even kort

Hoi!!

Heb weer gezellig een berichtje geplaatst KLIK HIER, maar ik heb het gevoel dat hij niet zichtbaar is?!! Misschien lukt het zo??!!
Had zelf wel wat moeite met bloggen en reacties achterlaten, wat af en toe ook niet lukte, zoals bij jou Martina! Hebben jullie er ook last van?
In ieder geval dacht ik, dan probeer ik het zo!

3 opmerkingen

José zei

Je vorige bericht verscheen niet in mijn bloglijst maar ik zag je mooie kaart per toeval. Ik heb verder geen last met reacties achterlaten tot nu toe. Met jouw blog heb ik altijd wel een beetje problemen als ik scroll. Hij blijft soms hangen en dan scroll ik verder en dan ineens floept ie helemaal naar onderen. Geen idee waar dat mee te maken heeft. But never mind.
Liefs, Jose

martina's kaartjes zei

hoi cornelie, heb geen problemen, ik zie alle berichten, maar soms heb ik bij bepaalde blogs hetzlefde probleem zoals jose beschrijft.
jammer te horen dat het niet zo vlot bij mijn blog, want dat ontmoedigt op den duur om iets achter te laten he ? sorry daarvoor. heb al gedacht dat misschien de oorzaak bij je eigen blog kan liggen als je je foto's misschien niet verkleint en ze dus boven 1Mb wel met eenheleboel geheugen gaan lopen, ik weet het echt niet.Ik maak m'n foto's rond de 250 kb...
tip ? who knows ?
toch bedankt dat je de moeite doet bij mij !
nog een fijne dag,
grtjs, martina
x

Margriet Tournier zei

Ik heb ook een tijdje super veel problemen met Blogger gehad. Ik werkte toen met Internet Explorer. Maar sinds ik een week of 6 geleden Mozilla Firefox als Browser heb laten installeren, werkt alles perfect! Geen problemen meer gehad. Misschien een tip...

Groetjes,
Margriet

Back to Top