Jaaroverzicht 2021!

Hoi!!

Het wordt inmiddels een traditie, een jaaroverzicht op 31 december. Het is leuk om door al je kaarten te scrollen en te zien wat je zoal hebt gemaakt. Sommige maanden kon ik moeilijk kiezen, dan had ik blijkbaar lekker veel inspiratie gehad ;-)
December vond ik zelf de minste maand. Klopt ook wel, ik heb niet veel tijd gehad en ze kwamen maar moeizaam uit mijn handen. Ach, dat hebben we allemaal wel eens toch?!

Hier dus mijn overzicht van 2021!


Januari


Februari


Maart


April


Mei


Juni


JuliAugustus
Oktober


NovemberDecember

Ik word iedere keer nog blij van mijn hobby. Het bedenken, het maken, nieuwe spulletjes kopen, het delen, het contact met andere creatievelingen en nu natuurlijk ook mijn werk bij Cloud9 Crafts.

Daar word ik nou zó gelukkig van ;-)

Een super mooi creatief nieuwjaar voor jullie allemaal!

Liefs Cornelie

4 opmerkingen

Rhodé zei

Leuk, zo'n overzicht! Ik geniet altijd van je kaartjes. Heerlijk dat je nu bij cloud9crafts kunt werken en lekker veel tijd bezig kunt zijn met je hobby. Fijne jaarwisseling!

Scraptastisch zei

Heerlijk om zo'n blij mens te zijn Cornelie! Heel leuk om je jaar overzicht weer te zien, en denk dan dat moet ik ook eens doen. Jullie ook fijne jaarwisseling en een happy nieuwjaar!
xx Gerie

Marjan zei

Ik snap je helemaal, denk wij allemaal wel :(
Je overzicht is super, stuk voor stuk erg gave kaarten!

Linda Visser - van der Velden zei

Super mooi overzicht Cornelie! Heerlijk altijd om zo doorheen te scrollen ja. Ik maakte er ook ieder jaar een, maar dit jaar was ik niet zo actief op mijn blog dus ik sla een keertje over. Op naar een minstens zo’n creatief 2022!

Liefs Linda

Back to Top