Vaderdag!

Hoi!!


Allereerst wil ik m'n nieuwe volgers, Heleen en Anja, bedanken voor het aansluiten! Heel erg leuk en tot volgs!!!


Dan is het natuurlijk a.s. zondag vaderdag. Mijn vader vind dit dikke vette onzin en wil eigenlijk niets krijgen! Dat vind ik natuurlijk weer een beetje saai, dus koop ik gewoon al járen twee lekkere grote verkaderepen! Ik wilde hier graag een doosje voor maken, maar met het maken van doosjes ben ik een "doosje"! Na al het meten, snijden en vouwen blijkt het altijd net niet te passen of wat dan ook. Ik werk dan ook nog steeds zonder Scorpal o.i.d., en doe alles ouderwets met het liniaaltje!


Nu is het me zowaar gelukt, en ben dan ook best trots!
Zelf gemeten, bedacht, uitgewerkt, gesneden, gevouwen (en het past!!) en versierd!!(dat red ik!) en tatataaaaa....

Nou da's toch een strak geheel niet?! Het wordt nog wel eens wat, want de Scor-Pal is onderweg há!


en de tekst kan ik wel verkopen aan verkade!

Ik maak dit bericht woensdagavond, en wil proberen dat het dan donderdagmorgen op m'n blog komt...
ben benieuwd, anders wordt het dus gewoon vanavond!

Bedankt voor het langskomen!
7 opmerkingen

Marjan zei

Nou zeker, die tekst is echt geschikt voor reclamedoeleinden, erg leuk bedacht! Ook je doosje is een plaatje!! Ik weet zeker dat je Pa jouw jaarlijkse Vaderdag cadeautje erg waardeert!

Groetjes, Marjan

Hetty zei

Leuk cadeautje en een leuke traditie.

Marijke zei

Nou dat heb je zeker heel mooi en strak gedaan:))Tja, de scorpal staat hier ook nog op het hebben lijstje, dus hier wordt alles ook nog met lineaaltje gedaan!! Ziet er heel leuk uit en de tekst is super!!
Groetjes, Marijke en Chantal

Christine zei

Leuk doosje en je tekstje is supergoed bedacht! Grappig en ik zou hem doorsturen naar de chocoladefabrikant, wie weet word je nog beroemd!! :-)
Liefs
Christine

Tinie zei

Hele leuke tekst heb je bedacht!! En het doosje is erg leuk geworden, daar zal je vader toch zeker blij mee zijn.
Groetjes Tinie

Joyce Ebben zei

Die tekst vind ik steengoed! Het is een leuk doosje geworden, ik denk dat je vader hier wel blij mee zal zijn. Ik heb toevallig woensdag het scoringboard van Martha Steward gehad,en het is wel een grote vooruitgang t.o.v.een liniaaltje!

José zei

Hehe daar ben ik ook weer. Wat een gezeik met ons internet zeg. De afgelopen 6 dagen hebben we 5 zonder gezeten. Gisteravond konden we na 30 uur weer een uurtje online en vervolgens vlogen we er weer uit. Hopelijk is het nu opgelost!
Dit doosje is super joh! En die tekst!!! Pas maar op dat ze dat niet inpikken. Ik zou ff contact met ze opnemen over dit puike idee hahaha. Top doosje zeg. Heb je knap gedaan zonder patroon!
Groetjes, Jose

Back to Top