Kerst shakers!

Hoi!

Nog maar even een kerstpost ;-)
Als shaker fan heb ik natuurlijk ook een aantal shaker kerstkaartjes gemaakt.


Dit lantaarntje vind ik zo mooi! Met veel gepriegel heb ik er toch een shaker kaartje van weten te maken. Dat leek me nou zo leuk!
De achtergrond heb ik met diverse kleuren distress inkt gemaakt, met achter het lantaarn gedeelte een beetje geel, alsof daar licht schijnt.


Sneeuw splatters en in de lantaarn een boom en huisje van Lawn Fawn.
Tekst is van MFT en het takje weer ergens anders van. Een belletje mocht niet ontbreken ;-)


Deze stans zag ik bij de Action. Ik slaag bijna nooit bij de Action, maar de laatste keer scoorde ik er diverse toffe stansen en meerdere prachtige grote papier blokken. Ook wel eens leuk!
Op deze stans was ik gelijk verliefd! Dus thuis gelijk aan de slag.


De hulstblaadjes zijn van MFT, de tekst ook. De shaker snoepjes komen we hier zo tof in uit. Ik zou er nog wel veel meer varianten van willen maken...later misschien nog eens.

Heerlijk om te maken dit soort kaartjes ;-)

Fijne dag,

groetjes Cornelie


 

8 opmerkingen

Marjan zei

Allebei super! Zo gaaf dat shakerlantaarntje! Leuk die stans bij Action, ik heb er hier een vlakbij, maar dit soort dingen zie ik nou nooit!

Kaartenkraam zei

Geweldige kaarten allebei. Doe lantaarnkaart is prachtig geworden. Leuk die snoepjes hè ik heb ze in rood/wit en ook een dergelijke stans maar dan van een ander merk. Ook een superleuke kaart.

groetjes van Ank

Martha zei

wat een leuke schudkaarten heb je gemaakt Cornelie!
dat stanspotje zag ik ook bij de Action, maar dacht dat ik er niks mee zou kunnen, ahum niets is dus minder waar, jij hebt er een pracht schudpot van gemaakt
liefs Martha

Je@net zei

Ze zijn super gaaf geworden, Cornelie!

Daphne zei

Stans bij de Action??
Wauw, dat is leuk zeg.
Schud kaartjes, ik blijf er ook fan van.
Deze zijn echt heel erg leuk, alletwee

Rhodé zei

Heel verschillend, maar o zo leuk, deze kaartjes! Ik kan me voorstellen dat het priegelen was met de eerste shaker. Maar het is de moeite waard geweest. En de achtergrond ook zo mooi geblend...
Ik denk zomaar dat het nu extra druk wordt bij Action. Al je volgers gaan nu kijken of zij ook van die leuke stansen kunnen vinden :)

bolletjelucky.blogspot.com zei

Twee hele gave schudkaarten Cornelie. Dat lantaarntje is allerliefst maar ook je snoepjespot is leuk zo met dat lepeltje erbij. Gave snoepjes ook, echt kerstsnoepjes.
Lieve groetjes Miranda

GerJanne zei

Ze zijn weer helemaal super, deze shakerkaartjes! De pot heb ik ook, niet van Action, maar ik had hem al (en nog maar 1 keer gebruikt..) Ontzettend knap trouwens dat lantaarntje als shaker. Zulke smalle stukjes, kan me indenken dat het een gepriegel was....

Back to Top