Skypen met Nicole!


Hoi!!

Afgelopen maandag heb ik mijn eerste Skype date met Nicole gehad. Ik doe dat natuurlijk met Nadine zo af en toe, maar het leek me leuk dit ook met Nicole te doen. We wonen zo ver bij elkaar vandaan, maar vinden het super leuk onze hobby met elkaar te delen, bij te kletsen en een tijdje samen te freubelen. Dus, een datum en tijd geprikt, een uitdaging uitgezocht en vanmorgen zaten we gezellig onder het genot van een kopje koffie, lekker bij te kletsen én onze schets uit te werken, want die hadden we voor vandaag uitgezocht om een beetje houvast te hebben.


We waren nog niet lang bezig of we kwamen er al achter dat we de indeling van de banner op dezelfde manier hadden bedacht. Haha, dat hebben wij best wel vaak, ook met het Swappen, dat we zonder het van elkaar te weten dezelfde dingen bedenken!


De schets is van MFT, zoals je kunt zien. Vaak hele leuke, inspirerende schetsen op hun blog.Ik heb eerst een banner gesneden uit een rechthoek. Toen de banner nog 2x gesneden uit twee kleuren blauw. Daarna de border stansen gepakt en de 3 kleuren tegelijk gesneden, zo hield ik 3 gelijke stukken over en kon ik van iedere kleur het juiste gedeelte pakken. (snappen jullie het nog ;-)) Het witte bovenste gedeelte eerst door een embossingfolder gehaald en toen met de andere kleuren terug gelegd in het rechthoek en dit alles vast gezet met washi tape aan de achterkant.


Het bootje in meerdere kleuren gestempeld en uitgeknipt. Net als het ankertje. Dat was nog een gepriegel zeg! Maar gelukt ;-)
Deze met een touwtje aan het bootje vast gemaakt met behulp van een naald.
Onder het bootje van glitter papier de tekst 'Ahoi' gestanst. De tekst 'It's your birthday' paste precies qua breedte onder 'Ahoi', dat vind ik dan weer leuk ;-)
Nog wat spetters met Nuvo Drops gemaakt.

De binnenkant ook niet vergeten (van Nicole geleerd) en daar heb ik het vuurtorentje van Lawn Fawn voor gebruikt . Gekleurd met Copics.


Gezelligheid en ook nog productief, ha! En dat in een paar uurtjes. Wat leuk. Een nieuwe datum is alweer gepland. Ik kijk er alweer naar uit!
Van onze Skype creaties gaan we iedere keer een blogbericht maken.
Hartstikke leuk om dit samen te doen!
Klik mee naar het blog van Nicole, want haar kaart is onwijs leuk geworden!

Dat was een leuk begin van de week!
Skype jij ook wel eens?

Groetjes Cornelie

9 opmerkingen

Martha zei

Wat leuk om zo samen te knutselen Cornelie!
Wat heb je een leuk kaartje gemaakt mooi vrolijk en fris!
Ik Skype af en toe is een leuk medium!
Liefs Martha

Colien zei

Heel leuk om zo samen te knutselen, prima oplossing als je op afstand woont of in deze tijd en erg gezellig! Bovendien met gaaf resultaat, tof kaartje is het geworden!
grtz Colien

Irene zei

Skype niet maar wél videobellen! Met de meiden, nicht (En mijn zus 😇) via Viber véél contact: berichtjes, foto's en filmpjes en dus óók bellen en allemaal gratis wat met het buitenland dubbel fijn is!
Bij Nicole las ik al dat ze er ook zó van genoten heeft en het voelt of jullie elkaar al jaaaren kennen, tof hè wat onze hobby teweeg brengt! Jullie zitten qua stijl óók op een lijn en jouw kaart is ook weer hélemaal leuk!
Fijne zondag, XxIrene

Marjan zei

Ik zag Nicoles kaart al, zeker heel gaaf. Deze van jou ook! Inderdaad doen jullie stijlen me soms aan elkaar denken, leuk toch! Fijn dat het contact op deze manier kan!

Rhodé zei

Ik zat al gelijk te kijken naar het tekstje: super dat het zo mooi past. Je kaartje is echt leuk geworden. En inderdaad een gepriegel om dat anker uit te knippen. Ik zag er pas een stans van. Dat is eigenlijk ook wel handig. Leuk dat je op deze andere manier toch samen kon knutselen. Super gezellig, lijkt me!

bolletjelucky.blogspot.com zei

Hoi Cornelie, wat gezellig dat jullie op deze manier samen aan het knutselen zijn gegaan. Ook jouw uitwerking van de sketch is gaaf en jullie hebben inderdaad wel dezelfde stijl van kaarten maken. Mooi zoals je ook de binnenkant gedecoreerd hebt. Ik skyp of beeldbel wel eens met onze dochters verder eigenlijk niet.
Lieve groetjes Miranda

GerJanne zei

Hoi Cornelie,
wat gezellig zo'n knutseldate via videobellen/skype. EN wat knap dat jullie dan ook nog kunnen knutselen, of stimuleert dat juist? Ik heb al veel gevideobeld, maar nog niet al knutselend. Mijn zusje uit Spanje stuurt me regelmatig audio appjes en die beluister ik wel tijdens het knutselen.
Jullie kunnen het allebei goed tegelijkertijd. De kaartjes zijn super, allebei en inderdaad lijken jullie stijlen wel wat op elkaar!

Nicole Parmentier zei

Dit was wel echt een goed idee van jou! Het was heel gezellig weer bij te kletsen en ook de stiltes tijdens het knutselen waren helemaal niet ongemakkelijk. Je kaartje is echt prachtig geworden!! Ik heb dit stempeltje ook (met stanzen!!) dus misschien ga ik hem een keer van je liften. Ik verheug me alweer op onze volgende skype-date!

Scraptastisch zei

Heel gaaf op afstand zo gezellig samen aan de knutsel Cornelie. En ook jouw kaartje is hartstikke leuk geworden. In frisse kleurtjes en lekker hip! Ik snap helemaal dat je, je alweer verheug op de volgende S. date!
xx Gerie

Back to Top