Zomer kriebels!

Hoi,Het is vakantie en hoe! Ik heb vakantie, het is prachtig weer en ik ben zo lekker aan het genieten!Deze week het rijk alleen en wat een luxe is dat. Heerlijk de tijd voor mijn hobby en eindelijk stroomt de inspiratie weer over. Ik was er wel mee bezig, maar het ging aldoor maar moeizaam. Nu merk ik dat het weer terug komt. Dat voelt goed! ;-))
Daarna er een shakergedeelte van gemaakt en als laatste alles erop geplakt. 


Ook een rietje ;-)
Met de andere figuurtjes een slimline card gemaakt. De basis stansen zijn van 
'Pink Fresh'.
Daarna alleen nog de stempels een leuke plek geven, tekst gestempeld en geëmbosst en nog een paar bloemetjes erbij, waterspetters van NUVO en meer vond ik niet nodig.
 

11 opmerkingen

Kaartenkraam zei

Wat een leuke kaarten! Heel mooi gedaan met de stencils, met name bij de eerste kaart vind ik dat er erg echt uitzien! Leuke kleurtjes heb je gebruikt en prachtig ingekleurd.
Nee die hitte kan ik ook helemaal niet tegen maar dan gaan we toch gewoon kaartjes maken! Ik heb ook ineens weer heel erg de inspiratie te pakken, vooral ook om oude dingen op te maken!

groetjes van Ank

Marijke zei

Wat een leuke kaartjes allemaal! Kan me voorstellen dat je gelijk verliefd wordt op deze serie! Bij mij ook een ergernis dat Blogger! Hetzelfde ook alles onderstreept in het blauw en de tekst blijft achter bij het typen! Heel ergerlijk! En een beetje koeler mag van mij ook wel! Ik denk bij heel veel mensen! Hou het koel en groetjes Marijke.

Rhodé zei

Heerlijk dat je inspiratie weer een beetje terug is! Zeker nu je vakantie hebt en even het rijk alleen! Als je dichterbij zou wonen zou ik je uitnodigen om eens gezellig bij mijn knutseltafel aan te schuiven. Ik knutsel op het moment ook heel wat af.
Je kaarten zijn weer superleuk geworden. Die stempels zijn leuk, maar ook je dies van Pinkfresh zijn tof! Veel knutselplezier nog!

Nicole Parmentier zei

Wat leuk om te lezen (en te zien!) dat je weer zo lekker in de flow zit! Ik was er ook even uit maar heb het gevoel dat het langzaam weer terug begint te komen. Zeker als ik deze geweldige kaarten zie krijg ik weer helemaal de kriebels. Wat zijn ze gaaf!! Ik ken dit stempelmerk niet maar vind het altijd leuk weer eens wat anders voorbij te zien komen en deze zijn inderdaad superschattig. Geniet van je vakantie!

Danielle zei

Die stempeltjes..... zucht, wat leuk!! En jouw kaarten zijn super geslaagd, ik vind ze echt tof! Geniet ze nog even, ik ben vanmiddag ook mijn kamertje ingevlucht. Even uit de hitte, op het midden van de dag vind ik het echt een beetje tè.....

Martha zei

Wat een leuke kaartjes Cornellie!
vooral dat schudkaartje vind ik erg leuk en zulke blije kleurtjes!
Ja vernieuwde blogger is even wennen, ik blog op de gewone pc en dat vind ik het makkelijkst in het begin had ik ook moeite met het uitlijnen, maar nu heb ik het door en heb ik blogger onder controle...
Liefs geniet van je vakantie, Martha

Colien zei

Wauw, wat een gave kaartjes, echt heel tof! Mooi bedacht die stenen en het water!
Fijne vakantie!!
grtz Colien

Marfien zei

Het zijn leuke vrolijke kaartjes geworden met deze toffe stempeltjes, mooi met al dat water, koel je nog wat af :-)

bolletjelucky.blogspot.com zei

Wat een leuke zomerse kaarten Cornelie. Ik snap dat die stempeltjes liefde op het eerste gezicht waren en samen met jouw creativiteit vormt het een superleuk resultaat. Die eerste kaart is zo gaaf zoals je een zwembad-idee gemaakt hebt met een stans en inkt...wauw. De kaart met dobberende vriendjes is ook heel leuk en ik moest lachen want vanmiddag lag ik ook te dobberen op een luchtbed in een badje in de achtertuin hihi, lekker hoor ;)
Lieve groetjes Miranda

mirjam's paper- passion zei

wat een prachtige kaarten, en de stempels zijn gaaf.complimenten
groetjes mirjam

Scraptastisch zei

Wat klink je blij Cornelie, ja beter weer kun je niet krijgen dan dit, wat boffen zeg in je vakantie! Dan is de knutsel flow ook weer terug en heb je 2 prachtige kaartjes gemaakt. Je swimming pool is heel tof en wat een leuke stempeltjes heb je aangeschaft!!! Geniet van het lege huis en helemaal doen waar je zin in hebt en happy holiday!!!
xx Gerie

Back to Top