World Cardmaking Day!

Hoi!!

Even een kort en snel berichtje. Het is vandaag World Cardmaking Day en ik vind het leuk om dan een berichtje te plaatsen. Dit kaartje maakt ik voor mijn teamgenootje van Cloud9 Crfats, zij heeft naast haar werk een studie afgerond en daar heb ik zoveel respect voor!



Allerlei verschillende materialen door elkaar gebruikt. Achtegrond papiertje komt uit een oud blokje van Echo Park, net als het cirkeltje A+
Ik ben met een stencil nog met inkt eroverheen gegaan, zodat je heel subtiel letters ziet.


Het 'hoedje' heb ik gesneden met mijn Cricut. De boeken zijn van Lawn Fawn en MFT en ook het potloodje is van MFT. 
Het notitie blaadje, ook een oudje, is van Sugar Pea, en blijft een favorietje, deze ook weer uit dat zelfde papierblokje vaan Echo Park gesneden. Er is nu een hele leuke uit van ME en ik moet me inhouden deze niet ook te kopen hihi. Het is zo leuk als basis!



De leuke Critters zijn van Lawn Fawn en horen bij een super schattig setje 'Little Woodland Library'
Het molletje en dan ook weer de bijbehorende tekst...zo leuk! Alles met Copics gekleurd. 
Een paar enamel dots voor de gezelligheid ;-)



Aan de binnenkant nog een leuk stempeltje met de tekst You did it, Woo-Hoo! 

De afgelopen dagen ziek. Nu voel ik me voor de 1e dag weer iets beter en heb weer zin om af en toe iets te doen. energiepeil ligt nog wel laag, maar ook dat komt wel weer. Vorige week was mijn vader ook ziek en omdat mijn moeder de zorg door haar Alzheimer en vasculaire Dementie niet meer kan geven, hebben Rob en ik dat gedaan...en aangestoken...Rob begint nu ook te kuchelen. Hopelijk blijft de rest bespaart ;-)

Heerlijk het zonnetje, nog even genieten!

Liefs Cornelie

1
Back to Top