Liftchallenge #184

Hoi!!

Na een zomervakantie, starten we vandaag weer met een nieuwe challenge.
Deze keer mocht ik de kaart uitzoeken en we gaan een 'Tentkaart' maken!

De bedoeling is:

Maak een tentkaart, met venster. Verdere invulling is aan jou!


Toen ik het voorbeeld zag, dacht ik, leuk! Maar de uitwerking, bleek iets lastiger, maar dat kan natuurlijk ook aan mij liggen ;-)



Mijn eerste uitwerking belandde dus in de prullenbak. Dat kwam omdat ik op en achter het middengedeelte dingetjes had geplakt. Maar deze dingen kieperde of naar voor of naar achter...
O, ja, natuurlijk!
Dus opnieuw begonnen ;-)


Eerst de basis goed in elkaar gezet. Ik wilde een shakerpaneel maken om iets extra's aan de kaart toe te voegen. Achtergrondpapiertje én de voorkant met paneel gemaakt. De kaart kon toen in elkaar gezet worden.


De set van My Favorite Things had ik al bedacht, want dat leek me leuk om de zwevende luchtballonnen in de tentkaart te maken.
Alles gestempeld, gekleurd, uitgeknipt en toen verdeeld over de kaart. 


Op het laatst bedacht ik nog dat het leuk was als 1 luchtballon daadwerkelijk op en neer kon gaan, dus heel voorzichtig aan de bovenkant een sneetje gemaakt met een mesje en daar een schuifsysteempje gemaakt.
Beetje interactive ook nog ;-)




...en een actie filmpje tuurlijk!

Op ons Liftblog natuurlijk nog veel meer inspiratie klik!

De challenge duurt tot vrijdag 22 september 18.00 uur.

Heel veel plezier,

liefs Cornelie

4 opmerkingen

Marjan zei

Dat interactieve vermoedde ik al te zien, hoe leuk!! Behalve een shaker ook nog dat luchtballonnetje! Heel gaaf kaartje, Cornelie!

Marfien zei

Vrolijk kaartje, mooi voorbeeld

Angélique zei

Oh, wat heb je er weer een superleuk werkstuk van gemaakt, je hebt je weer helemaal uitgeleefd. Leuk met de luchtballonnen in jouw favoriete kleuren, natuurlijk een shaker en nog een bewegend onderdeel ook!

Rhodé zei

Haha, de uitwerking iets lastiger... Dat heb je jezelf aangedaan, hoor 😉. Een shaker en interactieve tentkaart in één! Superleuk bedacht en uitgewerkt.

Back to Top