Use your stuff 11!

Hoi!!

Het is weer tijd voor een #useyourstuff bericht van mijn kant. Er zijn weer genoeg berichten met deze # geplaatst. Leuk! Ik zet hieronder de linken van al deze posten. Leuk om even te kijken!

MarjanSarahNota BeneAngeliqueAnkJantine (meerdere posten)

Zelf heb ik mijn Gelly Roll pennen uit het stof gehaald (dat ze het nog deden!)
Ik heb deze pennen al bijna 10 jaar! Maar toen ik mijn kleurenboekje maakte, kwam ik deze ook tegen, zodoende kwam dat idee.


Met deze pennen kun je prachtig een stempel inkleuren en ze hebben een lichte 'sparkle', en dat maakt het zo mooi vind ik, zonde om niet te gebruiken dus.Met de achtergrondjes die ik laatst met Marit en Miranda maakte heb ik deze bloemen verder op een kaart verwerkt. Een beetje mixed media 'mijn stijl' zeg maar.Op deze foto's kun je beter de 'sparkle' zien.In combinatie met de stempels van ''Carabelle Studio' kwam ik tot dit resultaat ;-)

Het is tevens mijn laatste #useyourstuff bericht. Het slokt teveel van mijn tijd op om dit vol te houden. Mijn stuff blijf ik usen, maar als het mij uitkomt, net als het plaatsen van foto's en berichten ;-)
In ieder geval bedankt voor jullie enthousiasme in het delen van jullie #useyourstuff berichten, dat vond ik erg leuk om te zien dat iedereen er zo mee aan de slag ging.

Groetjes Cornelie

16 opmerkingen

Maartje zei

Supergaaf deze kaarten! Ik ben helemaal weg van je kleurgebruik en de mooie achtergronden. Dankjewel voor het initiatief om meer met je oudere spullen te doen! Dat was een goede zet! We blijven gewoon oud en nieuw mixen :)

Mariken zei

Prachtig zijn deze kaarten! Ik hou wel van Mixed Media stijl. En dat het Use your stuff gebeuren veel tijd kost, geloof ik direct!! Maar de aanzet is er bij iederren en het was leuk!! Fijne dag!

Je@net zei

Wat zijn ze leuk geworden, Cornelie!

Colien zei

Twee heel toffe kaarten, erg mooi!
grt. Colien

mirjam's paper- passion zei

geweldig mooie kaarten, Cornelie, jammer dat je stopt met Use Your Stuff, maar ik geloof zeker dat het jou veel tijd kost, was een leuk iniatief.
groetjes Mirjam

Jantine zei

Hele leuke kaarten, Cornelie! En bedankt voor je #useyourstuff inspiratie. Jij maakte er ook echt thematisch werk van (terwijl ik gewoon onder in de kast dook en er iets mee deed :-)), dus ik snap dat het je veel tijd kostte. Jammer dat je stopt, maar ik heb er van genoten en ik blijf vrolijk mijn stuff usen, tot het op is (zou dat ooit gebeuren??)
Groetjes
Jantine

GerJanne zei

Heel mooie kaartjes! Leuk dat je met oud spul nog zoveel kunt. En waarschijnlijk doe je er nu andere dingen mee dan 10 jaar geleden....
Ik snap dat het je veel tijd kost. Struin je dan de blogs af? Is toch bijna niet te doen.
Lekker hobbyen, hoor. Het moet niet op werken beginnen te lijken.....
Groetjes,
GerJanne

Marjan zei

Het is een topkaart, ik houd van deze stijl en kleuren!
Begrijpelijk dat je ermee stopt, als het zoveel tijd kost wordt het moeten en dat willen we niet ;)

Ellen zei

Wat een mooie kaarten! Prachtig van kleur ook. Blijf jij maar lekker jouw stuff usen wanneer het jou uitkomt en niet omdat het moet :-)

Aletta zei

Geweldig.. wat een mooie kaartjes...
Groetjes Aletta

Kaartenkraam zei

Geweldige kaarten, prachtig van kleur vind ik ze!
Bedankt voor de inspiratie en het delen in het kader van Use Your Stuff!

groetjes van Ank

Rhodé zei

Wat een leuke dingen heb je weer gemaakt! En inderdaad in jouw eigen stijl. Leuk dat je #use your stuff in het leven hebt geroepen. En het is goed om op tijd weer met iets te stoppen. Het moet leuk blijven en geen 'moeten' worden. Old of new stuff: we blijven gewoon lekker creatief aan de gang!

Nicole Parmentier zei

Prachtig Cornelie!! Ik ben zelf niet zo van het mixed media maar als het strak en grafisch gebruikt wordt vind ik het juist geweldig mooi! Ik kijk zo uit naar mijn workshop gelly-plate. Hoop dat ik het ook in mijn eigen stijl kan gebruiken net als jij hier doet. Ik ben fan!! En wat betreft use-your-stuff; ik denk dat je heel veel mensen hebt geïnspireerd ook hun oude materialen niet te vergeten. Bedankt daarvoor!

Nota Bene zei

Prachtig! Jammer dat je stopt met Use Your Stuff, maar ik kan het wel begrijpen, hoor. In ieder geval heb je door je initiatief heel wat mensen geïnspireerd om aan de slag te gaan met hun "stuff", dus missie geslaagd, als je 't mij vraagt!
Groetjes, Nele

Sarah zei

Ik leer hier wat bij want ik wist niet dat je met die pennetjes ook kan afdrukken. Dat moet ik eens proberen! Heel tof en orgineel je kaartje.
Je hebt met jou use your stuff veel mensen aangezet. En dat is de booschap.
Ik zelf ben wel het type van recycle, combineren van oud en nieuw, ...
Dus ik deed het al en ik ga gewoon verder.
Trouwens met Margo gaan we elkaar nu twee wekelijks uitdagen. Een beetje een swap in een use your stuff kleedje. Gewoon omdat het leuk is en zo ons spullen echt gebruikt worden.
Gisteren was het eerste bericht, kom maar eens piepen als je tijd hebt ☺

Stella zei

Gaaf Cornelie!! Ik vind het super dat je er je eigen draai aan geeft; dat maakt je kaarten uniek. En ik hou van je stijl :)

Groot gelijk, alleen dingen doen op het moment dat jet jou uitkomt. Het is een hobby nietwaar?

Fijne avond!

Back to Top