Cornelie en Nicole's Swap Saturday!

Hoi!!

Daar zijn we alweer met de laatste post met het pakket van o.a. Simple Stories.
Het pakket is eigenlijk met het Valentijn thema, maar baby kaartjes zijn er ook prima mee te maken dacht ik, dus dat werd het thema voor deze keer.


Ik ben gek op het maken van babykaartjes, maar deze 1e kwam werkelijk uit mijn tenen. Bijna was het in de prullenmand beland, maar ik ben doorgegaan en uiteindelijk was ik toch wel tevreden en mocht ie blijven ;-)) Volgens mij nog nooit zo lang over 1 kaartje gedaan haha.


Het papier is met vee roze en rood, maar ik wilde ook graag en jongens kaartje maken. Doordat er ook war zwart/wit vellen tussen zaten heb ik deze gekozen en dat met mint kleurtjes zelf aangevuld. Ik heb dit met Distress Oxide inkt gedaan.


'Adore' is een sticker van het sticker vel wat ook in het pakket zat.
De beer en de Giraf die om het hoekje koekeloeren komen van een zelfde stempelset. Deze heb ik bewust niet gekleurd.
Het shaker materiaal zelf samen gesteld, zodat het mooi bij het kaartje paste. Knoopje erbij, klaar!


Doordat ik restjes overhield heb ik nog een kaartje gemaakt. Niet mijn favoriet van de drie, maar ik wilde het toch plaatsen. Achtergrond met Distress inkt gemaakt en een stencil. Hartjes stickers weer van het vel en Sweet gemaakt met de stans die ook in het pakket zat.


Benieuwd waar we de volgende keer weer mee aan de slag gaan ;-)Leuk dat jullie weer langs kwamen! Ik ga snel bij Nicole kijken!

14 opmerkingen

femke zei

Heey Cornelie,

dat zijn hele leuke babykaartjes geworden!!!

groetjes Femke

Je@net zei

Wat zijn je babykaartjes leuk geworden, Cornelie!

GerJanne zei

Ze zijn heel leuk geworden. Alle drie. Ik kan me wel indenken dat de laatste het minst favoriet bij je is, maar gelukkig kwam hij door de keuring, want hij is wel leuk. En ook wel eens goed te lezen dat jouw kaartjes ook niet allemaal vanzelf gaan. Geen leedvermaak hoor, maar meer een gevoel van herkenning. Ik vind jouw kaartjes er altijd zo perfect uitzien....fijne weekend!

Maria V zei

Dit zijn leuke kaartjes. Stuk voorstuk. Heb ik ook wel eens. Heb ikeen idee oor een kaartje, wordt het toch anders en dan is het hard werken om hem toch nog naar je zinte krijgen....en wat zeggen de anderen die vinden hem gelijk leuk. ;)
Pakket is mooi. Fijn weekend.

Ellen zei

Uit je tenen... gelukkig... bij jou dus ook ;-) De geboorte van een kaartje is net een echte geboorte. Soms plopt het er gewoon uit en soms is het gewoon heel hard werken. Maar je serie mag er zijn. Mooie kaartjes. De middelste is mijn favoriet. Gaaf dat je daar veel zwart en wit hebt gebruikt, staat stoer. Heel benieuwd naar jullie volgende pakket. Voor nu een goed weekend!

Nicole Parmentier zei

Wat zijn ze lief je babykaartjes! Soms moet het even van ver komen maar als je dan eenmaal in de flow zit komen er vaak de leukste kaartjes uit! Jou jongens-kaartje is mijn favoriet van deze serie. Ik ben zelf helemaal in roze sferen gebleven, voorlopig mogen er dus alleen maar meisjes worden geboren en komt er toch een jongetje... dan wordt het gewoon een roze kaart ;-)

Was weer een heerlijk pakket om mee te werken. Ik ben al druk bezig met rondkijken voor ons volgende pakket... zin in!

Marfien zei

Knap hoor om met dit papier ook baby kaartjes te maken. Het kan dus wel en ze zijn nog leuk ook

Marjan zei

Het lijkt mij ook best lastig papier voor babykaartjes, maar het is je gelukt. Ook die derde vind ik mooi. Missie geslaagd!!

Margot zei

Ik vind ze geweldig!

Jantine zei

Leuke babykaartjes, Cornelie. Dat kan inderdaad ook prima met dit papier. Ik vind ze alle drie leuk.
Groetjes
Jantine

Colien zei

Mooie serie! Kostte misschien wat moeite, maar dan heb je ook wat ;)
grtz Colien

Mariken zei

Ik zag ze op insta, maar hier ook nog een pluim voor jouw supergave babykaartjes! Echt enig! Fijne zondagavond!

Rhodé zei

Als ik zo'n serie zie, lijkt het alsof de kaartjes er bij jou zo uit komen rollen. Maar jij hebt dus ook weleens dat het 'van ver' moet komen;) maar je hebt de berg beklommen en nu heb je weer drie prachtige kaartjes. Top gedaan!

Dora zei

Mooie serie!!

Back to Top