Make a Wish!

Hoi!!

De word die 'Make a Wish' is een niet echt Lawn Fawn stijl vond ik, maar heel leuk!
Ik hou van grote teksten! Dus deze viel in mijn mandje ;-)
Deze kaart heb ik gemaakt voor de zoon van mijn vriendin. Dik in de 20, maar ik stuur ze ieder jaar trouw een kaart en het leuke is, het wordt zo gewaardeerd door die gasten! Daar word ik dan weer blij van!


Het is alweer een poosje geleden dat ik deze kaart heb gemaakt. Op het moment zit ik in mijn 2e week vakantie en ik zit totaal niet in mijn modus, wie weet komt het nog. Ik laat het maar een beetje los ;-)


De achtergrond is gemaakt met een Hot Foil Backdrop, ook van Lawn Fawn. Ik heb een beetje een haat liefde verhouding met Hot Foil. Het gaat mij echt om de details, dus niet te veel bling. Als het lukt, ben ik helemaal blij met het resultaat. Zo niet, dan denk ik echt van, ik doe dat ding weg, het is niets voor mij ;-)) Haha
Na het foilen heb ik de achtergrond met Oxides geblend. De tekst heb ik uit mat glanskarton gesneden en nogmaals uit gestreept papier.


Nog wat sterretjes uitgesneden, nog wat bling en een klein tekstje gestempeld.
Het achtergrond papier is van MFT.
Een eenvoudig kaartje, maar dat is voor een man helemaal prima.

Wij gaan straks kruiden kopen voor onze kruidenbak. Kijken of dat een beetje wil lukken.
Nu staat alles in losse potten, maar nu hebben we een bak op hoogte. Nice!

Leuk projectje voor vandaag. Heel fijn ook dat het iets koeler is. Voor mij perfect zomerweer!

Gezellige dag!

Liefs Cornelie

3 opmerkingen

Rhodé zei

Leuk, deze mannenkaart! Sterren blijven leuk op een kaart, hè?! Het komt vast door het weer, die modus. Als het koeler wordt, komt het vast weer terug!

Angélique zei

Ik vind je kaart heel leuk, een leuke combinatie van vormen en kleuren.
Fijne rest van je vakantie.

GerJanne zei

Nou, inderdaad, betere temperaturen, ideaal zomerweer zo.
je kaart is top! Die sterren zijn erg leuk. En altijd leuk als die kaarten zo gewaardeerd worden. En dat je het dan terughoort!
Geniet van je vakantie. Ik hoop dat je wel een beetje in vakantiemodus zit, je tweede week schiet alweer op. Leuk, kruiden. Wil ik ook nog doen. Vorig jaar heeft Peter zo'n kweektafel gemaakt, ook op sta hoogte en bijna alles is opgegeten door....? Geen idee, maar ik zit te denken over wat afschrikking, want ik kweek ze vooral voor mezelf ;-) Succes!

Back to Top