Jaaroverzicht 2022!

Hoi!!

Zoals andere jaren ook nu een jaaroverzicht. Dat vind ik toch altijd wel leuk. Scrollen door een heel jaar met alles wat je hebt gemaakt. Het is dan toch vaak van, O, ja, en die en die...
Soms ook wel lastig kiezen ;-)
Van iedere maand een linkje gemaakt voor diegene die het leuk vinden een overzicht van die maand in 1 oogopslag te zien.
Maar dit is dus mijn jaaroverzicht van 2022 geworden!Het wekkertje is toch wel een favorietje, maar had ik nog niet veel gebruikt. Voor deze nieuwjaarskaart vond ik het wel erg leuk.Dit was een techniek van shakerkaartjes maken die ik nog niet eerder had gedaan, maar al wel heel lang op mijn to-dolijstje stond. Eindelijk uitgevogeld hoe ik dat moest doen. Super tof!
gewoon lekker bezig met m'n spulletjes, nieuwe techniekjes uitproberen en hoe leuk als dat dan goed uitpakt ;-)Eenvoud, CAS, ik hou ervan. Kleuren met mijn potloden ook!Toch wel iets heel anders als anders, maar wel leuk ;-)Mix and Matchen van verschillende merken is iets wat ik heel graag doe. Daar is dit kaartje een goed voorbeeld van. Te leuk hoe de brilletjes van MFT passen op de critters van Pretty Pink Posh.Deze backdrop stond al heeeeel lang op mijn wishlist. Toen ik deze met 50% korting kon scoren, twijfelde ik ook geen moment. Zó gaaf!Deze spulletjes van Lawn Fawn, zó leuk. Ik hou van dit soort kaartjes.De challenge van Marjan bij Dutch Card Lovers. Die kleuren!! Helemaal mij ;-)Ook dit jaar weer geswapt met Nicole. We doen het inmiddels alweer 5 jaar!! We gaan aan ons 6e jaar beginnen, wauw! Met zoveel plezier!Deze kaart ontstond gewoon...heerlijk als het zo soepel gaat!De laatste alweer! Deze werd goed opgepikt, zoveel leuke reacties op Instagram en ook nog gedeeld door Simon Says Stamps, hoe cool is dat?!

Acht van de 12 zijn shakercards, haha, das niet gek toch? Blijf het nog steeds leuk vinden!

Agelopen jaar weer zoveel plezier beleefd aan mijn hobby en daarnaast bij Cloud9 Crafts werken, dat is zo tof! Blij dat ik zoveel tijd aan deze hobby kan besteden. Ik word er heel gelukkig van en ga in 2023 gewoon weer lekker verder!

Gezellige jaarwisseling allemaal!

Liefs Cornelie

2 opmerkingen

Anoniem zei

Geweldig kaartje met de klok, superleuk!
Jij ook een hele fijne jaarwisseling met een goede start voor het nieuwe jaar!
Dankjewel voor jouw leuke reacties op mn blog, werd er blij van!
Liefs Ellen
Ellen’s Greetingcards

Anoniem zei

Ohja…ik zeg nog even “prachtige serie maakte je”!

Back to Top