Blaadjes!

Hoi!!

Bij de challenge van DCL vragen ze om een kaart met blaadjes. Daar ben ik gek op en ik heb mijn favoriete stans van The Stamp Market erbij gepakt.


Op mijn glasplaat heb ik 3 kleuren inkt aangebracht. Iced Spuce, Bundled Sage en Pine Needles.
Daaroverheen water gespoten en met watercolorpapier erin gedept.
Gedroogd met de heattool en toen nog gouden spetters gemaakt. Uitgesneden en geplakt op een andere uitgesneden blad. De blaadjes op sommige plekken niet vast geplakt en een beetje omgevouwen.


De achtergrond van de kaart beplakt met een gestreept papiertje. Deze weer met een stitched backdrop bewerkt. Eigenlijk een kerst afbeelding, maar dat zie je niet nadat alles erop is geplakt en zo geeft het net even een extra effect.
Daarna de kaders uitgesneden en van het polaroidframe een shaker gedeelte gemaakt. De achtergrond gestempeld met een onleesbare tekst, maar dat hoeft ook niet ;-)


Shaker spulletjes bij elkaar gezocht en als laatste de tekst erbij.
Ik vond dat @ wel een grappig effect hebben. Weer eens iets anders.
Lekker freewheelen. Ik hou ervan!

Gezellige dag, 

liefs Cornelie

3 opmerkingen

Rhodé zei

Inderdaad leuk gedaan met dat apenstaartje. De techniek die je voor het blaadje is een mooie manier om diverse tinten aan de blaadjes te geven. Door het witte randje komen ze extra mooi naar voren. Tof kaartje weer!

Marjan zei

Gaaf kaartje, Cornelie! Mooie tak met blaadjes die je ook op een leuke manier hebt gekleurd en geplakt! En dat @-tje vind ik ook leuk, eens. Fijn dat je meedoet met DCL!

!neke zei

Super mooi Cornelie !!!!

Back to Top