Overzicht 2018

Hoi!!

Ook dit keer vind ik het weer leuk om een overzicht te plaatsen van het afgelopen jaar.
Het aantal keren per maand posten wordt wel minder, maar dat heeft ook een reden. Het leuke is wel dat precies aan het einde van dit jaar, met dit bericht, ik mijn 1000ste bericht plaats!
In april 2011 ben ik begonnen met bloggen, dat heeft mij veel gebracht en beleef er nog steeds veel plezier aan ondanks dat het nu misschien op een lager pitje staat. Ik plaats nu niet alles meer op mijn blog, maar ook af en toe op mijn Instagram account. Vind je het leuk mij daar ook te volgen, klik dan op het IG icoontje rechts in de site bar.

Dit zijn mijn de kaarten die ik heb uit gezocht van afgelopen jaar, soms kon ik niet kiezen ;-) ook door de verschillen qua stijl. Dat blijf ik leuk vinden, verschillende stijlen, materialen...

Januari

Februari

Maart

April

Mei


Juni

Juli

Augustus

September

Oktober

November

December

Niet alle foto's zijn even scherp, op de een of andere manier lukte dat niet.

Het nieuwe jaar gaan wij knallend in! We hebben 4 jaar lang in een lastige situatie gezeten qua werk allebei, maar nu lacht alles ons weer toe. Rob heeft een baan gevonden en ik heb een vast contract bij Smaak Enzo gekregen. Beide gaat januari in. Geweldig, zo blij!!

Bedankt voor het trouwe volgen en reacties! Natuurlijk wens ik jullie ook allemaal een geweldig nieuwjaar toe. Dat we maar weer veel leuke creatieve dingen met elkaar mogen delen, elkaar ontmoeten en dat alles in goede gezondheid.

Proost!

Liefs Cornelie

11 opmerkingen

Colien zei

Wat een leuk overzicht vol toffe creaties! En nog beter is je goede nieuws, fijn om vastigheid te hebben qua baan/banen: Proficiat!!
Gezellige jaarwisseling en op naar een mooi 2019.
grtz Colien

Marfien zei

Het nieuws van vaste banen is het beste nieuws, geeft in elk geval wat meer rust en maak je ook met meer plezier je kaartjes. Leuk overzicht

Irene zei

Een prachtoverzicht Cornelie maar het laatste nieuws is écht het allermooist, dikke proficiat voor jullie allebei!
Fijne en veilige jaarwisseling en alle goeds voor 2019!

XxIrene

Larissa zei

Een hele mooie verzameling kaartjes uit 2018.
& wat fijn dat je het kan afsluiten met dubbel goed nieuws, gefeliciteerd!
Fijne jaarwisseling alvast.

Rhodé zei

Leuk, zo'n overzicht. Je hebt prachtige dingen gemaakt. Jij ook een fijne jaarwisseling. Super dat je met een positief gevoel richting het nieuwe jaar kan. Zeker qua werk.

GerJanne zei

Oh wat gaaf!! Ik vertelde het meteen aan Peter! (Ook al kent hij jullie niet, maar ik vind het zo fijn voor jullie) Wat geweldig voor Rob! En natuurlijk ook voor jou. Dat is nog eens een goed uiteinde en een tof begin! Je weet ook dat ik een enorme fan ben van jouw kaartjes en het jammer vind dat je wat minder blogt, maar altijd als je wat laat zien ben ik blij hoor.
Nog bedankt voor je mooie kaart die we kregen.
Je overzicht is ook weer heel leuk! Kan ik gewoon van genieten.
Fijne jaarwisseling en alle goeds in 2019!

Scraptastisch zei

Proost op het Nieuwe jaar Cornelie en jullie zijn onwijs goed begonnen van harte Gefeliciteerd met je vaste contract en de nieuwe baan van Rob! Je overzicht is hartstikke leuk (ook al zijn het er minder, je geniet wel van je hobby) stuk voor stuk prachtige afgewerkte kaartjes lekker kleurrijk en vrolijk!
De beste wensen voor 2019 en lieve groetjes van mij!

Linda Visser - van der Velden zei

Leuk om je jaaroverzicht zo te zien! En ondanks de frequentie van berichtjes die misschien wat lager ligt, kom ik alsnog graag op je blog! Heel veel geluk voor 2019, dat begint alvast goed zo te lezen! Groetjes, Linda

Kaartenkraam zei

Gefeliciteerd met het goede begin van het nieuwe jaar, dat is toch geweldig nieuws!
Leuk om een jaaroverzicht te zien van je kaarten, ze zijn allemaal prachtig, ik ben al vele jaren fan van je.

groetjes van Ank

mirjam zei

wat geweldig, een baan voor Rob en jij vast contract, wat zullen jullie blij zijn.
groetjes Mirjam

Nicole Parmentier zei

Wouw, dit is nog eens een line-up!! Stuk voor stuk prachtkaartjes!! En ja, zoals ik je al mailde, supertof dat jullie het jaar zo goed beginnen. Dat je nog maar veel moois mag maken in 2019 en jullie allebei genieten van je baan. Maak er wat moois van!!

Back to Top