Cornelie & Nicole's Swap Saturday!

Hoi!!

De vakanties zijn begonnen en wij zijn ook in de vakantie stemming met het nieuwe Swap pakket!!
Allemaal zomerse, 'beach' achtige spulletjes in het pakket. Heerlijk om mee te werken!
Het eerste thema, hoe kan het ook anders is;

'Beach!'


Ik wilde graag iets doen met het stukje 'vakantiehuisjes papier'. Deze heb ik uit het papier geknipt. Met een border stans een stuk Kraft gesneden, alsof het een duin is en daar de huisjes net onder geplakt.
Van het jute in het pakket een smallere strook geknipt en deze samen met een strookje tekst aan elkaar geniet. De achtergrond heb ik gesponst met Distress inkt.
Onderaan een stukje dessinpapier, ook uit het pakket. Daar op nog een tekst geëmbosst.
De kaart is inmiddels op bestemming ;-)) Rara...


De tweede kaart heb ik gemaakt naar aanleiding van een filmpje van Sandy Alnock. Ik volg haar al jaren en zij kleurt en tekent als geen ander. Laatst zag ik hoe zij water kleurde met Copics. Het effect vond ik zo tof!! Dat wilde ik ook proberen. Dus de stempel met de flipflops uit het pakket rechtstreeks op het cardstock gestempeld en deze ingekleurd met Copics. Eromheen dus ook met Copics het water en het zand getekend/ -kleurt. Niet perfect, maar ik ben tevreden voor het eerst haha!!
Later zag ik dat de flamingootjes uit het pakket, precies de kleur hadden van de flipflops, dus deze moesten er ook nog bij! Bij 2 heb ik wat van de pootjes afgeknipt, alsof ze in het water staan.


Dit is het pakket, met papier van 'Studio Light',  en nog wat losse vellen in 4-en en dit verdeeld. 
Stempel, Stansjes van lampionnen, NUVO jewel drops, stukje jute, flamingo brads,  kleine kunstof koepeltjes en een zakje met strass steentjes.


En nu, óp naar Nicole, want zij heeft vast weer iets mooi's gemaakt!
Volgende maand zijn we er weer!

Groetjes Cornelie

8 opmerkingen

Marjan zei

Rara?? Ik weet het! :) Hier staat ie op de kast te pronken, zo gaaf! Lief en heel attent van jou, nogmaals knuf!

Je tweede kaartje vind ik ook erg mooi, water kleuren met Copics, dat ga ik opzoeken, ik ben dol op kleuren met Copics. Sandy kan inderdaad heel mooi kleuren!

martina's kaartjes zei

helemaal mooi zijn deze kaartjes geworden ! tof resultaat
grtjs, martina

Kaartenkraam zei

Hartstikke leuke kaarten! De eerste met de strandhuisjes vind ik het leukst, mooie kleuren in de achtergrond en leuk gebruik van het jute!

groetjes van Ank

Danielle zei

Wat leuk, dat je Marjan hebt verrast met die gave strandhuisjes kaart! Ik vind je pakket leuk zeg, echt zomers! Je hebt super gaaf gekleurd met je Copics, wat een mooi water heb je daarmee gemaakt. Super zijn die flamingootjes erbij!

Je@net zei

Echt een super leuk pakket en wat zijn ook jouw kaarten mooi geworden, Cornelie!

GerJanne zei

Heel gaaf dit kaartje voor Marjan. Leuk dat strand. Je tweede kaart is ook heel mooi. Het kleuren van de zee is mooi goed gelukt. Ik heb gene ervaring met copics, maar het ziet er top uit! Moi pakket ook. Erg leuk om elkaar uit te dagen.

Nicole Parmentier zei

Wat een superleuk Pensioen-kaartje heb je voor Marjan gemaakt! De strandhuisjes zijn inderdaad perfect voor het beach kaartje, ik dacht stiekem al dat jij ze ook zou gebruiken.
Het filmpje van Sandy heb ik ook gezien, wat is je dat goed gelukt zeg! Echt prachtig en helemaal s'zomers. Ook het zand is heel mooi geworden. Het staat op mijn to-do lijstje om het ook eens te proberen, het effect is echt super!

Was weer lekker om met dit prachtige pakket aan de gang te te gaan, ik verheug me op onze volgende Swap! Groetjes & fijne zondag nog!

Colien zei

Leuke kaartjes, lekker zomers!
En wat een gaaf pakket, daar komen vast nog veel toffe kaartjes van...
grtz Colien

Back to Top