Sunday Shaker!

Hoi!!    

 Toch nog een paar kerstkaartjes op de Sunday Shaker! Deze heb ik ook nog gemaakt voor de kerstvoorraad en inmiddels verzonden natuurlijk ;-)


Dit achtergrondpapiertje komt uit een paperpad van Simple Stories. Een advent. Zo zonde om in te knippen! Maar voor deze shaker kwam het weer super goed uit om dit in zijn geheel te kunnen gebruiken.


Heel veel meer heeft het dan ook niet nodig, dus ik heb alleen maar een kerstroos met een tekst van Carlijn toegevoegd. Ik blijf het effect zo leuk vinden met het shakermateriaal!


Ook dit was net zo'n papiertje. Ook uit een oude paperpad, nog van My Minds Eye. Veel te schattig om kapot te snijden. Kwam nu weer goed van pas. Dus ook hier, niet te veel toegevoegd.
De tekst heb ik met Stazon op het folie gestempeld. Dit is een stempelset met allemaal verschillende grote teksten. Ik hou ervan!


De derde heb ik de voorkant transparant gehouden. Dat effect vind ik ook super tof.
De mooie tekst is alweer een oudje van Clearly Besotted, maar blijft een mooie.


Het frame is van Heffy Doodle en heb ik nog niet zo lang, maar is nu al favoriet!


Voor verschillende cadeautjes voor kerst heb ik ook dit soort shaker labels gemaakt. Sorry geen foto, maar ook daarvoor is deze manier snel en toch een heel tof resultaat!

Gezellige 2e kerstdag!

Liefs Cornelie

 

4 opmerkingen

Rhodé zei

Leuke shakercards! Het is inderdaad een mooie manier om prachtige papiertjes te gebruiken waar je niet in wilt knippen. Top dat die tekst zo mooi in het frame past! Ideaal, dit soort teksten. Dan heb je verder niet veel meer nodig. Fijne dag!

Martha zei

Wat zijn ze weer prachtig Coenelie
Jij bent met recht de shakerqueen!
Liefs Martha

bolletjelucky.blogspot.com zei

Leuke feestelijke creaties Cornelie en bij dat mooie papier is inderdaad niet méér nodig.
Lieve groetjes Miranda

Daphne zei

Ik ga dit idee zeker liften, ik vind het zó leuk bedacht.
Mijn zoon kreeg met kerst een kado bon in een papieren zakje. Dit zakje heeft een heel mooi printje en volgens mij heel geschikt voor zo'n soort kaart.
Ze zijn super leuk!!

Back to Top