Sunday Shaker!

Hoi!!

Vandaag had ik een dagje in mijn hoek gepland. Vrijdag na mijn werk had ik deze al lekker opgeruimd en dan vind ik het altijd heerlijk om daar aan de slag te gaan. Gisteren van het mooie weer genoten, de hele dag buiten, echt genoten. Vandaag lekker aan de hobby. Komende week zit behoorlijk gevuld, dus ik wilde het er even van nemen.


Dinsdag komt Jennifer weer een dagje bij me knutselen. De oudste dochter van Nadine. Ze wilde graag leren hoe ze kon kleuren met schaduw. Ze legt de lat gerust niet hoog hoor hihi
Nee hartstikke leuk vind ik het, om, dat wat ik weet, haar uit te leggen en natuurlijk gaan we naast kleuren ook deze tag nog maken. Ik heb nog een kleurenkaarten boekje voor haar gemaakt. Ja, we pakken het serieus aan ;-)


De mal van de tag is van Lawn Fawn. Wat een toffe! Ik heb deze uit groen cardstock gesneden. Daarna de vakje uitgesneden en dat vind ik nou weer zo leuk aan deze mal, je kunt het ook zonder de vakjes uitsnijden. tof! Het tweede gedeelte sneed ik uit een restje dessinpapier.


De set 'Snow Globe Scenes' is eigenlijk bedoeld om een schudbol van te maken, maar het leek mij leuk deze in de vakjes te plaatsen. Lekker kleuren met mijn Copics en daarna in de vakjes geplakt.
Acetate erachter en shaker frames gemaakt. Heel envoudig met alleen maar sneeuw erachter.
Witte accentjes, Glossy Accents en glitter, kleine tekstjes en nog een paar sneeuwvlokjes. Heel oud, maar super tof lint nog van de HEMA, en deze paste er zo goed bij!
Zwart twine strikje eromheen en klaar!!

Ik heb zin in dinsdag!

Fijne avond nog verder,

liefs Cornelie

4 opmerkingen

Angélique zei

Wat een superleuke tag, die stempeltjes zijn heel schattig en zoals altijd heel mooi gekleurd.

GerJanne zei

Heel leuke kaart is het! En wat een gezelligheid met Jennifer. Van jou kan ze dat kleuren met schaduw wel leren. Je laat vast wel even de resultaten zien...

Rhodé zei

Wat een leuke, vrolijke tag! Die Jennifer boft: kleurles van jou! Het wordt vast heel gezellig samen. Veel plezier samen.

alma.heijenk@gmail.com zei

wat een leukerd is dit.
groetjes Alma

Back to Top