Sunshine Fiësta!


Hoi!!

Ondanks het wisselvallige weer, ben ik echt wel in een zomerse stemming, maar dat komt, denk ik ook omdat we vakantie hebben. Ieder moment dat de zon er is kunnen we er van genieten en buiten eten, heerlijk en dat zijn meer momenten dan je denkt. Gelukkig kunnen wij ons ook met iets minder weer goed vermaken. Ik hou wel van die afwisseling en de redelijke temperaturen ;-)
Deze kaart maakte ik in onze 1e week vakantie en ik ging aan de slag voor de challenge van Cloud9 Crafts van juli.

'Sunshine Fiësta'

Het werd een slimline kaart. De basis is een toffe snijmal van Mama Elephant. Een beetje het idee of je van achter een raam naar buiten kijkt ;-)


Als eerste met het zwembad begonnen. Dit is een mal van MFT en snijdt de vorm uit met een geëmbosst randje. Dat rand je wilde ik graag echt als zwembadrand, dus deze heb ik nogmaals uit dessinpapier gesneden en aan de binnenrand uitgeknipt. Zo kon ik deze op het zwembad plakken en ligt het net iets hoger, dat vond ik wel leuk. Het water heb ik met een border stencil van MFT gemaakt. Met verschillende tinten blauw en daarna lekker splatteren. 
Deze mal van het zwembad is er niet meer, maar goede alternatieven zijn:
De set van Sunny Studio, of deze sets van Lawn Fawn.


De set 'Pool Party' van Lawn Fawn is te leuk en helemaal geschikt voor dit thema. Zo tof die dobberende beestjes op hun luchtbedjes ;-)
Duikbrilletje, slippertjes en de leuke strandbal om het extra zomers te maken.


Naast het zwembad een groot grasveld. Alles geblend en daarna met een stencil het gras gemaakt. Met de fineliner nog wat grasjes getekend. In het gras zijn de muisjes lekker aan het vliegeren. Ook al zo zomers vind ik dat!
De schattige zonnetjes zijn van Lawn Fawn en horen bij een grote zon.
Tekstje en hier en daar een blingetje opgeplakt.


Aan de binnenkant nog een keer zo'n zonnetje en met weer een ander stencil de stralen gemaakt.
De tekst heb ik uit dessinpapier gesneden met de letters uit een set van Masterpiece.
Een passende envelop gemaakt met het toffe papier van Lawn Fawn.

Een kaartje om iemand een opkikkertje te sturen ;-)

Liefs Cornelie


Gebruikte materialen in links verwerkt 
in bovenstaande tekst.

3 opmerkingen

GerJanne zei

Dat is zeker een leuke stans en nu je het zegt van dat raam, inderdaad, wat gaaf! Het is zo'n enig tafereel. Geniet lekker van je vakantie. Het is precies zoals je het zegt. Als je vakantie hebt valt het weer altijd mee!

Angélique zei

Ah, wat een superleuke kaart, de muisjes en het katje hebben het zo naar hun zin, het is een heel leuk tafereeltje. Prachtig gemaakt Cornelie.
Fijne voortzetting van jullie vakantie, er zijn mooie dagen voorspeld.

Rhodé zei

Hij is echt leuk! Die diertjes zijn echt aan het genieten in jouw tuintje. Die slippertjes naast het zwembad maken het net echt. Wat het weer betreft heb je helemaal gelijk: er zijn toch veel momenten dat we lekker naar buiten kunnen.

Back to Top