Top 3 !!

Môrge!!


Wat een leuke verassing was het vanmorgen toen ik mijn mail opende!! Allemaal leuke berichtjes van jullie dat ik de TOP 3 heb gehaald met deze kaart bij CFY!! Gisteravond lekker op tijd met een boek m'n bedje ingekropen en wist niet dat de uitslag al zo snel bekend was. Des te groter de verassing! Ik ben er weer heel erg blij mee!! Had nog twee kaarten gemaakt...Clean,simpel,fris en fruitig!Deze leuke strookjes heb ik bij de Xenos gescoord! Toen ik ze zag had ik gelijk het idee van LEUK, dat is weer eens wat anders, meenemen!!

en geïnspireerd door het blog "I don't wanna stop", heb ik deze gemaakt.


Zo simpel kan het zijn, en O ik vind dit leuk!!


Straks ga ik weer op school helpen. Voor degene die de stropdaskaart al af krijgen heb ik nu de kofferkaart geprint. Deze heb ik van Margriet gekocht met nog wat andere vakantie digistamps. Helemaal leuk, je zou het echt eens moeten bekijken!
Geen voorbeeld van gemaakt, dit mogen ze zelf creatief versieren!

Heel erg bedankt voor jullie leuke reacties, lees ze heel graag!

Hele fijne dag!
10 opmerkingen

Marjan zei

Terechte top 3 plaats, hoor! Deze twee kaartjes zijn inderdaad simpel, maar zo ontzettend leuk en fris! Uren werk is helemaal niet altijd een een vereiste :)
Veel plezier met je kofferkaart!

Groetjes, Marjan

José zei

Hee Cornelie, ik vind ze ook weer helemaal tof! Vooral die met de strookjes en de knopen vind ik te gek! Lekkere flitsende kleuren en leuke lay-out!
Succes op school met de kids!
Groetjes, jose

Hetty zei

Leuke kaartjes! Die met de strookjes is echt super. Leuke frisse zomerkaart.

Anoniem zei

Gefeliciteerd met je top 3 ! Je kaart was ook erg origineel ! Ik vind deze twee kaartjes ook erg mooi ! Ik hou wel van die simpele stijl, ook al maak ik ze zelf bijna nooit.
Groetjes Berdien

Marijke zei

Jee wat zijn ze mooi je kaartjes, eigenlijk heel simpel maar supergaaf! Wat een leuke lintjes zijn dat van de Xenos, mooie felle kleuren!! Veel knutselplezier nog op school.
Groetjes, Marijke en Chantal

Scrappingann zei

Waanzinnig mooi gemaakt, ik hou héél erg van verschillende stijlen, alles heeft namelijk z'n charme.
Ik ben volger geworden en kom zeker nog eens rondkijken.
Groetjes van Scrappingann

Wendy ten Hove zei

Gefeliciteerd, Cornelie!!

En wat een super leuke kaart heb je met die randjes gemaakt!!! Heerlijk kleurrijk, wat leuk, zeg! Gewledig mooie bijpassende knoopjes en klaar is Cornelie! ;-)
Hij is echt heel erg leuk en vrolijk!!!

Groetjes, Wendy

Christine zei

Proficiat Cornelie! En wat leuk gedaan met je spulletjes van Xenos, echt origineel!
Liefs
Christine

Judith zei

Gefeliciteerd met je top 3 kaartje! Toen ik je kaartje hier op je blog zag, had ik direct een 'winnaar' gevoel (daarom heb ik maar niet mee gedaan...hihi - grapje). Maar serieus: terecht gewonnen!
Ook deze kaart is super!
Groetjes, Judith

Margriet Tournier zei

Wat een prachtige kaart Cornelie. En die lintjes zijn gaaaaaaaf; op naar de Xenos dus! (-; Ik ben nu ook wel nieuwsgierig wat je met die koffer gaat doen? Laat eens weten, vind het altijd leuk om te horen wat er met mijn stempels wordt gemaakt.

Bedankt nog voor je leuke berichtjes op mijn blog.

Groetjes,
Margriet

Back to Top