Veren!

Hoi!!!


Nog een opdrachtje van m'n moeder! Deze keer een verjaardagskaart voor een vriendin van haar. Ik wilde graag nog een keer een kaartje maken met de verenstempel. Dus daar ben ik mee aan de slag gegaan!Met versamark heb ik op het bruine papier de veren gestempeld en daarna bewerkt met witte embossingpoeder. Deze heb ik gemat op papier met slangenprint en daarna op aquagroen vliegerpapier. Op een stukje wit papier een veer met twee tinten bruin gestempeld, deze gemaskerd en daarna de Happy Birthday tekststempel eroverheen gestempeld. De bloem gemaakt van vliegerpapier, vilt en wit cardstock en een mooie brad. Achtergrondje gestikt en op de hoekjes pearls. De combinatie van bruin en aqua vind ik altijd erg mooi!

Hopelijk weer een dag met zon!

Bedankt voor het langskomen!5 opmerkingen

José zei

Hartstikke mooi Cornelie! Die verenstempel komt prachtig tot zijn recht met de embossingpoeder! Het slangenpapier vind ik ook erg mooi. Moet je eens op een voorgrond gebruiken! Mooie combinatie is dat toch dat blauw/bruin! Toppie!
Liefs, Jose

Stamps and Paper zei

Beautiful card Cornelie love the white feather on the dark brown card.
I cant believe you haven;t heard of LOTV..shame on you..lOl...lOl. They do the most gorgeous stamps here is there website address.
http://www.liliofthevalley.co.uk
The also ship worldwide...

Anne

mieke zei

Mooie kaart....
Ik heb nog geen problemen met blogger.

Mieke

KarinsArtScrap zei

schitterende kaart cornelie.
die veren stempel is prachtig.
en die kleuren combi vind ik ook mooi.
nee ik heb geen last met blogger.[gelukkig ].

groetjes karin

Christine zei

Prachtig Cornelie! Dit vind ik een kaart met veel smaak gemaakt!!
Liefs
Christine

Back to Top