Cornelie & Nicole's Swap Saturday!

Hoi!!

Midden in de drukte de laatste post met het pakket van Nicole!
Het gebeurt niet vaak dat ik nagenoeg iedere snipper gebruik, maar bij dit pakket bleven de ideetjes maar komen. Heerlijk!!

Deze keer was het thema;

Leef je uit!

Nou dat heb ik gedaan ;-)


Als eerste deze cadeautjes gemaakt. Het zat al een poosje in mijn hoofd om dit soort cadeautjes te maken, maar ik had nog steeds niet de lippen balsem in huis. Dus deze gescoord en het leuke was dat deze kleurtjes weer mooi bij het papier paste!


Verder verwerkt met een mooi label, een stans van MFT en labeltjes van Lawn Fawn.
De tekst vond ik wel grappig bij de lippen balsem.De kaart met het vosje heb ik voor een vriendin gemaakt. Het zit allemaal niet mee dus een knuffel kon zei wel even gebruiken!
Het vosje heb ik gekleurd met Prisma Colors. 'Hugs' met bijpassende tekst is van Avery Elle.
Houten blaadjes uit het pakket nog van vorig jaar!
Ronde kaartjes heb ik een zwak voor! Door de cirkels uit het lood te plaatsen, toont het weer eens wat anders. Ik vond het effect wel grappig.


Als laatste nog twee eenvoudige kaartjes. Bij 'You" een grapje met de 'Y' uitgehaald door er een cocktail glas van te maken. Een bloemetje uit het papier geknipt en daar een kersje van gemaakt voor in het glas.


De laatste kaart is een inspiratie op een kaart die ik op Pinterest tegen kwam. Leuk met de collage. Verder was er niet veel meer nodig vond ik!

Eens kijken hoe Nicole zich heeft uitgeleefd!

Veel plezier beleefd met het mooie pakket. De volgende ga ik weer bij elkaar zoeken. Ook erg leuk om te doen! Tot volgende maand maar weer!

Groetjes Cornelie12 opmerkingen

Nicole Parmentier zei

Oh wow, jij bent wel helemaal lekker los gegaan met dit pakketje. Wat een superleuke projecten heb je gemaakt!!! Ik heb nog wat snippertjes over dus ik bewaar je ideetjes nog even.
Het was weer zo tof om met je te swappen, die drie maanden zijn weer voorbij gevlogen! Hele fijne feestdagen alvast en we starten het nieuwe jaar weer met een lekker vers Swap-pakket.. zin in!

Larissa zei

Wow, jij hebt optimaal gebruik gemaakt van het toffe pakket.
Deze creaties zijn ook weer erg leuk. Succes met samenstellen van het nieuwe pakket. Wordt vast weer een top pakket.
Fijn weekend!

Marfien zei

Een superleuk idee met de lippen balsem, ook de cocktail is een gaaf idee
Mooie serie met al die leuke papiertjes

Je@net zei

Geweldig leuk pakket ook om mee te werken en wat een super gave creaties heb je ermee gemaakt, Cornelie. Zo mooi allemaal!

Marjan zei

Nou, ook bij jou heel gave creatieve dingen, knap dat je ondanks alle drukte toch tijd daarvoor had. Maar ook wel lekker ontspannen!

Cornelie zei

Al vér van te voren klaar incl. de berichten😀

GerJanne zei

Sjonge, dat noem ik inderdaad uitleven! Wat een leuke en verschillende dingen heb je gemaakt! De lipbalsem is echt een leuke weggevertje. De ronde kaart met het vosje is super! De andere twee natuurlijk ook weer erg leuk!
Fijne zondag!

Scraptastisch zei

Wat een creativiteit hier maar daar ben jij een ster in Cornelie alle kaartjes hebben wel iets speciaals en je hebt onwijs leuke lip balsems gescoord! Nog één week buffelen Cornelie op je werk en dan hoop ik dat je kan genieten van de kerstdagen! Fijne feestdagen en weer veel mooie creaties op je blog het nieuwe jaar!!!
xx Gerie

Colien zei

Wat gaaf allemaal, erg leuk! Die lippen balsem labels zijn erg tof, evenals je kaartjes! Je hebt optimaal gebruik gemaakt van alle spulletjes....
grtz Colien

Ellen zei

Jij hebt je goed uitgeleefd! Het is dan ook een heel tof pakket. Het cheers to you kaartje is echt heel gaaf! Goed bedacht om van de Y een cocktailglas te maken.

Alina zei

mooie creaties, Cornelie, en wat een leuke spullen allemaal!

Maria V zei

Wat een gezellige creaties op jouw blog. Zo verschillend, maar stuk voor stuk leuk, mooi en prachtig.
De cadeautjes zijn wel heel erg origineel geworden. Top.
Verder hele fijne kerstdagen en een spetterend 2019.

Back to Top