Sunday Shaker!


Hoi!!

Afgelopen dinsdag was ik jarig en kreeg ik een super mooi cadeau. De Mini Cinch. Het grote exemplaar heb ik ooit gehad, maar dat was zo'n enorm ding, daar deed ik eigenlijk niets mee.
Nu kwam de kleine op de markt en O, wat een handig, handzaam apparaatje! Blij mee!
Gelijk uitgeprobeerd. Een klein schattig boekje gemaakt. Nog geen bestemming, maar dat komt vanzelf wel een keertje.


De kaft heb ik gemaakt van chipboard  en natuurlijk de 'Wires' voor de ringband. Het papier wat ik heb gebruikt is van diverse merken, maar paste qua kleur heel goed bij elkaar. Ik heb grote 12x12 vellen gebruikt, maar voor dit maatje, A6, kun je ook prima 6x6 gebruiken.
Het karton bekleed met het dessin papier. Naar binnen omgevouwen en de binnenkant ook afgewerkt.


Kijk een mooi handzaam, licht apparaatje en makkelijk in het gebruik! Kleine boekjes, maar ook grotere maten kunnen gemaakt worden.
Een filmpje om te zien hoe ik de binnenkant heb gedaan. Allemaal verschillende pagina's, met af en toe wit voor foto's en/of tekst. Hier en daar al wat uitgestanst, vellum-, gezellig dessin papier en zelfs een shaker pagina. Die mocht natuurlijk niet ontbreken ;-)


De voorkant wilde ik niet te druk, maar wel nog versieren. Ik heb voor een shakerpouch gekozen en deze in een bloem verwerkt. In het hart een stempel van, volgens mij, Altenew.


Als laatste nog wat lint en een balletje gevuld met hetzelfde shakermateriaal. Deze glazen balletjes kun je leeg (ook gevuld trouwens) kopen en vullen naar eigen smaak, of zoals hier, passend bij je creatie. 
Te leuk natuurlijk ;-)


Zo heb je, serieus, in een handomdraai een leuk boekje gemaakt. Zo kun je een cadeautje maken voor iemand. Een notitieblokje, een kalender...echt super tof om te doen!

Had ik de afgelopen week nog zó ontzettend veel leuke kaarten voor mijn verjaardag ontvangen. 
Super bedankt daarvoor!
Ook een paar shakerkaarten, 'voor de shakerkoningin', heel lief, maar dat is teveel eer hoor! 
En degene die geen shakerkaart durven te maken voor mij...ben je betoeterd! Ik vind iedere kaart die iemand speciaal voor mij maakt mooi en vooral onwijs lief!Dus nogmaals bedankt, ik geniet er enorm van! X

Fijn als je weer langs kwam,

liefs Cornelie

5 opmerkingen

Angélique zei

Een superleuk cadeautje, je hebt het weer tot in de puntjes afgewerkt. Kleurrijk, speels en toch ook functioneel, erg leuk gedaan.
Je hebt mooie kaarten gekregen en veel ook, heel feestelijk.

Marjan zei

Wat een leuk cadeau!! En je boekje is natuurlijk weer een plaatje! Veel plezier ermee, Cornelie! Leuk al die kaartjes samen op de foto! Geen shaker van mij maar wel jouw favoriete tint ;) Mooie zondag nog!xx

Rhodé zei

Dat ziet er lekker vrolijk uit! Leuk als cadeautje. Handig dat dat met zo'n klein apparaat kan.

Nicole Parmentier zei

Wat een gezellig album heb je gemaakt! Echt super! Ik heb met de oude versie van dat apparaat heel wat vakantie-albums gemaakt. Omdat ik eigenlijk nooit meer scrap heb ik hem nu weggegeven. Maar ik weet aan wie dus kan hem altijd weer lenen ha ha. Leuk om ook al de gekregen verjaardagskaartjes hier te zien, het is een hele mooie verzameling zo!

GerJanne zei

Oh wat leuk!! Mooi cadeau heb je uitgekozen en zeker gaaf om dan weer cadeautjes te maken. En zeker niet teveel eer hoor! Ik kijk toch altijd met heel veel bewondering naar je shakers...

Back to Top