Bloemetjes!!!

Hoi,

Lekker aan de slag geweest met allemaal nieuwe spulletjes. Dat is weer de leuke kant van al dat extra werken haha!


De nieuwe serie van Karin Joan sprak mij erg aan. Ik heb er keurig 1 uitgezocht ;-))
Omdat ik al heel veel voorbeelden had voorbij zien komen, moest ik echt even bij mezelf blijven om niet ook in dat stijltje te vallen. Prachtig, maar ik wilde toch mijn eigen ding doen. Dat werd dit vaasje! Op het dessinpapier van Echo Park, een super leuk papier blokje met allemaal lente kleurtjes en dessins, gekocht bij studio 92, net als deze stempel trouwens!


Ingekleurd met potloden en de bloem nog even geaccentueerd met Wink of Stella.
Het vaasje heb ik gemaakt van Vellum.


Heel af en toe mag ik van mezelf bij Simon Says Stamps bestellen. wat een toffe spullen hebben ze daar toch! Zo ook dit stencil.
Ik ben geïnspireerd door Christina Werner. Maar dat kan gauw ;-)
Geblend met Distress Inkt en daarna nog gekleurd met potloden.
Eén van mijn favoriete stempels van Paper Trey Ink erbij, paar sequins en klaar.


Het waait hier in Noord Holland al behoorlijk. Het ergste moet nog komen.  Ik word altijd heel onrustig van harde wind. Op het moment van de piek moet Tim naar zijn werk...in ieder geval maar even heen brengen, maar liever zou ik de weg niet op gaan. Hopelijk gaat alles goed.
Ik duik sowieso eerst lekker mijn hoek in. Wat gaan jullie doen?

Fijne zondag! Groetjes Cornelie


14 opmerkingen

Marijke zei

Mooie kaartjes allebei! Leuk die bloemen in het potje! Hier in Zuid Holland ook veel wind, we zijn net pas terug en gaan nu niet meer naar buiten! Alleen de hond wil er wel uit denk ik! Veel knutselplezier maar! Groetjes Marijke.

Scraptastisch zei

Ja wat is het een leuke lijn hè! En wat goed dat je er één hebt gekozen! Ik zeg steeds "nee" Gerie je hebt meer dan genoeg, hihi Jezelf af en toe kietelen om iets nieuws aan te schaffen is heerlijk! Ik heb ook zoveel extra gewerkt voor zieke collega's maar toch aangegeven dat het nu genoeg is voor me (62 en nog steeds als een razende aan het werk ik lijk wel gek) om steeds tussen de 30 en 36 uur te werken en ze begrepen het gelukkig! Nu dan maar je kaarten Cornelie, hihi ze zijn weer super en keurig afgewerkt! Die tekst stempel is idd. geweldig! Eerst blenden en dan nog kleuren...jaja...haha. Sterkte met de storm!!!!
xx Gerie

Je@net zei

Twee prachtige kaarten, Cornelie.
Ik hou ook niet van dit onstuimige weer, dus lekker binnen aan de freubel en wat te lezen!

bolletjelucky.blogspot.com zei

Oh wauw wat zijn dit twee mooie kaarten in tere kleurtjes Cornelie. Gaaf dat transparante vaasje met die mooie bloemen. Prachtig ingekleurd en die fijne glitter/glans maakt het helemaal àf.
Ook de kaart die je met een stencil maakte is een plaatje, genieten hier.
Ik wordt ook onrustig van storm (en van onweer) dus ik zal blij zijn als het over is...brr.
Lieve groetjes Miranda

Martha zei

Hoi hoi Cornelie
wat een mooi kaartje gemaakt met deze leuke stempel van SL!
Het andere kaartje vind ik ook supermooi!
Liefs Martha

Renate zei

De stijl van deze 2 kaartjes is heel verschillend, maar het zijn beide wel prachtige kaarten. Knap gedaan.

Donderdag heb ik een dagje Knotsgekke Kaartendagen gehad, dus vandaag heb ik lekker een dagje hobbykamer gehad.
Stiekem is er niets beters, als het zo'n onstuimig weer is.

