Sunday Shaker!

Hoi!!

De spulletjes van Doodlebug blijf ik onweerstaanbaar vinden. Niet alle lijnen, maar de meeste wel. De kleurtjes, de cuteness en alles zo tof op elkaar afgestemd. Súper! Deze serie 'Happy Healing'...te leuk weer! Voor beterschapskaartjes maar ook voor mensen die in de zorg werken!
Nu maak ik altijd een keuze uit á l die nieuwe spulletjes en combineer met de dingen die ik zelf heb. Ik koop het liefst de 12x12 vellen, omdat de printjes dan niet zo pietepeuterig zijn. 


Op deze Slimline Card heb ik twee verschillende printjes gebruikt voor de achtergrond.
Het flesje is van The Stamp Market en leek mij uiterst geschikt voor een pillen flesje ;-)
De kurken stop heb ik zelf geknipt, want dat vond ik er wel bij passen.
Het Frosted Shaker Frame is materiaal van Tim Holz en heb ik al heel lang. Op de verpakking staat dat je het uit kunt snijden....nou, dat is niet helemaal waar ;-)
Met een beetje hulp van de schaar, had ik dan toch mijn shaker frame.




Het touwtje en de tag aan het flesje horen bij de set van TSM. Maar hebben jullie de pilletjes al gezien die erin zitten. Nou, daar was ik dus gelijk weer helemaal verliefd op. Zó leuk!!




Het kruisje, tekst en pleistertjes zijn weer stickertjes van Doodlebug.

Daar word je toch blij van als je moet herstellen?!

Geniet van jullie zondag,

liefs Cornelie

2 opmerkingen

Rhodé zei

Je zou er spontaan beter van worden! Of juist niet omdat je nog meer van die leuke kaartjes wilt ontvangen😉 Weer superleuk dat je dit hebt weten te maken van die leuke spulletjes. Dat shakerspul is echt heel leuk!

GerJanne zei

Wat raar dat ik deze niet gezien heb. Ik zag hem bij Colien in de zijbalk staan. En hij is enig! Zeker voor iemand die in de zorg werkt ;-)
Maar uiteraard voor iemand die niet in de zorg werkt en herstellende is nog passender!
En die pilletjes! Zeker helemaal leuk!!

Back to Top