Sunday Shaker!

Hoi!!

Voor deze kaart werd ik geïnspireerd door een kaart van Shari Caroll, klik.  Zij maakte een shakerkaart 
(erg mooi) maar het ging mij om de bokeh techniek. Zo'n O, ja, momentje. Dat had ik alweer en hele tijd niet gedaan en het effect vind ik altijd supermooi.


Als eerste de achtegrond geblend. Met een stencil van 'Create a Smile' heb ik de grote dots geblend met verschillende kleurtjes die ook in de vlaggetjes zaten. Zo werd het al snel heel vrolijk.


Over het geheel heen, met hetzelfde stencil, maar dan wat verschoven, heb ik met witte inkt de dots nogmaals geblend., de Bokeh techniek. Zo krijg je een beetje een dromerig effect.
Uit dat paneel een 'Peek-a-Boo' cirkel gesneden en daar een dubbele shaker van gemaakt. Weer eens wat anders! Het idee heb ik van Yuki, dus dat wilde ik ook een keer proberen ;-)
Ik heb deze ook gelijk aan mijn rijtje toegevoegd van Shakercards 'How to' tutorial. 
De link vind je in mijn sitebar terug.


Het eerste laagje met de kleine balletjes hoeft niet zo hoog te worden en daar heb ik een laagje glitter foam voor gebruikt. Je ziet nog net een randje en dat maakt het nou net weer iets feestelijker.
Het tweede laagje met sequins weer met 3D tape gemaakt.


Het schattige hondje van Craft Emotions heb ik gekleurd met Copics en deze werd het middelpunt van de kaart ;-)
Nog wat accentjes gegeven met de witte gelpen, ook in de cirkels en dat geeft net iets meer pit aan de kaart.
Ook door het zwart/witte papier en de tekst krijgt de kaart de pit die het nodig had.
Deze is inmiddels alweer een poosje bij een jarige job belandt. Het is nu 11 juni dat ik dit bericht schrijf.
Voor mij veel te warm buiten. We zijn inmiddels 2 maanden verder ;-)

Geniet van jullie zondag en leuk als je even langs kwam!

Liefs Cornelie

 

4 opmerkingen

Rhodé zei

Oh wat leuk met die dubbele shaker! En dat subtiele glitterrandje is zo'n tof detail. Ik heb die bokeh techniek nog nooit toegepast. Het ziet er erg leuk uit!

Kaartenkraam zei

Wat ben jij toch creatief met die shakercards, deze is ook weer zo ontzettend leuk. Mooi gedaan die bokeh bubbels en die dubbele shaker is hartstikke tof!

groetjes van Ank

Angélique zei

Een heel leuke, vrolijke kaart. Leuk al die gekleurde, vervaagde bollen.

GerJanne zei

Hihi.... ja dat was de verjaardag van Jesse (en de dag na de begrafenis van mijn vader) en inderdaad stikwarm! Maar je kaart is wel heel gaaf! Die Bokeh techniek was ik ook alweer vergeten. Heel mooi en inderdaad dromerig door de witte inkt. EN een dubbele shaker..wow het moet niet ingewikkelder worden. Wat ontzettend leuk! Het weer is nu stukken koeler en iedereen snakt naar wat zon....komt eraan!

Back to Top