Cornelie & Nicole's Swap Saturday!


Hoi!!

Een nieuwe Swap met een nieuw pakket!
Het thema is;

'Gebruik je Reveal Wheel stans!'
Ik wist dat Nicole deze ook heeft, dus een mooie reden om deze weer eens te gebruiken.
Ik heb deze net en wilde deze graag gebruiken...dus ik heb er lekker 2 gemaakt!


Deze eerste kaart heb ik voor nadine gemaakt. Zij was afgelopen donderdag jarig en de maandag ervoor ben ik even langs gegaan. Met cadeau en deze kaart.
Ik heb het dessinpapier uit het pakket gebruikt en een stempel van Clearly Besotted. Deze gekleurd met Copics en een glans gegeven met Wink of Stella.


Bij de 2e kaart wilde ik graag het stempeltje van het molletje gebruiken. Ook deze is van Clearly Besotted en nu gekleurd met mijn potloden.


Ook het stencil gebruikt en de nieuwe kleur Distress inkt Speckled Egg, de Oxide had ik in het pakket gestopt. 


Het draai wiel in een afstekende kleur gemaakt, dat leek me wel leuk. Daarom de tekst met embossingpoeder bewerkt zodat dit goed uitkomt.
Ik had de kaart alweer in elkaar gezet toen ik erachter kwam dat ik 'have a really' nog niet had gestempeld....getsie, want daarna stempelen was geen optie.
Dus een oplossing bedacht en zodoende het zwarte tabje aan de zijkant. Vond ik eigenlijk wel net zo leuk.


Het brilletje glans gegeven met 'Glossy Accents' en dat was het wel!
Hieronder zie je wat er allemaal in het pakket zit.


Zo maar weer even kijken wat Nicole heeft gemaakt!
Volgende maand weer nieuwe creaties met dit pakket!

Fijn weekend, wij hebben nu vakantie, heeeerlijk!!

Groetjes Cornelie

13 opmerkingen

Je@net zei

Waow...echt een heel gaaf pakket en wat een super mooie kaarten heb je ermee gemaakt, Cornelie!

Irene zei

Jeetje dat pakketje is gewoon een cadeau en wat heb je 2 schitterende kaarten gemaakt met het wheel...ligt hier ook en vergeet gewoon er wat mee te doen maar sowieso super weinig zin de laatste weken...komt vast weer snel terug na het zien van dit leuks!
XxIrene

Martha zei

Wat een leuke kaarten heb je gemaakt, Cornelie!
Handig met die mal, ik heb deze kaart ook eens gemaakt, maar zonder de stans en dat is toch wel even rekenen...
Liefs Martha

Colien zei

Twee hele gave kaarten heb je gemaakt met het pakket en reveal wheel!
grtz Colien

mirjam zei

hartstikke gave kaarten, en wat een geweldig gaaf pakket......
groetjes Mirjam

Kaartenkraam zei

Superleuk pakket en wat heb je er mooie kaarten mee gemaakt. Die van het molletje vind ik helemaal super, mooie kleuren. Dat zwarte tabje is juist leuk zo!

groetjes van Ank

Rhodé zei

Je hebt er gelijk twee gemaakt! Een hele klus, lijkt me. Maar een super effect met dat 'wiel'. Bij het molletje past het woord 'birthday' er zo mooi bij. Gewoon precies goed van formaat, stijl, enz. En het molletje weer prachtig gekleurd. Als ik je kaartjes zie beginnen mijn vingers te jeuken. Ik wil zo graag gaan knutselen! Maar ik moet eerst nog de trap lijmen en manlief komt zo met de bramen thuis. En daar moet direct sap van gemaakt worden. Hopelijk morgen nog wat knutseltijd. De vakantie is gelukkig nog lang niet voorbij. Fijn weekend verder!

Nicole Parmentier zei

Twee prachtige kaartjes weer! Wat een top idee van jou om met het reveal wheel aan de slag te gaan. Je kaart met de bloemen is ook prachtig en als ik je achtergrondje met het stencil zie krijg ik helemaal zin om het te gebruiken. Het zwarte tabje met de tekst is juist een superleuk detail. Was weer een toffe swap, ik verheug me op de volgende! Fijn weekend nog!

Nicole Parmentier zei

Oh en een hele fijne vakantie natuurlijk! Geniet er van!!!

GerJanne zei

Heel gaaf! Dat wiel is super leuk en het lijkt me handig. Ik heb zo'n draaikaart gemaakt voor Annebeth toen ze jarig was eind december, maar ik wist niet dat er zo'n stans bestond! Dus passen en meten en wat een uitgereken!
Het lukte wel en het effect was zo leuk!
Jouw kaart voor Nadine is heel mooie en lief!
Met het molletje maakte je een wat stoerdere kaart, maar het molletje is zo lief, dat het toch een hoog 'ahhh' gehalte heeft...
Geniet je lekker van je vakantie?? Of begint die nu ?

bolletjelucky.blogspot.com zei

Wauw wat een mooie kaarten en wat een mooi pakket is dat Cornelie. Je kaart met prachtig ingekleurde bloem doet heel romantisch aan, lieflijk, en die met het molletje is cute. Leuk effect dat draaiwiel in afstekende kleur en goed opgelost met het tabje aan de zijkant. Fijne vakantie, lekker relaxen ;)
Lieve groetjes Miranda

Marjan zei

Twee gave kaarten, de bloemenkaart zag ik al, een beauty! De mollenkaart is ook een topper! Toch wel erg leuk hoor, dat draaiwiel!

Alina zei

ik heb genoten van je blogpost, prachtige kaarten en super leuke spullen in het pakketje!

Back to Top