Kerstkaarten!

Hoii,

De laatste maanden heel veel kerstkaarten gemaakt. Dat is voor mij best uniek. Ik maakte hooguit wat kaarten voor een Designteam in het verleden, maar verder eigenlijk niet. Ik kwam vaak pas een beetje in de stemming als het november was, maar dan had ik het zo druk op mijn werk dat ik aan kaarten maken weinig toe kwam. Dus toen wij begin oktober een weekje naar Friesland gingen heb ik mijn kerststempels, Copics en Distress inkt mee genomen. Lekker stempelen, kleuren en blenden.
Thuis kon ik daardoor heel snel kaartjes maken met van alles wat ik op voor had gewerkt. Daardoor kwam ik zo in de flow, dat ik zomaar doorging....resultaat, een berg kerstkaarten! Niets, of in ieder geval bijna niets van dit alles nog op mijn blog laten zien. Dus hier  zijn er een aantal....


Toen ik deze release van Clearly Besotted zag, was ik gelijk verkocht. Wat een leuke stempels.
Lekker kleuren, blenden, beetje bling....


Deze 2e was een lift.Ik was met Nadine aan het Skypen en toen hebben we beide dezelfde kaart gelift
Lekker. Niet teveel nadenken en lekker bezig zijn en gezellig bijkletsen.


De gnome komt van dezelfde stempelset als bovenstaand kaartje.


De sneeuwgrond heb ik met de hand uit Cardstock geknipt.


De cirkel heb ik met een stencil, gesneden met de Silhouette, geblend. Daaroverheen de bomen gestempeld. Ook van Clearly Besotted, alweer een oudje.


De teksten komen van een set van Mama Elephant.
Achtergrondpapiertje is van een heel oud blokje van Echo Park.

Drie totaal verschillende kaartjes. Misschien binnenkort nog meer kerstkaartjes...
Fijne zondag!

Groetjes Cornelie

 

9 opmerkingen

Kaartenkraam zei

Leuke serie kerstkaarten, lekker vrolijk allemaal. Heerlijk als je zo in een flow van kaarten maken terecht komt. Gewoon door blijven gaan dan heb je al weer een start voor volgend jaar *lol*

groetjes van Ank

Marjan zei

Ik vind ze allemaal top, wist je denk ik al, want gezien op Insta.
Ik herken dat flow gevoel, heb er dit jaar ook veel meer gemaakt dan anders, niet verkeerd voor de voorraad!

Rhodé zei

Haha, ik moest even zoeken naar het DP. Maar ik heb het gevonden, hoor! Heel subtiel. Je kaartjes zijn leuk. Stiekem gaat mijn voorkeur naar de eerste. Dat is vast het kind in mij ;).

Nicole Parmentier zei

Wat een geweldig leuke kerstkaartjes weer Cornelie! Ik heb deze zomer in Frankrijk ook vast sneeuwmannen zitten kleuren maar nog steeds niet gebruikt. Zoveel ideeën dat ik er niet eens aan toe kom. Maar who cares, volgend jaar is er vast ook weer kerst ;-)

Martha zei

Leuke kerstkaarten Cornelie!
Liefs Martha

Marja Sch zei

Wat een ontzettend leuke kerstkaarten heb je gemaakt. Groetjes Marja

Sarah - Crea S zei

Toffe kerstkaartjes Cornelie! Ik ben nog niet in de flow geweest, dus ik moet eigenlijk nog flink aan de bak. Groetjes, Sarah

GerJanne zei

Oh wat een leuke kaartjes! Slim om mee te nemen op vakantie. Ik ken het wel als je in een flow terecht komt...is dit jaar trouwens niet geweest, maar vorig jaar maakte ik geloof ik 22 kaarten in 4 dagen. Ook tijdens een vakantie.

femke zei

Heey Cornelie,

dat zijn een serie kaarten geworden met de heerlijke koekjes met de roze achtergrond en de gnome 's. Toevallig zit ik dit jaar ook in een kerstkaartenflow omdat een aantal "normale" dingen zijn uitgevallen en ik heel veel ideeën heb . Ach alles wat ik dit jaar te veel heb is weer een leuke basis voor volgend jaar wanneer ik misschien weer minder tijd heb.

Groetjes Femke

Back to Top