Ook Sara!


Hoi!

Een vriendin van mij wordt binnenkort ook 50. Deze kaart heb ik voor haar gemaakt. 
Een set van MFT 'Big Birthday Wishes' heb ik er weer eens bij gepakt, alweer een oudje, maar blijft leuk! Gekleurd met potloden en de ballonnen een glittertje met Wink of Stella.


De slimline dies van Pink Fresh gepakt en daarmee de basis gemaakt.
De groene cirkel op de achtergrond heb ik met Distressinkt gemaakt en een stencil. Ook deze glanst een beetje want die heb ik daarna ingesmeerd met Perfect Pearls van Ranger.
De Line Circle heb ik uit dessin papier gesneden, ook van MFT.


De tekst you heb ik uit dubbelzijdig adhesive van Elizabeth Craft Designs gesneden. Dit is super, want dan kun je de ene kant beplakken bijvoorbeeld en dan uitsnijden, of zoals ik heb gedaan, eerst uitsnijden, 1 laag verwijderen, glitters erop strooien en uitsmeren. Dit zijn Silk Microfine Glitters, ook van ECD. Supermooi resultaat krijg je ermee! Ik gebruik het veel te weinig!
#useyourstuff
Ze hebben nu een beter plekje gekregen, dus daar gaat verandering in komen!De kleine cupcakejes zijn van Clearly Besotted.
Aan de binnenkant een grotere cupcake, deze is van MFT.
In het hoekje subtiel meerdere keren 50 gestempeld ;-)


Dit was weer zo'n kaart waar ik zo lekker mee bezig ben geweest. Heerlijk!
Nu zou ik vanmiddag moeten werken eigenlijk, maar Rob is een dag vrij vandaag en in de winkel is het echt super rustig. Ik heb de middag vrij gekregen, nice!!
Die zijn het leukste, de onverwachte vrije uurtjes ;-)

Ik wens jullie alvast een heel fijn weekend! Is het al iets koeler? Hier nauwelijks...bijna geen buien gehad.

Groetjes Cornelie


 

10 opmerkingen

Ellen zei

Super mooi kaartje is dit...prachtig gedaan!
Groetjes Ellen

Irene zei

Een enige slimlinekaart Cornelie, mooi combi van merken!
Hier eindelijk wat regen gisteren, het was gewoon niét leuk meer met 40 graden op het dakterras en binnen 30 (nu nog 27 met álle deuren open omdat het buiten eindelijk wél lekker is). Slopend en kom tot hélemaal niets om diverse redenen...
XxIrene

mirjam's paper- passion zei

ook al weer zo'n top kaart, jij bent produktief bezig, en heel gave kaartjes komen er voorbij.
het is hier ietjes koeler, het heeft vannacht behoorlijk gedonderd en veel regen, dik 50 mm, dus de tuin hoeft niet gesproeid :)

groetjes Mirjam

Je@net zei

Erg leuke kaart, Cornelie.
En een fijne dag gewenst!

Marfien zei

Leuke kaart is dit, en dan aan de binnenkant toch nog even de puntjes op de i

GerJanne zei

Hoi Cornelie,
je kaart is superleuk. Dat stempeltje is zo enig! En dat dubbelzijdige spul heb ik ook ergens... stom dat je het vergeet als het niet in het zicht ligt. Ik ga het eens proberen met glitter, voor kerst...dank je voor de tip.
Het is wel afgekoeld maar gisteren was het zo beklemmend warm. Peter zei nog: "ik weet niet wat ik liever heb, heel hoge temperaturen of deze benauwdheid. Ja ik weet het wel: de hoge temperaturen".
Nou, ik twijfel...hopelijk is het nu echt klaar..

Martha zei

Wat een vrolijke kaartvoor je vriendin, Cornelie!
Ja dat dubbelzijdig plakband is erg handig, ik gebruik het ook vaak, niet met glitter eigenlijk, ik ben altijd wat huiverig voor dat spul, ik sit er meestal helemaal onder en mijn tafel enzo en weken daarna nog plezier van......
Liefs Martha

Rhodé zei

Prachtige kaart voor je vriendin. En weer zo leuk met allerlei details! Leuk om Wink of Stella te gebruiken. Ik heb het ook, maar vergeet het vaak te gebruiken. Misschien ook maar eens op een betere plek leggen...
Hier hebben we nog niet veel regen gehad. Maar het is wel lekker aan het afkoelen. Heerlijk!

Creaellenknutselsite zei

wat een mooi kaartje zag ook een aantal lf kaartje voorbij komen ben ik grote fan van ben volger geworden want ik doe hier veel gave ideetjes op
groetjes ellen

Nicole Parmentier zei

Lekker hoor, zo een onverwacht middagje 'ijsvrij' op een hete dag als dit!
En goed besteed want wat een leuke slimline kaart voor je vriendin! En de binnenkant ook helemaal in stijl, ik houd er van! De 50jes heb je subtiel verwerkt ha ha, je weet maar nooit hoe gevoelig dat ligt hè! Deze slimline stans is ook erg mooi, ik ben al helemaal aan dit formaatje aan het wennen. Nu nog mooie enveloppen zien te scoren!

Back to Top