Liftchallenge #137

Hoi!!

Vandaag gaan we weer van start met een nieuwe Liftchallenge op ons Liftblog. De eerste in het nieuwe jaar. De kaart heb ik uitgezocht en de bedoeling is om een kaart te maken met zwart als basis. Dit moet ook duidelijk aanwezig zijn. Verdere invulling is aan jou!


Ik was niet de enige die voor bloemen koos. Een zeer gewild onderwerp blijkbaar!
De achtergrond heb ik gestempeld met de Bitty Burst turn a round stamp van Concord & 9th. Zo leuk al die stipjes! En inkt op chalkbasis stempelt dan erg mooi op een donkere achtergrond.
Bloemen gekleurd met Copics.

Door deze kaart kwam ik op het idee om voor zwart te gaan. Veel mensen vinden zwart lastig, somber e.d. om te gebruiken. Zelf vind ik het effect erg gaaf, maar ik hou dan ook van zwart!
Het origineel is van;

De bloemen heb ik na kleuren nog een laagje Wink of Stella gegeven voor een subtiel glittertje.


Kon het niet laten om er nog een te maken met zwart als basis.
Dit schildpad dametje lag al een tijdje klaar en wilde ik graag iets mee maken. Zo'n schatje!Achtergrond heb ik met Distress Oxides gestempeld. Schildpad met Prisma potloden gekleurd. Ook zo'n leuk effect op een donkere achtergrond. Achter de schildpad een shaker gedeelte gemaakt.


Een lief kaartje voor een zieke, dan voel je je vanzelf weer een stukje beter toch?!

De challenge duurt tot vrijdag 15 februari 18.00 uur.

Veel plezier weer!

Groetjes Cornelie

15 opmerkingen

Je@net zei

Super leuke kaarten, Cornelie!

Marjan zei

Ik vind het allebei erg gave kaarten en wat leuk inderdaad die stipjes!

Irene zei

Een super leuke challenge en 2 toffe kaartjes Cornelie!

xx Irene

Mariken zei

Het combineert prachtig, zwart en die mooi gekleurde bloemen. En ook je ander kaartje is gaaf! Toffe challenge!

Kaartenkraam zei

Mooi hoor, ik houd er wel van om zwart te gebruiken. Die stipjes stempel vind ik geweldig en hij doet het heel goed achter de bloemen.

De schildpadkaart vind ik ook super, leuk dat je er een schudkaart van hebt gemaakt! En door het zwart zijn de kleuren van de schildpad heel subtiel, dat vind ik erg mooi.

groetjes van Ank

Anoniem zei

Leuk idee, een zwarte kaart! Jouw uitvoeringen zijn zoals gewoonlijk heel mooi. De schuddende schildpad is mijn favoriet :-)

Scraptastisch zei

Wat een leuke challenge heb je weer bedacht Cornelie en je kaarten zijn super! Jammer dat je Wink of Sella niet op de foto ziet, maar het is wel altijd een heel mooi detail! Je stoffeltje is heel tof met het schudgedeelte!!! Veel plezier met de challenge en heel leuk om er een gast kaartje voor te maken!
xx Gerie

Nicole Parmentier zei

We zaten wel helemaal op één lijn geloof ik voor deze challenge! Het is dan ook zo gaaf om felle kleuren op een zwarte achtergrond te gebruiken. En bloemen lenen zich daar prima voor. Ik vind je gestipte achtergrond ook helemaal geweldig. En je bonus-schildpad is een schatje!!

Margot zei

Ohhhh zo leuk! Die schildpadkaart, zo cute!

GerJanne zei

Ik houd ervan! Wij hadden een zwarte trouwkaart, serieus! Dus ik ga zeker mee doen. Jouw kaarten zijn prachtige voorbeelden! Die schudkaart is een schatje!

Colien zei

Supermooi, je hebt 2 heel mooie kaartjes gemaakt! Geeft een tof effect op zwart, goeie keuze voor de challenge :)
grtz Colien

Nota Bene zei

Echt super! Je hebt er twee heel andere kaarten van gemaakt, maar ze zijn zo tof. Zo'n zwarte achtergrond is natuurlijk wel echt ideaal om kleuren nog beter uit te laten komen.
Groetjes, Nele

Rhodé zei

Superleuk, deze kaartjes! Ik ga eens kijken of ik hier inspiratie voor krijg... het ziet er in elk geval prachtig uit met dat zwart!

martina's kaartjes zei

wat een superleuke kaart is dit weer geworden ! de tekst is ook super ! weet je welk merk het is ! kan hem namelijk heel erg goed gebruiken voor mijn 3 collega's die 'out' zijn op dit moment...
grtjs,martina
x

Cornelie zei

De tekst is van Mu Favorite Things. Hoort bij de set van da schildpad.https://www.hobbycompleetdeduif.nl/stempelen-mixed-media/stempels/stempels-op-merk/my-favorite-things-stamp-too-cute-turtles.html

Back to Top