Wereld Astmadag 'Wolkenkaart'


Hoi!

Een poosje geleden werd ik benaderd door Nicky Boogaard
Ze vertelde dat het 03 mei Wereld Astma Dag is en dat ze een Insta hop wilde organiseren om daar aandacht aan te besteden omdat zij zelf ook patiënt is. 
In onze familie komt astma ook veel voor. Mijn oma, oom, nicht en neef. Ook Tim had hier kans op, toen hij als baby zware constitutionele eczeem had. Een genetische vorm, waarbij ook vaak astma bij komt kijken. Gelukkig is dat tot nog toe niet gebeurt. Dus ik ben er wel bekend mee en 
natuurlijk wil ik daar aan meewerken! Naast mijn Instagram bericht besteed ik dus ook een beetje aandacht op mijn blog. 
De vraag was om een kaart met wolken te maken. Wolken, lucht, zuurstof, ademhalen, ...

Dit is mijn bijdrage geworden.


Ik heb gekozen voor een Shaped Card en ik wilde natuurlijk een shaker gedeelte maken!
Als eerste de achtergrond geblend. Hiervoor heb ik deze keer de inkt van Lawn Fawn gebruikt.
Daaroverheen water gepsoten met Mini Mister en daarin Liquid stardust van Lawn Fawn. Voor een mooi subtiel blingetje. Met dezelfde kleuren gesplatterd.


Deze snijmallen van wolkjes zijn ook van Lawn Fawn. Deze heb ik al heel lang en pak ik er zo vaak bij. Nu wilde ik er een shaker exemplaar van maken. Maar met de dunne lijn is dat een behoorlijk klusje. Daarom heb ik het anders gedaan en deze verwerkt in de achtergrond. Zo ging het prima!
Het shakermateriaal is mooi fijn en paste goed vond ik. Een soort van waterdruppeltjes.


De bijtjes zijn van My Favorite Things en zag ik al helemaal rondfladderen in de lucht ;-) Ik heb ze gekleurd met Copic Markers. Het bloemetje en het hartje heb ik nog een accent gegeven met 'Glossy Accents'. Ook de vleugeltjes nog een accent gegeven met een Gelly Roll Pen.
De tekst vond ik zowel bij de bijtjes als bij het thema goed passen.
De andere wolken heb ik een 'Vellum' vulling gegeven. Past bij een wolk en de uitstraling is mooi zacht.


Aan de binnenkant nog een paar wolkjes en nog een lief bijtje om het af te maken.

De Instahop is wereldwijd. Er doen mensen mee uit Nederland, Amerika en Australië met veel bekende merken en namen, echt super tof dat Nicky dat zo goed voor elkaar heeft gekregen. De hop begint om 14.00 uur en er zijn heel veel winkels, ook wereldwijd, die een prijs/ cadeaubon beschikbaar stellen. Er valt dus ook heel wat te winnen. Mocht je willen mee hoppen, de link naar mijn Instagramaccount vind je rechts in de sitebar bij de socialmedia-icons.Voor de gebruikte materialen van deze kaart heb ik weer een linkje gemaakt, klik hier!

Tof als je weer langs kwam!

Liefs Cornelie

 

4 opmerkingen

Rhodé zei

Weer een supergaaf kaartje! En dan ook nog voor een goed doel. Er zijn veel mensen met astma en toch is het voor veel mensen nog niet duidelijk wat het voor patiënten in kan houden. Goed dat je hieraan meedoet!

GerJanne zei

Het is een supermooi kaartje geworden en wat een mooi initiatief. Mijn oma had het ook, gelukkig is ze er wel heel oud mee geworden...

Angélique zei

Een geweldig leuke kaart voor een goed doel (ik heb zelf astma), je hebt er weer een supershaker van gemaakt, met heel schattige bijtjes.

bolletjelucky.blogspot.com zei

Wat een mooie toepasselijke kaart en natuurlijk heel leuk dat schudgedeelte Cornelie. Een mooi initiatief en leuk dat je er ook aan meedoet.
Ben je weer helemaal opgeknapt?
Lieve groetjes Miranda

Back to Top