Liftchallenge #112

Hoi!!

Dinsdag 03 januari, het nieuwe jaar is begonnen, en wij starten weer met een nieuwe Liftchallenge, de 112ste alweer!Marjan koos een mooie kaart en vond ze op het blog van;


Het is deze keer de bedoeling om de schets aan te houden, en in te kleuren. Wat en waarmee is aan jou!
Ik heb de gave set 'Funky Flowers' van My Favorite Things erbij gepakt.
Deze gestempeld op Watercolor papier, en ingekleurd met Watercolor stiften. Deze stiften zag ik laatst bij de Boekenvoordeel. 36 Kleuren in mooi opbergmapje voor €29,95! Mooie kleuren en ze werken perfect. Blij mee!!Van het merk Docrafts. 

Door het op zwart te matten word het lekker sprekend!De bloemen een beetje bling gegeven met Wink of Stella, en in het hartje een strass steentje. In de stampers witte stipjes gezet met uni-ball Signo.

De tekst is van 'Sugar Pea'. De blaadjes zijn van volgens mij 'Craft Emotions'.
Lekker kleuren, een leuke kaart om te maken!

Jullie kunnen je lift linken tot vrijdag 20 januari 18.00 uur!

Veel plezier,
groetjes Cornelie


BewarenBewaren

12 opmerkingen

Colien zei

Gave lift, mooie bloemstempels en te gekke kleurtjes: mooi! Vond het erg leuk om gastdesigner te zijn, echt een uitdaging om weer eens te kleuren, was lang geleden. En dat terwijl ik kleurmaterialen genoeg heb... dus wie weet...
grtz. Colien

Erica ♥ zei


Wowww schitterende kaart ☺
Gezellige en fijne (knutsel) dagen
Liefs van Erica
{Heidebloempjuh}
{DT De Egel-DDBD}

Lia zei

Docrafts heeft mooie materialen. Wat een bof dat je de stiften hebt gevonden. De challenge is weer erg mooi en jouw uitwerking ook...!
Lia xx

Scraptastisch zei

Het mag nog, dus allereerst de allerbeste wensen voor het nieuwe jaar Cornelie. Leuk om je jaaroverzicht van kaarten te zien en wouw 900 berichten, dat doe ik je vast niet na! Je voorbeeldkaart voor de lift challenge is top en wat heerlijk dat je tevreden bent met je koopje!!!
Ik vind stempelen best lastig, maar denk dat ik toch eens ga kijken of ik mijzelf uit kan dagen en eens goed zoeken tussen mijn stempels!
Lieve groetjes van Gerie

Marjan zei

Je kaart is maravilloso! ;)

!neke zei

Deze kaart is erg mooi !!!!!
Goede koop geweest die stiften !!!!

Dora zei

prachtig gelift. Wat een mooie kaarten.

Stella zei

Dat is een slimme maar vooral steengoeie koop geweest:) Prachtig Cornelie; mooi kleuren is jou zeker weten toevertrouwd. Eerlijk gezegd vind ik jouw lift vele malen mooier dan het origineel:)

GerJanne zei

Het is een heel gaaf liftkaartje en je voorbeeld kaart is echt super. Ik ga natuurlijk meedoen! Dat stimuleert ook weer om te gaan kleuren!
Je hebt heel mooi gekleurd, trouwens! Moet je vaker doen!!
Groetjes,
GerJanne

Rhodé zei

Je hebt een prachtige uitwerking gemaakt als inspiratie voor de challenge! En je hebt een mooi slag geslagen bij de Boekenvoordeel. Je kunt er prachtig mee kleuren, zo te zien. Super!

Nicole Parmentier zei

Prachtig kaartje, het zwarte randje laat het gekleurde paneeltje nog meer schitteren. Leuk, krijg helemaal zin om mee te doen!

Judith Liefting zei

Erg mooi!!!

Back to Top