Cornelie en Nicole's swap saturday!

Hoi!!

Het lijkt heel erg lang terug de laatste swap met Nicole, maar het was december...
Maar hoe dan ook, we zijn we zijn er weer. In het nieuwe jaar gaan we ook lekker door met Swappen én we hebben ook weer een nieuw pakket. Deze keer heb ik het weer samen mogen stellen en dat was best nog lastig omdat het net na de kerst was en de nieuwe spulletjes nog maar weinig in de winkel lagen. Toch viel mijn oog al snel op de lijn van Simple stories. Geen kleine paperpads, dus maar voor de grote vellen gegaan en daar allemaal leuke bijpassende spulletjes voor gezocht.


Ik wist dat Nicole deze stans had en daarom is het eerste thema met dit pakket;
Maak een kaart met de ticket stans van "Studio Light"


De kaart is voor mijn doen best wel druk geworden, maar ik viel gelijk voor dit papiertje met de bloemen...en...ik ben de binnenkant niet vergeten. Dat vind ik altijd zo mooi aan de kaarten van Nicole! (meestal ben ik er te lui voor, oeps)


Op het stickervel zat de slinger met de pluimpjes. Daar wilde ik ook nog een kaart mee maken! Een goeie tegenhanger met mijn vorige kaart ;-))


Als finishing touch heb ik ook nog een echte pluim eraan gehangen!


Dit is het pakket met het pakket van Simple Stories 'Kissing Booth', stempel 'Hugs' van Avery Elle, woordstansen 'Sweet' en 'XOXOXO', twee velletjes glans karton, zakje shaker materiaal, enamel dots, brad en lint met tekst.

Ik ga snel kijken wat Nicole heeft gemaakt!
Volgende maand zijn we er weer op
zaterdag 16 februari!


14

Liftchallenge #137

Hoi!!

Vandaag gaan we weer van start met een nieuwe Liftchallenge op ons Liftblog. De eerste in het nieuwe jaar. De kaart heb ik uitgezocht en de bedoeling is om een kaart te maken met zwart als basis. Dit moet ook duidelijk aanwezig zijn. Verdere invulling is aan jou!


Ik was niet de enige die voor bloemen koos. Een zeer gewild onderwerp blijkbaar!
De achtergrond heb ik gestempeld met de Bitty Burst turn a round stamp van Concord & 9th. Zo leuk al die stipjes! En inkt op chalkbasis stempelt dan erg mooi op een donkere achtergrond.
Bloemen gekleurd met Copics.

Door deze kaart kwam ik op het idee om voor zwart te gaan. Veel mensen vinden zwart lastig, somber e.d. om te gebruiken. Zelf vind ik het effect erg gaaf, maar ik hou dan ook van zwart!
Het origineel is van;

De bloemen heb ik na kleuren nog een laagje Wink of Stella gegeven voor een subtiel glittertje.


Kon het niet laten om er nog een te maken met zwart als basis.
Dit schildpad dametje lag al een tijdje klaar en wilde ik graag iets mee maken. Zo'n schatje!



Achtergrond heb ik met Distress Oxides gestempeld. Schildpad met Prisma potloden gekleurd. Ook zo'n leuk effect op een donkere achtergrond. Achter de schildpad een shaker gedeelte gemaakt.


Een lief kaartje voor een zieke, dan voel je je vanzelf weer een stukje beter toch?!

De challenge duurt tot vrijdag 15 februari 18.00 uur.

Veel plezier weer!

Groetjes Cornelie

15
Back to Top