Kerst!


Hoi!!

Na vorige weekzaterdag een gezellige workshop samen met Nadine en Judith te hebben gegeven, 'Snelle Kerstkaarten', heb ik hier nog twee iets minder snelle kerstkaarten ;-)


Naar aanleiding van alle sneeuwbolkaarten die je nu zoveel ziet, heb ik met mallen die ik al had een soort gelijk iets gemaakt. Deze halve cirkel is van een Blue Print en werd het uitgangspunt. De achtergond in de 'sneeuwbol' heb ik eerst gebrusht en daarna met glitterpasta van NUVO de sneeuwsterren aangebracht. Autootje met cadeautje gekleurd met Copics (Lawn Fawn). Christmas was een overblijfsel van de snelle kerstkaarten en kon ik mooi hier voor gebruiken. Greetings is een deel van een tekst stempel. Natuurlijk een shakercard ervan gemaakt, want dat is wat me zo aantrekt in die sneeuwbollen!


Dit idee was niet snel genoeg voor de workshop, dus maar voor de voorraad gemaakt.
Een Jar op z'n kop gestempeld en daarin een kerst tafereeltje gemaakt. Het boompje is van hetzelfde setje als het autootje van Lawn Fawn.
Tekst is van een set van Every DEE stamps.

Lekker bezig dus ;-)

Gezellige dag nog!
Groetjes Cornelie

9 opmerkingen

Ellen zei

Niet alleen lekker bezig, maar ook goed bezig! Leuke kerstkaarten, zeg. Vooral die bovenste vind ik erg gaaf. Tof gedaan met die halve cirkel en dat autootje is zooooo gaaf!

Je@net zei

Wat zijn ze gaaf. Twee super leuke kaarten, Cornelie!

Nicole Parmentier zei

Oh wat zijn ze gaaf! Ik heb net ook een hele set 'koepeltjes' kaarten gemaakt maar deze shaker is wel helemaal top. Ik ben weg van het mooie strakke woord Christmas, is het een stans?

Ook je jampotje is heel leuk, slim om hem om te draaien. Wij maakten vroeger idd sneeuwbollen met fimo en jampotjes op deze manier. Leuk!

Colien zei

Twee superleuke kerstkaarten, erg mooi!

Larissa zei

2 toffe kerstkaarten.
Leuk gemaakt.

Sarah zei

Geweldig. Je inventiviteit die is altijd zo heerlijk om te zien!
Heel toffe kaartjes!

Linda Visser - van der Velden zei

Leuk leuk leuk! Groetjes, Linda

Alina zei

heel erg mooi, Cornelie! wat een leuk idee met de jar op z'n kop!!!

Jantine zei

Leuke ideeën Cornelie!
Groetjes
Jantine

Back to Top