Sunday Shaker!

Hoi!!

Ik heb een Facebook en Instgramloze man ;-)
We schelen 13 jaar en met dat soort dingen kan je dat goed merken. Hij vindt het allemaal wel prima en eigenlijk heeft hij helemaal gelijk!
Deze Facebookloze man is mijn steun en toeverlaat, mijn liefste en mijn allerbeste maatje!
Donderdag word hij 65!
Dus daarom dat ik makkelijk deze kaart al kan plaatsen...ziet ie toch niet ;-))


Natuurlijk moest er een shaker card komen. Een dubbele shaker welteverstaan!
Zowel de achtergrond als in het cirkel gedeelte.


Voor de achtergrond 2 verschillende dessinpapiertjes gebruikt. Deze met een vierkante stans uitgesneden en daarna diagonaal doorgesneden.
Dit weer op een vierkant stuk cardstock geplakt en dit in een kaartenzakje gestopt met allemaal shaker materiaal.


In het midden uit een cirkel, 65 gesneden en daar een shaker gedeelte van gemaakt.
De witte basis nog deels geblend en 'gesplatterd'.
De achtergrond van glanskarton gemaakt.


De ballon en banner zijn beide van Lawn Fawn, net als de tekst. De tekst heb ik met de heat embossing techniek gemaakt.
Het wasbeertje is een schattig figuurtje uit een set van Clearly Besotted.


Aan de binnenkant nog een leuke tekst van My Favorite Things.

Rob en ik kregen in 2014 te horen dat we onze banen na 14 en 20 jaar kwijt zouden raken. Dat was een behoorlijke klap. Vanaf die tijd is Rob constant werk aan het zoeken en al meerdere keren ergens opnieuw begonnen, beloftes op een vast contract en puntje bij paaltje tóch niet. Hij heeft op een Zorgboerderij gewerkt en ook dat kon hij. Hij kon lezen en schrijven met die gasten. Ze wilde hem graag houden, hij wilde graag blijven, maar het bestuur besloot anders...
Daarna nog meerdere jaren op een camping gewerkt, ook daar werd hij op het laatste moment toch weer eruit gegooid. Vanwege corona. Zo zuur!
Tussendoor heeft hij toendertijd meerdere winters met Kerst bij Smaak Enzo gewerkt met kerstpakketten. (van de winkel waar ik hiervoor heb gewerkt) Hij pakt alles aan!
Sinds vorig jaar werkt hij bij een glazeniers bedrijf 'Licht en Raamwerk'. Toevallig een oud buurmeisje van mij heeft dit bedrijf en zij zocht hulp. Zij restaureert o.a. heel veel kerken. 
Rob ging erop af en begon met slopen en kitten van ramen. Ondertussen is hij het vak aan het leren en is nu ook al aan het snijden en aan het zetten.
Dit onderstaande raam heeft hij helemaal zelf gemaakt, vanaf het slopen tot en met het echte vakwerk.


Het raam is zo'n 6 meter hoog. Cool toch?!!
Je bent nooit te oud om te leren ;-)
Ik ben ongelooflijk trots op hem. Altijd positief blijven, alles aanpakken, steeds weer opnieuw beginnen...ik geef het je te doen!
Zo, dat was het...ik moest eventjes opscheppen ;-)

Fijne zondag allemaal!

Liefs Cornelie

8 opmerkingen

Rhodé zei

Groot gelijk dat je even vertelt hoe trots je op hem bent. Ongelooflijk knap dat hij zo positief kan blijven en zelfs nieuwe dingen wil leren. Wees zuinig op die geweldige man van je!
Je dubbele shaker is erg leuk. Hij zal hem vast waarderen. Prachtig!

Irene zei

Een lief om in te lijsten (past goéd bij de huidige baan bedenk ik nu want ramen zitten ook in een lijst tóch 😉) en super blij mee te zijn én dát ben jij 😍. Alvast gefeliciteerd met zijn bijzondere verjaardag en je hebt een énige shaker voor hem gemaakt!
XxIrene

Marfien zei

Wat een schitterend raam, echt GAAF! Voor deze man heb je een welverdiend kaartje gemaakt. Hoop voor jou dat dit werk ook zijn hobby wordt, het is zóóóó leuk om te doen

Angélique zei

Wat een gave kaart maakte je voor je man! Die heb je duidelijk met heel veel liefde gemaakt.
Wauw, wat een prachtig raam, heel knap gedaan, zeker als je weet dat hij het vak nog maar een jaar doet. Het moet wel een echte doorzetter zijn als je steeds maar weer aan de kant wordt gezet en toch steeds je rug recht en door gaat. Je mag zeker heel trots zijn op je man.

Marjolein zei

Wauw, wat een mooi ambacht heeft hij zich meester gemaakt. Erg begrijpelijk dat je trots op hem bent!
Jouw kaart is superleuk! Gaaf met de twee shakerelementen. Fijne zondag!

Kekke Kaarten zei

Voor het vinden van werk zijn het wel andere tijden geworden. Knap hoor dat hij steeds van alles aan heeft gepakt. En gaaf wat hij nu aan het doen is en gemaakt heeft. Hoop dat hij hier nog een tijd vooruit kan. En je kaart is prachtig. Alvast van harte gefeliciteerd met deze mooie leeftijd van je man.
Groetjes, Gerjon

Colien zei

Natuurlijk ben je trots op zo'n doorzetter! Mooie kaart heb je gemaakt, weer een gave, persoonlijke shaker. Proficiat alvast!
grtz Colien

GerJanne zei

Jeetje Cornelie! Wat een gaaf raam en wat ongelofelijk knap dat Rob alles aanpakt, niet bij de pakken neer gaat zitten en zoveel kan. Sjonge, echt indrukwekkend, 6 meter hoog.
Ik snap dat je trots op hem bent. Opscheppen mag!
Je kaart voor hem is trouwens ook ontzettend leuk gemaakt. Dat gaat hij natuurlijk ook vinden!

Back to Top