You're Great!

Hoi!!

De corona hebben we weer achter ons gelaten en ik kan sinds gisteren ook zeggen dat ik me weer beter voel. Dit was de derde keer dit jaar dat ik ziek was en ook echt thuis moest blijven. Niets voor mij, maar dit jaar hadden ze me goed te pakken. Hopelijk is het nu even klaar!

Met de nieuwe release van Lawn Fawn ben ik gelijk lekker aan de slag gegaan. Mijn inspiratie is de laatste tijd behoorlijk ver weg, maar van deze spulletjes begon het weer lekker te kriebelen.
Ik had wel een inspiratie voorbeeld van Karin, werkelijk een waanzinnig mooie kaart!


Leuke spulletjes combineren en die bevertjes zijn zó schattig!


Gewoon een leuk tafereeltje gemaakt met dank aan de inspiratiebron ;-)

Gezellige dag verder!

Liefs Cornelie


Gebruikte materialen klik! 

5 opmerkingen

!neke zei

Super leuk !!!
En de inspiratie komt vanzelf weer !
Fijne jaarwisseling !
Groeten Ineke

GerJanne zei

Nou zeg, dat duurde best even! Fijn dat je weer opgeknapt bent. Balen he, als je ziek bent. Niks an. Je kaartje is weer heel erg leuk en schattig met die kleine figuurtjes...Fijne jaarwisseling een fijne start!

Scraptastisch zei

Hey Cornelie
Je hebt weer hartstikke leuke kaartjes gemaakt en dacht voor het jaar om is wil ik jou ook even hele fijne jaarwisseling toewensen met mooie momenten en belevenissen en weer een mooi en creatief jaar natuurlijk! Ook las ik dat je je geplaagd bent door corona en hoop dat je snel weer fit bent! Op mijn werk is helaas ook corona en kost extra zorg voor mensen met dementie en langere dagen maar dat gaat weer over en hoop dat het mijn deur voorbij gaat en ik naar mijn werk kan blijven gaan want er zijn ook nieuwe jaar op je blog en fijne oud en nieuw!!!collega's ziek dus ze hebben mij hard nodig! Tot het
xx Gerie

Scraptastisch zei

Zo rommelig had ik het niet getypt, hihi
lekker cryptisch geworden Cornelie, puzzelen maar!!!!

Nancy zei

Hey Cornelie,
Oh wat maakte je weer mooie kaarten. Het was even geleden dat ik kwam kijken en wat ben jij al leuk aan de slag gegaan met de nieuwe LF! Die blokhutkaart is super! Die ga ik zeker onthouden... Blijf ook fan van jouw shakerkaarten!
Gelukkig ben je weer helemaal opgeknapt! Lastig dat je verschillende keren ziek was dit jaar...
Voor straks een fijne jaarwisseling!
Liefs,
Nancy

Back to Top