuis in Ede, weet niet of dat dichterbij is voor jou. Maar het zou gezellig zijn om elkaar eens in t echie te ontmoeten:)

Stella zei

Een feest om naar te kijken. Jij ook enorm bedankt voor je reacties en de keren dat we elkaar hebben gezien en gesproken (binnenkort weer; tóp!) Bloggen blijft leuk; ook voor mij is het een soort van digitaal dagboek/archief van mijn kaartjes. Gebrek aan tijd (en soms ook gewoon geen zin)maakt dat ik niet altijd even regelmatig reageer....

Ik wens jou en je dierbaren heel goeds voor een mooi, gezond en gelukkig 2017!

Colien zei

Leuk overzicht vol mooie creaties! Bedankt voor je inspiratie, altijd weer gezellig om even bij je te neuzen. Hoop ook dit jaar weer te kunnen genieten van je mooie kaartjes, de allerbeste wensen voor 2017!
grtz.Colien

Annette zei

Hallo
Ik zag uw mooie kaart van augustes met de vw bus nu is mijn vraag van wie is de mal van het witte gedeelte met al die gaatjes er in?

Groetjes Annette

Back to Top