Klaproos!

Hoi!!


Deze digistamp had ik ook al een tijdje. Spookte ook al een tijdje in m'n hoofd rond. Nu heb ik er dan eindelijk een kaartje mee gemaakt!De stempel heb ik afgedrukt en ingekleurd met Copics. De bloem zelf heb ik een accent gegeven met Glossy accents omdat ik vind dat de bloemblaadjes van de klaproos altijd zo mooi glanzen.Daarna heb ik een mask gemaakt, en de letters op de achtergrond gestempeld. De bovenkant van de kaart met die rode swirls is een transparant sheet met rode swirls. Heb ik al een hele tijd maar vind het nog steeds heel erg mooi. Het onderste papier komt van een paperpad van Prima Marketing en heet Road trip.( José, dit paper pad zal echt iets voor jou zijn, in combinatie met je vliegtuig!) Verder nog papaverbloemetjes, lint en de tekststempel.
Deze kaart heeft misschien niet een echte "wauwfactor", maar ik vond h'm toch wel leuk om te laten zien.

Gezellige dag, en frutselse, ik hoop dat jullie daar lekker de tijd voor krijgen!

Groetjes Cornelie


3 opmerkingen

José zei

Geen wauw?! Nou ik vind em wel wauw! Die bloem leeft bijna; HEEL mooi ingekleurd en die transparante achtergrond met de swirls is erg mooi. Ik zie jou in korte tijd echt een ontwikkeling doormaken Cornelie!
En dank je wel voor de tip wat betreft het papier. Ik moet maar weer eens gaan shoppen. He jakkes wat vervelend hahaha.
Fijn weekend en freubel ze. Zodra de kinders op bed liggen zit ik weer wat te doen!
Liefs, Jose

Tinie zei

Prachtige kaart Cornelie!! Mooie kleuren en die klaproos is schitterend!
Groetjes Tinie

Marijke zei

Tjee Cornelie wat maak je toch mooie kaarten, deze is ook prachtig! De klaproos spat van het scherm af, erg mooi ingekleurd en wat een mooi effect het transparante sheet met swirls.. Vind h'm toch wel SUPER!
Fijn weekend verder, Marijke en Chantal

Back to Top