-xies- Renate.

Rhodé zei

Prachtige kaarten, Cornelie! Ik had die nieuwe lijn van Karin Joan gezien, maar nog geen kaarten die ermee gemaakt waren. Jij bijt het spits af;) Groot gelijk dat je soms iets besteld bij Simon Says Stamps. Die hebben zulke mooie spullen!
Op de een of andere manier had ik vandaag wel tijd, maar geen zin om te knutselen. Misschien wel door het onstuimige weer. En als ik geen zin heb, wordt het meestal ook niks, dus ik ben maar niet begonnen. Een andere keer maar weer!

Marfien zei

wow, twee prachtige kaarten Cornelie, mooie zachte kleuren heb je gebruikt

GerJanne zei

Wat een gave kaartjes allebei! EN goed om jezelf af en toe te verwennen. Doe ik ook hoor, als ik extra werk. Dan verdien je het toch?
Ik heb afgelopen weekend ook nog heerlijk op mijn kamertje gezeten en ik denk dat ik 4 kaartjes af had, voor mijn nachtdienst.
Bij jullie was het erger dan hier met de storm. Kan me indenken dat je Tim even ging brengen..

femke zei

Heey Cornelie,

het zijn 2 prachtige kaartjes geworden. De eerste is wel mijn favoriet met die vellum pot en die subtiele glimmers op de bloemen.

groetjes Femke

Stampin with Liz Design zei

Prachtige kaarten Cornelie! Heerlijk altijd nieuwe spulletjes! Groetjes Linda

Nicole Parmentier zei

Je hebt groot gelijk Cornelie, als je hard werkt moet je jezelf af en toe ook eens lekker kietelen. Met mooie nieuwe spulletjes bijvoorbeeld. Goede keuzes. Ik had de stempels van Karin Joan nog niet gezien maar vind je jampotje met bloemen echt superleuk!! En dat stencil zag ik al op je insta, ik ben meteen ook de filmpjes erbij gaan zoeken. Heel erg gaaf!!

Anoniem zei

De beste plek om je geliefde terug te krijgen binnen de periode van 24 uur is op: aoba5019@gmail.com of bel/WhatsApp hem +27740386124. Deze machtige man DR ADELEKE hielp me mijn man terug te krijgen en hij bracht mijn verloren minnaar terug naar mij binnen de periode van 24 uur met zijn krachtige spreuk met slechts 340 euro om de items die nodig zijn voor de spreuk te krijgen. Niettemin zal ik adviseren die met relatie problemen om verder daar klaagt dr ADELEKE via deze details hierboven'

Anonymous zei

Ik was te nieuwsgierig om te weten of liefdesbetovering echt werkt of zelfs echt is vanwege de talloze bemoedigende recensies over Dr. Wale. Ik wilde hulp om mijn man terug te krijgen, maar ik was tegelijkertijd ook bang omdat het mijn eerste keer was. Maar alle angsten om me heen verdwenen onmiddellijk. Dr. Wale begon de betovering. Mijn verzoek aan dr. Wale was: “de afgelopen 4 maanden veranderde mijn man in een monster, we hebben gevochten en hij begon excuses te vinden om niet naar huis te komen of zelfs in het weekend te bezoeken, voordat hij eindelijk uit mijn leven verdween. Ik kwam er weken na zijn verdwijning achter dat ik zwanger ben van zijn kind ”. Mijn zwangerschap bezorgde me geleidelijk stress en ik wilde dat mijn man naar huis kwam en voor me zou zorgen en ook trouw zou zijn. Mijn man was een liefdevolle, goede en verantwoordelijke man voordat hij zijn baan verloor. Ik was wanhopig en tegelijkertijd bang om hem kwaad te doen totdat Dr. Wale hem uiteindelijk terugbracht, zoals beloofd. Het was als een magie voor mijn ogen. Het was een geweldige ervaring en bewijs dat Dr. Wale en zijn e-mail: drwalespellhome@gmail.com of WhatsApp +2349015141346

Back to Top