Sunday Shaker!

Hoi!!

Als ik het goed heb uitgerekend, is de jarige jop van een aantal weken geleden, weer terug van vakantie...dus ik denk dat ze deze kaart inmiddels heeft gezien ;-)
Marjan was jarig en ik heb deze shaker speciaal voor haar gemaakt.


Marjan houdt van bloemen, dus ik wilde dat graag op mijn kaart verwerken. Deze stempel is van Clearly Besotted is een favoriet van mij en heb ik gekleurd met Copic Markers.


Deze keer weer een Infinity shakercard gemaakt. Het transparante aan de voorkant vind ik een gaaf effect hebben. Het frame heb ik ook aan de binnenkant geplakt voor een mooie afwerking.
Volgens mij ook met de tekst gedaan, maar het gekke is, dat weet ik niet meer zeker ;-)


Het achtergrondpapiertje komt uit een alweer wat oudere paperpad van My Favorite Things, maar de kleur matchte zó goed met het hart van de bloem. Tof vind ik dat ;-)


Aan de binnenkant heb ik de bloem nogmaals in het zwart-wit gestempeld en ik geloof ook nog een tekstje erbij.

Lekker shaken, altijd feestelijk ;-)

Gezellige zondag!

Liefs Cornelie

 

7 opmerkingen

Marja Sch zei

Een super mooie kaart. Wat zal ze daar blij mee zijn. Groetjes Marja

Angélique zei

Een mooie kaart, de kleuren combineren goed met elkaar.

Marfien zei

Leuke vrolijke kaart, een echte "Cornelie" shaker

Scraptastisch zei

Ook een hele leuke swap kaart gisteren Cornelie en nu alweer met je sunday shaker! Weer zo prachtig gedaan voor Marjan met de transparante doorkijk! Super tof gedaan weer!
xx Gerie

Marjan zei

Jaaaaa, ik zag deze beauty vanmorgen bij het openen van mijn post. Wow Cornelie.... echt prachtig, bijzonder is het shakergedeelte en die kleuren... Ja, ik houd van bloemen en je hebt mij blij gemaakt! Xxx

Kekke Kaarten zei

Zelf kan ik niet met de kleur paars overweg maar jouw creatie is prachtig. En wat het je er weer een mooie shaker van gemaakt. Het kaartje heeft een beetje een 3D effect gekregen. Top gedaan hoor!

Danielle zei

Wat een prachtige kaart voor Marjan!! Mooi gedaan Cornelie!

Back to Top