Skypen met Nicole 2

Hoi!!

Het was weer tijd voor een 2e Skypedate. Nou ja, we doen het via What's App, maar Skypedate bekt wat lekkerder ;-) De vorige keer was zo goed bevallen en we wonen (jammer genoeg) niet bepaald bij elkaar om de hoek, dat we gelijk een nieuwe datum hadden geprikt.
We hadden al besloten dat we voor een Slimlinecard zouden gaan.


Geen idee wat ik zou gaan maken...
's morgens snel even gekeken met welke set ik wat wilde maken en het leek mij leuk om met allemaal vliegende beestjes aan de slag te gaan. Oftewel, we zouden wel zien wat er zou ontstaan ;-)


Lekker klessebessen, kopje koffie en ondertussen waren we lekker bezig.
Kleuren, blenden, knippen en toen de opbouw ehhhh... ;-)

Voordat we het wisten was het al 13.00 uur!! Wat vliegt de tijd dan toch altijd.
We waren allebei nog niet helemaal klaar, maar later hebben we dit afgemaakt en zodoende vandaag een blogpost.


Ook de binnenkant niet vergeten!
Heel nieuwsgierig hoe de kaart van Nicole geworden is. Ze was behoorlijk aan het stoeien met een stempel, maar ik denk dat ze uiteindelijk weer een plaatje van een kaart heeft! Klik!

Nog 1 week werken en dan hebben wij vakantie. Rob en Tim 1 week (werken allebei op een  5 sterren camping, hoogseizoen) en ik 2 weken. Maar ik heb er zo'n zin in!!
De eerste week gaan we een paar dagen in Nederland weg, paar dagen thuis en de laatste week heb ik dan het rijk alleen. Ik kijk er naar uit om met mijn hobby bezig te zijn. De laatste tijd niet heel veel rust ervoor en dan komt er niet veel uit mijn handen.

Dus ik kijk er naar uit!!

Nu lekker weekend, ook fijn.
Bedankt voor het langskomen!

Groetjes Cornelie12 opmerkingen

Els zei

Super leuke kaart Cornelie.
Fijn weekeinde, Els

Colien zei

Heel gaaf zo'n slimline kaart en jouw versie is erg tof, leuk met die overlopende kleurtjes!
Nog even doorzetten en dan heerlijk vakantie, fijn om naar uit te kijken.
grtz Colien

Daphne zei

Door is ook een bjoetie!! (Ben al bij Nicole geweest)
Wat leuk bedacht, die vliegende beestjes.
Heerlijk vooruitzicht, 2 weken vrij. En positief bekijken, ook 1 week alleen kasn juist zo ontspannen zijn.
Geniet ervan straks

Ellen zei

Superleuk kaartje met de beestjes. Ook je inktwerk is prachtig.
Geniet straks lekker van je vakantie, het weer werkt mee geloof ik.
Groetjes Ellen

Martha zei

Mooi dit model kaart en prachtig bezig geweest met de inktjes!
Prachtig resultaat!
Fijne vakantie voor jullie, Cornelie, geniet ervan!
Liefs Martha

Nicole Parmentier zei

Ik had hem natuurlijk al bijna-af gezien maar wat is hij leuk geworden! Mooi hoe je de rand hebt meegekleurd en de lieve bugs aan de binnenkant maken hem helemaal af! Vanmiddag ga ik me op ons SWAP pakket storten maar eerst ga ik even genieten van het zonnetje in de tuin!! Fijn weekend!

Rhodé zei

Leuke kaart! Ik kan me helemaal voorstellen dat het knutselen via WhatsApp supergezellig is. Nog een weekje werken voor jou, dus! En je tweede week een knutselweekje: hopen op minder mooi weer dan maar... Haha! Voor nu: fijn weekend verder en succes met je laatste werkweek.

bolletjelucky.blogspot.com zei

Deze kaart is ook een leukerd geworden Cornelie. Een mooi formaat om met kleine dingetjes aan de slag te gaan. Mooie achtergrond geblend en leuke stempels heb je gebruikt. Gezellig hoor om zo via een beeldscherm een knutseldate te houden.
Lieve groetjes Miranda

Scraptastisch zei

Klinkt heel gezellig weer Cornelie en jullie hebben twee verschillende kaarten gemaakt! Zo leuk de jar met de bijtjes al is er één niet zo slim geweest om in het potje te zitten!
Hartstikke leuk kaartje geworden! Nog even doorbijten maar en dan heerlijk relaxen en daar kijk je vast naar uit!!!!
xx Gerie

Marjan zei

Ik heb die van Nicole al gezien, inderdaad heel mooi geworden! Maar de jouwe zeker ook, gaaf die mooie achtergrond en de pot met bijtjes! Mooie rand eromheen ook, maakt het echt af!
Nog even buffelen, meid en dan lekker samen met man en kind en daarna heerlijk je eigen ding doen. En bijkomen, dat heb je wel verdiend! XX van mij!

Marfien zei

leuk zo'n lange kaart, grappig met de beestjes

GerJanne zei

AH, jouw slimline kaart (doet me steeds denken aan een afslankprogramma...hoe kom ik daar nu toch bij?) is heel gaaf. Je wolkenachtergrond is echt supergoed gelukt zeg! En er zijn altijd oplossingen, zo zie je maar weer, dat zo'n online date ook voorbij vliegt als je het gezellig hebt!
Fijn dat je nu bijna vakantie hebt! En een hele week voor jezelf! Heerlijk!! Dat wordt lekker hobby-en. Daar ga je vast heel erg van genieten!

Back to Top