Cornelie & Nicole's Swap Saturday!

Hoi!

Een nieuw kwartaal, een nieuw Swappakket! En bijbehorende thema's.
Als eerste is het thema;

Lente!

Dat het pakket binnenkwam, was het niet bepaald Lente te noemen. Het leek wel herfst en een paar dagen ervoor wel winter brrr...

Maar van dit pakket word je toch blij?? 
En het leuke was, ik had 2 dagen vrij. Naast de dagelijkse dingen, had ik dus heerlijk de tijd om met het pakket aan de slag te gaan.
De avond ervoor had ik en beetje zitten kleuren. De gnoompjes lagen al zo lang te wachten...
Laten de kleurtjes die ik had gebruikt, nou precies bij de kleurtjes van het pakket passen. Deze moest ik dus gebruiken voor het thema Lente. De haasjes zijn inmiddels weggeven.


Ik had net gelezen dat DCL een challenge had met Pop-up had, dat ik besloot mijn gnoompjes daar in te verwerken. Dus, box in elkaar gezet en in het midden gras strookjes. Deze geblend. Voorin het schattige hekje, ook van MFT. De bloemetjes vooraan zijn weer uit het pakket.


Op de achtergrond wilde ik graag de stempel gebruiken die in het pakket zit. Stempelen in zwart vond ik niet mooi. Tot ik ineens bedacht het met Versamark op acetate te stempelen en ook het embossingpoeder uit het pakket te gebruiken. Mmmm...embossen op acetate, dat wordt nog een uitdaging. Toch wilde ik het proberen!


Heel veel poeder gebruikt om het niet statisch te laten zijn. Dat heeft geholpen.
De stempel half afgedrukt, alsof het een slinger is van bloemen.
Aan de onderkant het acetate met tape bevestigd en aan de bovenkant twee gaatjes gemaakt en strikjes gemaakt. Zo blijft het acetate zitten en krijgt de guirlande nog meer effect. Zo blijft de achtergrond subtiel omdat alles wat ervoor zit al druk genoeg is.
De tekst heb ik met Stazon gestempeld.


Op Instagram kwam ik iets heel leuks tegen. Dat was van Kleine Wolken_2. Zij heeft ze denk ik iets anders gemaakt, maar ik had gelijk in mijn hoofd hoe ik dit kon maken.
De heerlijk eitjes die ook in het pakket zaten, daar wilde ik graag iets voor maken.


Zijn ze niet enig met die grote oren! Vond het zó leuk!
Van Stampin Up had ik nog transparante kubus doosjes. Perfect voor dit cadeautje.
Verder heb ik stroken gesneden, om de kubus heen gevouwen. Daarna de vouwlijnen goed gerild met mijn bonefolder en beplakt met het schattige dessinpapier. Met de snijmallen uit het pakket heb ik de vierkantjes uitgesneden en ook de speechbubble. De tekst is alweer een oudje van Clearly Besotted.


Aan de bovenkant een gleufje gemaakt waar de oren doorheen konden. Deze een beetje geblend om het witte er vanaf te halen. Beetje tule had ik nog. Zelfde flosdraad als bij de boxkaart en nog een klein bloemetje.

En dit was het pakket. O, wat werd ik daar weer blij van! ;-)


Kijken wat voor Lente inspiratie Nicole had...klik!

Ik heb alweer zin in het volgende thema!

Fijn weekend!

Liefs Cornelie




 

9 opmerkingen

Els zei

Super wat een leuke creaties en de oren vind ik kei gaaf. De tule en flosdraad past perfect bij het mooie DP. .

Rhodé zei

Leuk pakket weer! Heerlijk om nu met lentekleurtjes bezig te zijn. Je hebt de afbeeldingen prachtig gekleurd. Helemaal passend bij het DP. Er zitten echt ontzettend veel details op je kaart. Zo leuk! Ik ben benieuwd wat Nicole gemaakt heeft.

Daphne zei

Wat een mooi pakket!!!
Zo leuk om te zien dat jullie beide iets heel anders hebben gemaakt.
Hele leuke popup kaart, het is precies goed zoals het is. 🥰
Knap om het embossen te proberen en het dan zo goed te laten lukken.
De doosjes zijn TE schattig.

Angélique zei

Wat een geweldige creaties heb je gemaakt met het supergave pakket. Die doosjes zijn zo schattig met die grote oren en het mooie papier, de kaart is ontzettend vrolijk. Je hebt de gnomes prachtig gekleurd, ze zijn perfect om te stralen op deze gezellige lentekaart.

Creaellenknutselsite zei

wat een mooi kaartje en superleuke doosjes wat een gave stempels met de kabouters met de oortjes leuk hoe je alles uit het pakketjes hebt verwerkt
hier word je vrolijk van
groetjes ellen

bolletjelucky.blogspot.com zei

Wat een leuke en mooie creaties heb je gemaakt Cornelie. Die lieve doosjes met die mega grote oren vind ik geweldig. Zo leuk om zo eitjes cadeau te geven/krijgen. Ook je kaart met die leuke gnomes vind ik mooi geworden. Die guirlande heel subtiel en de kleurtjes zo mooi.
Wie wordt nu niet blij van zo'n mooi pakket? Geniet van het knutselen ermee.
Lieve groetjes Miranda

Ellen zei

Wat is dit supergaaf gemaakt met leuke spulletjes…top!
Groetjes Ellen

GerJanne zei

Ha Cornelie,
die oren!! Wat een geweldig idee is dat. Lijkt me dat de ontvanger meteen een glimlach van oor tot oor krijgt als hij dit ziet. Ook je pop up is heel leuk met de schattig gnoompje. Mooi pakket is het weer! Nu naar Nicole!

nicolevb zei

Wat een mooi pakket om mee te werken....
Wat een leuke pop up kaart zo krijg je toch echt zin in de lente
En die kaboutertjes zo lief en mooie ingekleurd met de lente kleuren

De doosjes zijn echt een heel leuk paasgeschenk geworden.
Ben benieuwd wat nicole gemaakt heeft

Back to Top