Tiktak...

Hoi!!


Wat is het fris ineens niet, even omschakelen hoor!!
Vervelend dat zoveel mensen last hadden met bloggen. Zelf had ik het gelukkig niet! Hopelijk komen er weer gezellig reacties binnen!!


Een hele leuke uitdaging bij CFY. Een hele leuke, maar ook niet makkelijk, (je kan er alle kanten mee op!). Maar na een tijdje nadenken en ermee bezig zijn, kwam ik tot dit resultaat!
Een smalle kaart als basis, daarop meerdere circels en scalloped circel gesneden met de Nestabilitie. Onderste circel swirls gestempeld met Versa Mark en wit embossingpoeder. De bovenste circel door de embossingmal van Cuttlebug en het papier daarna opgeschuurd. Label ook van Nestabilitie en de tekst gemaakt op de computer. Het transparante sheet heb ik door dezelfde Cuttlebugmal gehaald met radartjes. De onderste tekening heb ik op internet gevonden en kleur gegeven met stempelinkt en Copics. De hangklok is een stempel van Cart us en heb ik ook met Versa Mark gestempeld en daarna zwart embossingpoeder gebruikt en uitgeknipt. De wijzers heb ik getekent op zilverfolie, uitgeknipt en door een Cuttlebug embossingmal gehaald en vastgezet met een brad.Voor de afwerking een bloemenpons, pearls en lint gebruikt. Verder papier van Papermania.

De foto voor de inspiratie voor deze kaart was deze;Blogse maar weer !!
en bedankt voor je reactie!
Groetjes cornelie
16 opmerkingen

José zei

Cornelie meid, wat een FAN-TAS-TISCHE kaart! Ik vind hem zooooooo gaaf dat ik er geen woorden voor heb! Heel origineel met dat transparante, geemboste sheet en die wijzers zijn superduper!
Joehoeee, hier word ik blij van :-).
Fijn weekend!
Jose

Marijke zei

Tjee Cornelie wat is dit moooooooi, echt heel erg gaaf!! Wat mij betreft een top 3 plaats!! Wist niet dat je een plastic sheet kan embossen, weer wat geleerd, erg mooi effect geeft dat. Tja eigenlijk is alles heel mooi aan deze kaart...............
Fijn weekend, Marijke en Chantal

Monique zei

Erg,erg mooi deze kaart!! Leuk zoals je alles beschreven hebt, dan kijk je toch nog weer beter naar de kaart! Echt prachtig! Bedankt voor je deelname aan CFY!

Anoniem zei

Ooooh super mooi !!! Ik zit echt met open mond te kijken !! Die stempel van dat klokje vind ik ook prachtig. Leuk gedaan met die embossing-poeder ! Bedankt voor het meedoen aan onze challenge !
Groetjes Berdien

Tinie zei

Ja dit is een fantastisch mooie kaart!! Geweldig zoals alles bij elkaar past! Mn complimenten hoor!
Groetjes Tinie

Durvina zei

Wat heb jij je leuk laten inspireren, erg goed gelukt!

groetjes, Durvina

Marjan zei

Ik vind hem helemaal geweldig!! Heel veel werk van gemaakt en met heel veel effect!! Een mooie inzending voor CFY!!

Groetjes, Marjan

Brenda Roggeveen zei

Heel mooi! Wat een gaaf effect, die klok met het embossingpoeder! Hij knalt er echt uit zo. En wat een mooie kleurencombinatie.

Jann-will zei

Jeetje wat leuk gedaan!! Ik vind hem dus ook geweldig,

Groetjes Wilma

elske zei

Helemaal super gedaan!!!!!!

Cora zei

Helemaal super :)

Annemieke zei

Super gave kaart!!!
Groetjes, Annemieke

Splashes of Pink and Mint zei

Wauw, dit is echt gaaf! Leuk met dat embossen en die wijzers er op, erg mooie inzending voor CFY!
Groetjes Elly7

José zei

Jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa je zit in de top 3!!! ik wist het wel! Van harte gefeliciteerd meid. Ik ben heel blij voor je :-)
Liefs,
Jose

Nathaly zei

Bijzondere kaart waar best wat tijd in is gaan zitten denk ik. je hebt veel gevoel voor detail en dat komt de resultaat ten goede. Prachtig!!! Nathaly

Monique zei

Wow, wat is die prachtig!
prachtig van kleur en heel knap opgebouwd!
grtjs
Monique

Back to Top