Poolparty!!


Hoi!!

Vakantietijd! En dat betekent heerlijk de tijd hebben voor mijn hobby. Dat doet een mens goed!
We gaan niet weg, omdat Rob nu een baan heeft in de toeristen sector en volop werkt.
Het eerste weekend wel even erop uit gegaan, want ik had afgesproken met Nicole en daar hebben we dus een weekendje aan vast geplakt.
Een super toffe relaxte dag hebben we gehad! Nicole en ik hebben lekker bij gepraat en ondertussen wat aangerommeld. Kleuren gaat dan het beste en met deze set van Avery Elle helemaal! Wat een toffe set! Blij dat ik deze ook even mocht gebruiken ;-)
Alles gekleurd met Copics.


Vandaag kwam ik er aan toe om, met de afbeeldinkjes die ik had gekleurd, kaartjes te maken.
Rob moest werken, Tim is op vakantie met zijn vrienden...het rijk alleen!
Dat ik bij de haai 'HAAI' zou maken, wist ik al. Niet nieuw, jaren geleden ook al eens gedaan, klik, maar het blijft leuk deze woordspeling!
De postzegel stans heb ik uitgesneden in het midden. Daarin de golven geplakt en de haai. De achtergrond rechtstreeks op de kaart met Distress Inkt.


Dat dit uiteindelijk een krab werd, is met dank aan Nicole, haha, want ik had er gewoon een kikker van gemaakt!! Ook leuk ;-)) De scharen had ik nog niet gespot namelijk...dus alsnog een krab! Met de wiebeloogjes is het mevrouw krab geworden! Blijf het grappig vinden het effect van wiebeloogjes.
Het kader is een stans van MFT, daarin deels een andere stans gebruikt van Amy Design. De zon op de basis kaart gesponst. Hij deint lekker in de golven.


Heerlijke kleuren! Ik zie nu dat ik de binnenkant niet heb gefotografeerd. Daar heb ik de tekst 'YOU' geplakt van knal roze glans karton.
Eerst de basis kaart beplakt met design papier van MFT. Daaroverheen een kader, waar de flamingo dan weer uit 'popt'.  De snavel is glanzend door NUVO drops.
Nog wat sequins voor extra feestelijkheid!


Dit was de laatste die ik maakte. Het idee had ik al om er een shakercard van te maken.
Later zocht ik een tekst en kwam ik de set van Hero Arts tegen waar de palmboom ook op zit. De stijl en het formaat paste er goed bij, dus deze heb ik ook nog gekleurd.
Lekker chillen toch zo in je zwembandje onder een palmboompje?

Wat een heerlijke set om mee te werken. Ik word er blij van!
Dat werd ik ook van deze dag. Relaxt, gezellig en we zijn super verwent!

Ik hoop dat Nicole ook nog een berichtje maakt met deze set!?
Volgende week is er in ieder geval weer een Swap berichtje van ons!

Fijn weekend verder!

Groetjes Cornelie

15 opmerkingen

Je@net zei

Wauw....wat een geweldig leuke serie kaarten heb je gemaakt, Cornelie. Echt super gaaf!

bolletjelucky.blogspot.com zei

Supergaaf deze relaxte serie kaarten. Je kunt zien dat je er met veel plezier aan gewerkt hebt Cornelie. Het zijn plaatjes, stuk voor stuk. Met de leuke toevoegingen heb je er echte bewaar-kaarten van gemaakt vind ik. Top..
Lieve groetjes Miranda

Rhodé zei

Superleuke kaarten, Cornelie! Inderdaad een gave stempelset. Heerlijk datje nu in de vakantietijd meer tijd hebt voor freubelen. Ik heb dat in de zomer meestal ook, maar tot op heden heb ik nog niet veel gedaan;) Ach ja, zo gaat dat soms.
Fijn weekend verder!

Larissa zei

Wauw echt hele leuke kaartjes heb je gemaakt. Leuke set is dat.
Geslaagde knutsel afspraak dus, tof.
Fijn weekend.

Marfien zei

Leuke serie en mooie kleuren gebruikt, heerlijk al die beestjes in de zon

Nicole Parmentier zei

Wat een superleuke kaarten heb je gemaakt!!! Stuk voor stuk plaatjes! De krab met de wiebeloogjes is geweldig! En ja, Haai... die gaat er bij mij ook komen vrees ik. Cliché maar zooo leuk.
Ik heb nog niets gedaan met mijn Summer pals behalve de wax eroverheen gezet en hopen dat ze nu niet verkleuren ;-) Vandaag gewerkt aan mijn Swap-kaarten en morgen ga ik tussen de wasjes door ook met deze gave beesten aan de slag. De lat ligt wel hoog nu ha ha. Wat was het gezellig weer vorige week. Zo jammer dat we zo ver uit elkaar wonen maar des te leuker om je blog weer te lezen! Tot volgende week!!

Stampin with Liz Design zei

Wat een prachtige kaarten allemaal in het zomer thema!! Stuk voor stuk heel erg mooi geworden! Groetjes Linda

Mariken zei

Geweldige kaarten heb je gemaakt! Stuk voor stuk zijn het beeldjes! Wat is dat gezellig en inspirerend he, zo’n dagje samen! Voorpret, de dag zelf en nagenieten maar! Topdagen zijn dat! Geniet van je vrije tijd! Xx

GerJanne zei

Wow, dat ziet er tof uit! Jij bent wel de koningin van de schudkaartjes, vind ik! Zo leuk deze set met diertjes. En HAAI, tja, blijft wel leuk. Ik had in 1 lokaal op school toen ik les gaf een tussendeur met een ander lokaal. Daar zat ene raampje in en dat heb ik beschilderd met een zee en en Haai, met de tekst erbij...de kinderen vonden het heel grappig!
Leuk ook die afspraak met Nicole! Kan me helemaal indenken dat het gezellig was! Geniet lekker verder van je vakantie. Hebben Rob en jij nog wel een keer samen vakantie dit jaar?

Dora zei

Zooo... prachtige serie kaarten. Fijne vakantie.

Danielle zei

Wat leuk dat je had afgesproken met Nicole! En wat een goede resultaten van jullie date zeg! Je hebt er allemaal top kaartjes mee gemaakt, erg leuk. Ik moet nog een weekje werken en heb dan vakantie. Kan niet wachten ;-)

Cornelie zei

Ja in oktober nog 2 weekjes!

Colien zei

Jij hebt je vrije vakantiedag goed benut, wat een gave kaartjes! Stuk voor stuk zijn ze erg leuk!!
grtz Colien

Jantine zei

Wat een heerlijke fleurige kaartjes, Cornelie! Echt vrolijk!
Leuke set is dat (ook bijzonder als je van een kikker een krab kunt maken of andersom :-))
Groetjes
Jantine

The Creative Teacup - Yvonne Spikmans - Van Bruggen zei

Echt een geweldige rij met kaarten! Alles echt zo leuk!

Back to Top