Liftchallenge #181

Hoi!!

Een nieuwe Liftchallenge staat klaar op ons Liftblog!


Het idee is van Marjan en de bedoeling is om het volgende model kaart te liften:

'Accordion Pop Up Card'

Invulling qua stijl is aan jou. Wel de afmetingen gebruiken van het voorbeeld met aangegeven maten.
Je mag ook cm gebruiken --> Omrekentabel


Het voorbeeld is van Amy!


Om dessinpapier te gebruiken, net als het voorbeeld, wilde ik ook doen. Ik ben werkelijk verslaafd aan mooie papiertjes. Zowel 6x6 als 12x12. Af en toe kom ik mooie 12x12 vellen tegen en die kan ik dan niet laten liggen. Soms maar 1 uit een serie. Deze kunnen soms jaren in mijn bakken liggen...

Zo was het ook met dit vel van Pink Fresh. Zo mooi die kleuren, de tekst, de verfspetters.
Voor deze kaart leek het mij perfect!



Eerst alle basis onderdelen volgens de tabel gesneden. Daarna uitgerekend of zowel de voorkant als de binnenkant uit 1 vel gesneden kon worden. Dat moest lukken!


Aan de binnenkant wilde ik dat alles doorliep qua tekst en lijnen, dus ik mocht me niet versnijden.
Oeh spannend ;-)
Voordat ik het folded gedeelte ging vastplakken heb ik eerst nog met een stencil de verf brushstroke geblend met drie kleuren inkt, passend bij de voorkant van de kaart.
Daarna de toffe tekst van Spellbinders.


Het palet is een stempel van The Stamp Market. Deze zat ooit in een Swap pakket van Nicole en mij.
Ik heb deze op watercolor papier gestempeld en gekleurd met Ecoline Brush Pens, water en penseel, om in dezelfde stijl als het dessinpapier te blijven.


De kleuren van de verf heb ik het bewerkt met Glossy Accents en glitter, dat geeft altijd een tof effect vind ik en kleuren blijven goed zichtbaar.

Het label eronder is een ticket label van MFT, al een oudje en heb ik uit zwart cardstock gesneden en daarna licht bewerkt met witte inkt.
Het palet verhoogt opgeplakt en twee zilveren pareltjes aan weerskanten.
Het penseeltje hoort bij dezelfde stempelset als het palet. Nog wat kleurtjes sequins en dat was het!

Heel erg veel plezier gehad met het maken van deze kaart!
Op ons Liftblog natuurlijk nog meer inspiratie!

Deze challenge loopt tot vrijdag 17 november 18.00 uur

Heel veel plezier met Liften!

Liefs Cornelie

6 opmerkingen

Rhodé zei

Je blogpost stond niet in m'n leeslijst, maar ik wist dat er bij jou ook wat te zien zou zijn, dus even via de browser naar je blog. En niet voor niks: je hebt weer zoiets origineels bedacht! Heel leuk hoe je het DP verwerkt hebt op je kaart. Doordat jullie allemaal weer iets heel anders gemaakt hebben, is er genoeg inspiratie!

Scraptastisch zei

Je weet wel dat ik altijd naar je mooie kaartjes kijk hè! Hier moest ik echt even op reageren wat heb je dit gaaf bedacht Cornelie, het spat van het scherm, zo origineel gedaan en je thema echt te gek!!! Prachtig lift kaart voorbeeld en heel goed dat je uit kwam met je papier!!!
xx Gerie

Marjan zei

Een echte Cornelie, ik herken jouw kaartjes echt meteen en je wist al hoe gaaf ik deze vind met de verrassende en mooie binnenkant! Leuk model om te maken vond ik het zelf en denk jullie ook wel, er is zoveel invulling mogelijk!

bolletjelucky.blogspot.com zei

Een mooie uitwerking van de lift-challenge Cornelie. Heel mooi die zachte kleurtjes van het dessin-papier en zo leuk dat je het verfdoosje daar op aan hebt gepast.
Lieve groetjes Miranda

Angélique zei

Een heel mooie artistieke kaart, mooi hoe het papier zo precies door loopt.

GerJanne zei

Over verknippen gesproken😂 Je kaart is heel leuk, voor een echte 'crafter'. Ik ga dit model zeker onthouden, je kunt er alle kanten mee op!

Back to Top