Liftchallenge #192!


Hoi!!

Een nieuwe en laatste challenge van dit jaar, voordat we even vakantie gaan houden tijdens de feestmaand! Deze keer heeft Marjan de kaart uitgekozen en de opdracht luid simpel:

Lift dit model kaart en verdere invulling is aan jezelf!

Omdat we vlak voor Halloween zitten heb ik me weer even uitgeleefd met dit thema ;-)


De paarse Scalloped cirkel heb ik met mijn cricut gesnedenen, daar op weer een vellum gedeelte en een velletje dessinpapier uit een papierblokje van MFT met de vleermuisjes. Dat werd de basis.
Met de witte gelpen nog stiksteekjes op het paarse cardstock gemaakt.

Voorbeeldkaart is van Peet. Peet volg ik al vanaf het begin dat ik blog, sinds 2011 alweer, en zij maakt echt prachtige kaarten. Zo'n mooie eigen stijl! Dus leuk om dat eens te mogen liften.



De critters zijn van Lawn Fawn en heb ik op Vellum gestempeld met Versamark en daarna bewerkt met witte embossing poeder. Zo creëeer je echte transparante spookjes ;-) De hoedjes en alle andere accessoires horen bij hetzelfde setje en kleurde ik met Copics.
De boom is van Memory Box.


Als laatste bedacht ik nog het vleermuisje op een strookje acetate. 
Alsof die echt boven de boom vliegt ;-)
Pompoentjes, tekstje van de Itty Bitty serie van MFT met een klein epoxy hartje van Doodlebug en zo is er heel veel te zien op een best wel klein kaartje ;-)

Nog meer voorbeelden natuurlijk op ons Liftblog!

Je kunt weer je kaartje insturen tot vrijdag 15 november 18.00 uur.

Heel veel plezier weer met liften!

Liefs Cornelie

3 opmerkingen

Scraptastisch zei

Heel mooi kaartje in dit thema Cornelie en erg leuk je gebruik van vellum er bij! het vleermuisje in de lucht is heel cute!
Veel plezier weer van de liftchallenge.
xx Gerie

Marjan zei

Je wist al dat ik je Halloweenkaartje onwijs leuk vind! Zeg het graag nog een keertje hier. Zo geinig die vellum spookjes en het zwevende vleermuisje. En lekker veel op te zien ook inderdaad! Fijn jouw Cricut, ik heb ernaar gekeken, maar heb er eigenlijk geen ruimte meer voor, mijn bureau staat al vol met kleurmiddelen :)

bolletjelucky.blogspot.com zei

Helemaal leuk deze invulling van de lift-challenge Cornelie. Geweldig die details zoals de vellum spookjes en het zwevende vleermuisje. Dat heb je weer leuk bedacht en mooi gemaakt.
Lieve groetjes Miranda

Back to Top