Pop Up kaart!Hoi!

Nog een zomers kaartje. Met dit weer kan ik daar geen genoeg van krijgen en ik vind het leuk ze te maken. Ach ik word sowieso blij van mijn hobby.
Vandaag alweer mijn laatste dag, morgen gaan we toch echt weer aan het werk Ik heb 2 heerlijke weken gehad en zou met gemak er zo nog 2 aan vast plakken ;-)
Nog zoveel ideeën en ik geniet van het niets moetenn.


Deze kaart heb ik naar aanleiding van een challenge van Cloud9Crafts gemaakt. Maak een Pop-Up kaart werd er gevraagd.
Bij LawnFawn hebben ze een stans, waarbij je zo'n kaart in een handomdraai maakt.
Deze heb ik niet en ik had zo'n idee dat ik dat zelf ook moest kunnen maken.
Na even kijken, meten en met een printpapiertje uitproberen, zag ik hoe het in elkaar zat.De set 'Sunny Vibes' van My Favorite Things was te leuk en heb ik voor een groot deel op deze kaart gebruikt. Allemaal gekleurd met Copics. Het papier is van Echo Park.
Het zand heb ik met Sandy Art gemaakt. Kennen jullie dat nog? Ik denk wel zo'n 25 jaar geleden, hûh,
dat dit helemaal hip was. Dit heb ik nog steeds en kijk nou, dat is toch grappig?!

Dus weer een lekker zomers tafereeltje, maar dat mag wel met deze hitte niet? Kunnen jullie het nog een beetje koel houden?
Ik zit hier met de ventilator en dat bevalt prima!

Fijne dag nog!
Groetjes Cornelie 
 
 

10 opmerkingen

Marja Sch zei

Wat een ontzettend leuke kaart heb je gemaakt. Veel om te zien en te bewonderen. Groetjes Marja

Marfien zei

Wat en leuke kaart, het zand erop is echt gaaf! Heb heel wat kaartjes gemaakt met sandy art, ook zelf gemaakt met parkietenzand en inkt
De stempels zijn echt zomers, mooi tafereeltje heb je verzonnen

bolletjelucky.blogspot.com zei

Wat een leuke zomerse kaart Cornelie. De voorkant is al leuk en dan ook nog die verrassende binnenkant. Goed dat je zelf uitgedokterd hebt hoe dat patroontje in elkaar steekt. Dat zand ken ik ook nog wel, met de kinderen deed ik dat in de vakantie. Succes weer met opstarten van je werk.
Lieve groetjes Miranda

GerJanne zei

Hoi! Ja heerlijk zomers! En een leuk model. Hij staat op mijn to do lijstje voor een winterse dag, maar als ik nu jouw zomerse variant zie denk ik: waarom wachten?? Ik zit nu met mijn voeten in een koud voetenbadje. Ik moest even afkoelen! Sterkte weer morgen! Lekker dat je zo goed kunt terugkijken op je vakantie!

Scraptastisch zei

Het model heb je goed uitgedokterd Cornelis en je kaart is heerlijk zomers geworden! Dat is ook het fijnste van vakantie niets moeten!!! Succes morgen weer met werken 😉🤗
tropische groetjes van Gerie

Rhodé zei

Oh wat een leukerd! Die stempeltjes zijn echte schattig. Je hebt er echt talent voor om het zelf voor elkaar te krijgen in plaats van een stans te gebruiken, he?! Ik zat pas nog naar een kaart van je te kijken met allerlei flapjes. Die was ook al zo leuk.
Het gekleurde zand herinner ik me nog heel goed. Het was mijn bijbaantje om workshops te geven en in een soort distributiecentrum te werken waar we alle bestellingen in moesten pakken. Mijn leukste bijbaantje ooit, natuurlijk!

Martha zei

Wat een leuk zomers kaartje , Cornelie!
Knap dat je het patroon zelf zo hebt ontwikkeld !
Ik zit ook veel binnen met in totaal 6 ventilators door het hele huis heen,
Het helpt goed!
Werkse voor vandaag!
Liefs Martha

Nicole Parmentier zei

Wat vliegt zo een vakantie voorbij hè! Ik zag deze al op insta maar het sandy-art gedeelte was me daar helemaal niet opgevallen. Wat leuk is dat! Ik had er nog nooit van gehoord.. zal het eens opzoeken. Ook superknap dat jij dat modelletje dan gewoon zelf in elkaar knutselt, het is echt een hele leuke verassing als je dit kaartje open maakt. En ja, dat stempelsetjes hè, die blijft maar kriebelen...

Margriet Tournier zei

Wauw, wat een ontzettend leuke kaart. En zo heerlijk zomers.

Groetjes,
Margriet

Ellen zei

Niets doen is zeker heerlijk! Jouw eerste werkweek is al weer bijna voorbij. Viel vast niet mee met deze hitte. Je zomerse kaart is een beauty! Het zand van 25 jaar oud staat er geweldig bij :-)

Back to Top